Kviklån - Sammenlign kviklån online

Hvad vil du låne til?

Shopping
Ferie
Bil
Renovering
Gæld
Andet

Jeg har samlet de mest relevante lån til dig på én side, så du nemt og hurtigt kan få overblik over hvilket lån, der passer bedst til dig og dine personlige behov.

af Michaelopdateret

Her på Matchbanker får du kun vist de låneudbydere, hvis krav du opfylder.

Med andre ord: Din personlige låneliste vil ikke inkludere lån, du alligevel ikke har mulighed for at søge.

Få din helt egen låneoversigt ved at udfylde min unikke formular. Det tager kun 2 minutter – og så er det gratis.

Når du har udfyldt formularen, kan du følgende:

 • Sammenligne låneudbyderne med hinanden.
 • Få et indtryk af priserne på lånemarkedet.
 • Ansøge hos din favorit med det samme – eller ansøge hos flere udbydere, og derved øge din chancer for lån.

Når du har udfyldt de påkrævede felter, får du adgang til en skræddersyet oversigt over de online lån, der passer bedst til dig og din situation.

Det behøver ikke være besværligt at låne penge.

Hvad er et kviklån?

Er du på udkig efter et online lån, har du sikkert stødt på begrebet kviklån. Et kviklån er et mindre pengebeløb, der typisk ligger mellem 1.000 kr. og 10.000 kr., som bliver udbetalt i løbet af ganske kort tid. Kviklånet skal normalt betales tilbage inden for 3 måneder, hvorefter du vil være gældfri igen.

Denne låneform kan derfor identificeres som et mindre forbrugslån, der ofte tilbydes til en højere rente grundet det lave pengebeløb og den korte tilbagebetalingsperiode. Lige som et almindeligt forbrugslån skal du hverken stille sikkerhed for dit kviklån eller angive begrundelse for dit ønske om lån.

Lånet bliver betalt tilbage via et månedligt beløb, som du og lånegiveren har aftalt på forhånd i låneaftalen. HUSK, at der som oftest pålægges renter og gebyrer, når du tager et lån. Det betyder, at du i sidste ende skal betale mere tilbage end det beløb, du lånte.

Eksempel:
Du låner 10.000 kr. over 3 år til en ÅOP på 15,89%, hvormed kreditomkostningerne (prisen på dit lån) løber op i 2.479 kr. Altså: efter 3 år har du samlet set tilbagebetalt 12.480 kr.

Begrebet kviklån er en af mange betegnelser for et mindre lånebeløb.

Andre begreber er:

 • Mikrolån
 • Minilån
 • SMS-lån
 • Mobillån
 • Hurtiglån

Leder du efter et mindre beløb, som du kan få udbetalt hurtigt, kan kviklån være en oplagt mulighed. Dog skal du være opmærksom på, at kviklån er et dyrere lån sammenlignet med andre låneformer. Du gør derfor klogt i at overveje alle dine lånemuligheder, før du beslutter dig for et kviklån. Et almindeligt forbrugslån kan i mange tilfælde være et fordelagtigt alternativ til det relativt dyre kviklån.

Få overblik over dine lånemuligheder

Her på Matchbanker tager det ikke lang tid for dig at få en oversigt over lånetilbuddene.

Jeg hjælper dig med at få en oversigt over de lån, som du har mulighed for at ansøge om. 

Du behøver derfor ikke at besøge hver enkelt låneudbyder for at undersøge deres krav, omkostninger og fordele, som de kan tilbyde dig.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde nogle oplysninger om dig selv, deriblandt:

 • Hvor meget, du ønsker at låne
 • Om du er husejer eller ej
 • Om du har et fast arbejde eller anden form for fast indtægt
 • Hvad din månedlige indtægt i cirkatal ligger på
 • Personlige oplysninger, fx dit navn, adresse o.a.

Herefter vil jeg vise dig en skræddersyet oversigt over de bedste lån til dig, som du hurtigt kan sammenligne på tværs af faktorer som lånebeløb, renter, udbetaling og løbetid. Ud fra listen kan du frit vælge den låneudbyder, der kan give dig den mest fordelagtige låneaftale.

Opret en gratis bruger på Matchbanker her.

HUSK!

Når du sammenligner lån, er det altid en god idé også at undersøge, om der er ekstra services og mulige gebyrer tilknyttet lånet, fx i forbindelse med tilbagebetaling, udløbsfrist eller forsinket tilbagebetaling.

3 populære udbydere, du kan overveje

Vær opmærksom på renterne i forbindelse med kviklån

Når du låner et lille beløb, er løbetiden ofte kortere, og du bliver dermed hurtigere gældfri.

Det betyder også, at du ikke betaler renter for lånet i særlig lang tid.

For at låneudbyderne kan tjene penge på trods af en kort løbetid, bliver et lille pengebeløb ofte tilbudt med højere renter end et lånebeløb på over 10.000 kr.

Du skal derfor være særligt opmærksom på oprettelsesgebyr og ÅOP (årlige omkostninger i procent) for det lån, du søger.

OBS! ÅOP udgør den samlede pris for dit lån. Ved at udregne ÅOP, kan du hurtigt finde ud af, hvor meget det koster for dig at låne penge.

Er ÅOP høj, vil du opleve at skulle betale høje renter og gebyrer for dit lån. Er den lav, vil du ikke komme til at betale særlig meget for dit lån. Et større forbrugslån tilbydes derfor ofte til en lavere rente end et kviklån.

De fleste låneudbydere fastlægger renter og ÅOP ud fra deres kreditvurdering af dig. Du kan dermed først se den endelige rentesats for dit lån, når du får en personlig låneaftale tilsendt af lånegiveren.

Kan du ikke gå med til lånets vilkår, der er oplyst i kontrakten, skal du blot lade være med at underskrive aftalen. Du binder dig nemlig først, når du underskriver låneaftalen og sender den retur til låneudbyderen.

Det betyder også, at du sagtens kan ansøge flere steder på samme tid. Får du flere lånetilbud, kan du frit vælge hvilket lån, du gerne vil have. De andre kan du bare ignorere.

Sådan får du tilbudt et billigere lån

Har du allerede prøvet at ansøge om et lån, men været nødsaget til at takke nej til lånetilbuddet, da renten har været for høj?

Der er dog ingen grund til at tro, at du aldrig kommer til at få et lån med billige renter.

Jeg har her nogle 3 simple forslag til dig, som gerne vil styrke din kreditværdighed:

 • Ansøg sammen med en anden

Selvom man normalt ikke skal blande penge og privatliv sammen, kan det faktisk være en rigtig god idé at ansøge sammen med en anden person. Når I er to om at låne en sum penge, så vil jeres kreditværdighed i langt de fleste tilfælde blive væsentligt forbedret.

For at I kan låne penge sammen, skal din partner selvfølgelig også opfylde de krav, som udbyderen stiller.

 • Se, om du kan spare på dine faste udgifter

Har du et medlemskab, som du ikke får brugt, eller kan du få dine forsikringer billigere et andet sted?

Gennemgå dine månedlige udgifter og undersøg mulighederne for at spare flere penge.

 • Har du et lån, som snart er tilbagebetalt?

Hvis du allerede har et lån, som du om få måneder har afviklet, kan det være en god idé at vente med at låne igen. Jo færre faste udgifter du har, jo større er dit rådighedsbeløb, og jo bedre vil din kreditværdighed være.

Ønsker du at finde det bedste lån til dig, skal du blot oprette en gratis bruger på Matchbanker. Herved får du adgang til din helt egen liste over lånetilbud, baseret på dine oplyste forhold. Opret dig som bruger på Matchbanker allerede nu.

Er du allerede medlem, kan du tilgå din personlige låneliste her.