Bank Norwegian anmeldelse

Bank Norwegian tilbyder lån i både store og små beløb, hvad end du mangler til finansiering til en bil eller noget helt andet. Bankens lån er især gode, når der skal skaffes hurtig finansiering i store som små beløb. Behandlingstiden i Bank Norwegian er nemlig ganske kort. Som en udelukkende digital bank har banken fokus på automatiserede og digitale tjenester, der kan øge brugervenlighed og give kunden en større indsigt i processen.

9.8
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
9
Ekstra fordele
10
Brugeroplevelse
10

Bank Norwegian produkter

Nyt product
7.0
Vurdering
Beløb 5.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 7.2 – 24.35 %
Udbetaling I morgen 08:00
 • Få svar med det samme
 • Udbetaling samme dag
 • Intet oprettelsesgebyr eller månedlige gebyrer
Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 792 kr. til 1.105 kr. Variabel debitorrente fra 7,22 % til 24,35 %. ÅOP fra 7,22 % til 24,35 %. Saml. kreditomk. 7.507 kr. til 26.235 kr. Saml. tilbagebetaling fra 45.507 kr. til 66.235 kr. (Annonce)

Om Bank Norwegian  

Bank Norwegian tilbyder en bred vifte af forskellige lån såsom kviklån, forbrugslån, samlelån eller billån. Du kan desuden oprette en opsparingskonto og erhverve dig et kreditkort hos banken. Du behøver ikke at være kunde, for at få et Norwegian-kort, men kan stadig nyde godt af bankens fordele.  

Banken reklamerer med en hurtig behandlingstid på alle lån, og de samme krav til ansøgeren ligegyldigt lånets størrelse eller form. Banken er en udelukkende digital bank, der har fokus på brugervenlighed og digitale tjenester. Med deres teknologiske og automatiserede tjenester kan kunden selv følge med online. De arbejder med teknologiske løsninger, så kunden selv kan være en del af processen og følge med i ansøgning og behandling.    

Banken åbnede sine digitale døre første gang tilbage i 2007. Først fungerede banken som støtteplatform for flyselskabet Norwegian, men den udviklede sig indenfor samme år til at blive sin egen digitale bank. Forbindelsen til flyselskabet er stadig til at spore i bankens fordele, som tæller en rejseforsikring og cashpoints, når du bruger dit Norwegian-kort til betaling. Det betyder, at du automatisk sparer penge op til flyrejser med Norwegian, når du bruger dit kort på rejser. Det kan altså i særdeleshed være en fordel med et Norwegian-kort, hvis du er glad for at rejse.

Opsummering af anmeldelse 

Du kan tage små og store lån hos banken, som alle kan være dig i hænde lige så hurtigt som et kviklån. Banken giver adgang til samtlige informationer om lånene på hjemmesiden, og det er let at finde rundt i de forskellige informationer på hjemmesiden. Der mangler dog en god mulighed for at udregne de præcise omkostninger ved et specifikt lån.  

Banken har telefontid alle ugens hverdage, dog melder nogle kunder, at det er svært at komme i kontakt med banken. Bank Norwegian tilbyder stor fleksibilitet i sine lån, som kunden kan ændre, hvis situationen skulle forandre sig. 


Kundeservice

10

Bank Norwegians kundeservice er let tilgængelig, da de har udstyret hjemmesiden med svar på de fleste spørgsmål, og banken lægger ikke skjul på udgifterne ved lån. Der er telefontider alle hverdage, alligevel drejer nogle kunders anmeldelser sig om en knap så tilgængelig bank. Hvor nogle brugere klager over ubegrundet afslag og andre over håndtering af stjålne kreditkort, er andre meget positivt stemte uden nogen form for negative udmeldelser. 


Priser og ÅOP

9

Der tilbydes en bred vifte af lån hos Norwegian Bank. Der kan både lånes i mindre og større summer. Lånet kan afbetales hurtigt eller over lang tid. Prisen afhænger af lånets størrelse og låneaftalen. Der er en prisliste på de forskellige lånemuligheder, men låneberegneren fører dig hurtigt videre til en ansøgningsformular. 


Brugervenlighed

10

Bank Norwegians hjemmeside er nem at navigerer i. Med forståelige faner og kategorier ledes kunden hurtigt i retningen af de nødvendige informationer. Og de fleste informationer er tilgængelige. De mangler dog en mulighed for at beregne den præcise pris på et lån, uden at man skal påbegynde en låneansøgning.  


Behandlingstiden

10

Behandlingstiden hos Norwegian Bank er ganske kort og har en gennemskuelig proces, som kunden selv er en del af. Behandlingstiden er næsten den samme for alle lån, da kravene til ansøgeren er de samme. Banken handler hurtigt, og der er generel tilfredshed med hastigheden af behandling af ansøgning og udbetaling af lån hos kunderne. 


Andre fordele

10

Banken tilbyder stor fleksibilitet i forbindelse med omlægning af lån og tilbagebetaling af lånet. Selvom låneaftalen er indgået og underskrevet, er der mulighed for at forandre den. Der er generelt stor tilfredshed blandt bankens kunder i forbindelse med rejsefordelene, som er cashpoints til flyrejser og rejseforsikring.  


Bank Norwegian Låneberegner
100 kr. 100.000 kr.
1 måneder 12 måneder
0 % 21.93 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Bank Norwegian låneeksempel

Bank Norwegian

Beløb 100 – 100.000 kr.
Løbetid 1 – 12 måneder
ÅOP 0 – 21.93 %
Alder 23 år

Fordele

 • Hurtig behandlingstid og tjep udbetaling 
 • Alle informationer om renter, pris og låneaftaler er tilgængelige 
 • Lånet er fleksibelt og kan justeres efter behov

Ulemper

 • Låneberegner med begrænsninger 
 • Kunder rapporterer om manglende kontakt 
 • Ubegrundede afslag på lån og dårlig håndtering af stjålne kort

Vurdering af kundeservice

10

Hos Bank Norwegian lægger de vægt på, at kunden kan følge med i processen i kraft af deres teknologiske løsninger på både app og hjemmeside. Banken fokuserer på at øge brugervenligheden ved at gøre informationerne lettere tilgængelige for kunderne. Derfor kan man på hjemmeside og på app finde samtlige gebyrer og udgifter en lånsaftale indeholder. Der er altså ingen skjulte udgifter. På både app og hjemmeside kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål. Foruden tilgængeligheden online, har banken telefontider alle hverdage fra kl. 10-16, hvor du kan ringe ind til bankens medarbejdere og få svar på uafklarede spørgsmål.  

Selvom mulighederne for kontakt både online og telefonisk er til stede, så bærer kundeanmeldelserne også præg af et lidt andet indtryk af banken. Der er nemlig nogle kunder, der oplever ikke at kunne komme i kontakt med banken både telefonisk og per mail. Andre kunder er utilfredse, da de har fået et afslag på oprettelse af lån, som de ikke oplever er begrundet. Men der er mange, der er fuldt ud tilfredse med banken, og de ekstra fordele med rejser samt rejseforsikring.  

Information om banken

BankBank Norwegian
AdresseSnarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge
EmailMail@banknorwegian.dk
Telefon70 80 11 00

Kundeservice åbningstider

Mandag10:00-16:00
Tirsdag10:00-16:00
Onsdag10:00-16:00
Torsdag10:00-16:00
Fredag10:00-16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Vurdering af ÅOP og pris

9

Norwegian Bank tilbyder store som små lån, som kan afregnes og afbetales over en kort eller lang periode. Prisen på et lån afhænger naturligvis af, hvor meget du låner, og hvilken låneaftale du benytter dig af. For eksempel om du er interesseret i et forbrugslån, et kviklån eller et samlelån. Eller hvorvidt du ønsker at oprette et lån med eller uden sikkerhed. 

Under fanen lån på Norwegians hjemmeside finder du en liste over renter og priser, hvor du kan danne dig et overblik over de forskellige låns omkostninger. Her kan du for eksempel se den maksimale ÅOP samt den laveste og den højeste rente. Hvis du skal have udregningerne på et specifikt lån, er det dog ikke lige så nemt. Her er du nemlig nødt til at påbegynde en ansøgning på lånet for at få de konkrete tal. Banken har en låneberegner tilgængelig på hjemmesiden, men du kan ikke få særlig mange informationer medmindre, du opgiver dine personlige oplysninger og påbegynder en ansøgning til et lån. Til gengæld sparer du i henhold til oprettelse, der er nemlig ingen oprettelsesgebyr hos Norwegian Bank, som der ofte er ved lån i andre banker.  


Norwegian Banks krav 

 • Du skal bo i Danmark 
 • Du skal have et dansk CPR-nummer 
 • Du er minimum 23 år
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret 
 • Banken foretager et kredittjek, men der er dog ingen særlige krav til indtægt

Vurdering af brugervenlighed

10

Med Bank Norwegians fokus på de digitale tjenester har de skabt en overskuelig hjemmeside, som er let at navigere i. Det er let at finde kontaktinformationer og andet om banken. Til trods for, at bankens udvalg af lån og tjenester er stort, gør hjemmesiden lånenes muligheder og forskelle forståelige. Hvad end det er information om samlelån eller en opsparingskonto, så tager det ikke lang tid at finde frem til de forskellige informationer. De seks faner i toppen af hjemmesiden, som inddeler de vigtigste informationer, kan lede kunden i den rigtige retning.  

Som beskrevet er Bank Norwegian tilgængelig fra mandag til fredag gennem deres telefoniske åbningstider. Derudover kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål på bankens hjemmeside. Men selvom prislisten gennemgår renter og priser, så er det vanskeligt at kende den eksakte pris på et lån. For selvom banken har en låneberegner, så når man ikke langt uden at påbegynde en ansøgning om lån. 


Vurdering af behandlingstiden

10

Når du har sendt en låneansøgning til Norwegian Bank, får du svar umiddelbart efter. Det første, du modtager af banken, er en forhåndsgodkendelse. Når du har modtaget den, skal du forsyne banken med de fornødne dokumenter, som kan dokumentere de oplysningerne, du har opgivet i din låneansøgning. Banken vil informere dig om, hvilken dokumentation, der er nødvendig, og du kan selv indsende dem via ‘Min side’. 

Bank Norwegians behandlingsproces er den samme, hvad end der er tale om et kviklån, billån eller et forbrugslån. Kravene til ansøgeren varierer nemlig ikke fra lån til lån, og derfor har banken mulighed for at handle hurtigt. Generelt er tilbagemeldingerne omkring Bank Norwegians behandlingstid gode, da kunderne er tilfredse med hurtige udbetalinger og kort ventetid. 


Vurdering af andre fordele

10

Hvis din økonomiske situation skulle forandre sig, så er der mulighed for at omlægge lånet, selvom du har underskrevet en låneaftale. Bank Norwegian har nemlig fleksible forhold i deres lån, som giver kunden mulighed for at låne mere eller betale lånet hurtigere af end først aftalt. Det kan du gøre ved at informere banken om din tilbagebetaling, hvorefter de vil sende dig det skyldige beløb til afbetaling. Den fleksibilitet er god at have, da de økonomiske forhold hurtigt kan ændre sig. 

Foruden fleksibiliteten udtrykker flere kunder stor tilfredshed med muligheden for at samle cashpoints til flyrejser samt den indbyggede rejseforsikring, som aktiveres, når man benytter sig af sit Norwegian-kreditkort. Bank Norwegians ekstra fordele er derfor især anvendelige for kunder, der rejser meget, da de har mulighed for at få foræret dele af rejsernes omkostninger. Desuden er der et mindre gebyr på, når du hæver penge i udlandet sammenlignet med de fleste regulære bankers kreditkort. 


Andre informationer 

Bank Norwegians rejseforsikring og rejsegoder har været svære for kunderne at benytte sig i de sidste to år. Da udlandsrejserne i 2020 viste sig at blive vanskelige grundet de nye Corona-restriktioner, indførte Bank Norwegian i stedet en dagligvareforsikring. Med dagligvareforsikringen er du som kunde dækket ind, hvis du skulle blive arbejdsløs eller sygemeldt. I det tilfælde dækker forsikringen med en udbetaling, der svarer til en måneds forbrug af dagligvarer. Der er altså tilføjet en anden form for forsikring, når kunderne ikke har mulighed for at tage på udlandsrejser. 


Konklusion 

Bank Norwegian tilbyder altså en bred vifte af forskellige lån, som især egner sig til hurtig finansiering. Du kan låne både små og store beløb hos banken. Og ligegyldigt hvilket lån, der er tale om, vil behandlingstiden være tjep. Det skyldes, at bankens krav til ansøgere er de samme til samtlige lån.  

Bankens hastighed er en af de ting, der især fremhæves i kundernes anmeldelser. Bankens hjemmeside tilbyder en oversigt over priserne og produkterne, hvor man kan se alle de udgifter en låneaftale indbefatter. Der er altså ikke nogen skjulte gebyrer eller udgifter. Det er let at få et overblik over de forskellige lån og deres forskelligheder. Banken tilbyder en stor fleksibilitet i sine lån, og du kan let ændre i lånet. Desuden får du rejserelaterede fordele. 

Bankens kundeservice har fordele og ulemper. De fremlægger de fleste informationer på deres hjemmeside og deres tilgængelighed er ifølge hjemmesiden ligetil. Alligevel er der flere kunder, der bemærker, at det er vanskeligt at få kontakt til banken. Selvom informationerne er mange på hjemmesiden, så kan man ikke altid beregne den eksakte pris på et specifikt lån. Banken tilbyder en låneberegner, men man kommer ikke langt i processen, før man skal udfylde en ansøgningsform til et lån. 

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Bank Norwegian

Anmeldelser: 735 • Under middel
TrustScore: 2 2.1
5 stjerner
25%
4 stjerner
4%
3 stjerner
3%
2 stjerner
4%
1 stjerne
63%
M
Mehmet 60 Anmeldelser
TrustScore: 1

Nu jeg har sagt op forsikring de vil…

Nu jeg har sagt op forsikring de vil ikke hjælpe til kunder og det er spild af tid. 👎

Mads KH
Mads KH 67 Anmeldelser
TrustScore: 5

Mega god service

Mega god service. Vi skulle låne til en bil. Fra ansøgning til godkendelse gik der få timer. Kan klart anbefales. Kan ikke genkende folks negative kommentarer!

MT
Mads Trier Hansen 2 Anmeldelser
TrustScore: 1

Useriøs virksomhed

Useriøs virksomhed Hold jer langt væk og find en bedre bank

Matchbanker > Lån penge > Bank Norwegian anmeldelse

Seneste nyheder