Lendo Anmeldelse

Lendo er en sammenligningstjeneste og låneformidler, som tilbyder lån fra 16 forskellige banker. På den brugervenlige platform kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån og få indhentet en håndfuld tilbud, som matcher dine behov. Det er gratis og uforpligtende at benytte Lendo, og lånet er først bindende, når du underskriver en konkret aftale med én af bankerne i samarbejdet. 

8.2
Kundeservice
10
Behandlingstid
6
Pris
10
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
8

Lendo produkter

2.851 har valgt dette de sidste 31 dage
8.7
Vurdering
Beløb 20.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4.58 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 08:00
 • Det tager max 24 timer
 • Fra 0% i rente
 • Bil- og forbrugslån
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100 000 kr. Løbetid: 5 år. Debitorrente: 3,48 %. ÅOP: 3,80 %. Minimum ÅOP: 2,04 %. Maksimum ÅOP: 24,99 %. Etableringsomkostninger: 1 000 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 1 862 kr. Samlede kreditomkostninger: 11 690 kr. Samlet tilbagebetaling: 111 690 kr. (Annonce)

Om Lendo 

Lendo er en online tjeneste, som har to primære funktioner. For det første er det en sammenligningstjeneste, der lader dig vurdere forskellige lån, priser og tilbud i forhold til hinanden. For det andet samarbejder Lendo med 16 banker, som de formidler lån for. 

Du kan således modtage tilbud fra 16 banker, når du ansøger gennem Lendo, og du kan vælge dét, der matcher dig bedst. Det er gratis og uforpligtende at benytte tjenesten, og først når du underskriver et konkret lånetilbud, binder aftalen. 

Lendo formidler privatlån, samlelån og billån. Privatlån ligger i prisklassen 10.000 til 500.000 kroner, og i forbindelse med billån kan du låne op til 1.000.000 kroner. De forskellige banker i samarbejdet vil kunne tilbyde dig forskellige aftaler.  

Du får gode vilkår ved at låne igennem Lendo, fordi der ikke er nogen rentemarginal eller tillægsgebyrer. I forhold til hvis du henvendte dig direkte til de forskellige banker, kan du altså slippe afsted med en bedre pris hos Lendo. 

Lendo er en uhyre populær tjeneste med en skyhøj score på Trustpilot. Tjenesten har således hele 5 ud af 5 stjerner (med en mere præcis score på 4,8), og kunderne fremhæver, at det er “nemt og hurtigt”.

Anmeldelse opsummering 

Lendo er en meget populær sammenligningstjeneste og låneformidler, som roses til skyerne af kunderne. Det er gratis og uforpligtende at benytte platformen, og du kan indhente lånetilbud, som matcher netop dig. Alt i alt gør Lendo det en hel del nemmere og mere effektivt at finde frem til det lån på markedet, som giver bedst mening i den konkrete situation – samt at komme fra A til B med at tage lånet.


Kundeservice

10

Kunderne er mere end almindeligt tilfredse med Lendo. De har en topscore på Trustpilot (fem ud af fem stjerner), som er fyldt med positive kommentarer. Disse kommentarer angår især kundeservicen, og det fremhæves, at der er hurtig respons, god kommunikation og faglig hjælp at hente.  


Pris

10

Lendo formidler lån fra 16 forskellige banker, som hver især tilbyder forskellige priser. Når det er sagt, får du gode lånevilkår, fordi der ikke er nogen rentemarginal eller tillægsgebyrer. På den måde kan du få en bedre pris gennem Lendo, end hvis du henvender dig direkte til bankerne i samarbejdet. 


Brugeroplevelse

8

Brugeroplevelsen er i top hos Lendo. Det er nemt og hurtigt, og det fungerer bare, som det skal. Platformen er meget overskuelig, og du kan både benytte den til at sammenligne lån og få indhentet lånetilbud. I forhold til mange andre sammenligningstjenester er Lendo én af de mest troværdige og brugervenlige. 


Behandlingstid

6

Der er ikke noget at klage over, når det kommer til behandlingstiden hos Lendo. På et par minutter kan du udfylde ansøgningen, og vil også få de første svar i løbet af et par minutter. Takker du ja til et tilbud, vil banken udbetale lånet til dig, og det tager som regel et par hverdage. 


Andre fordele

7

Hos Lendo er det en fordel, at du så hurtigt kan komme fra A til B i processen med at optage et lån. Det bliver ikke meget nemmere at låne penge end her, hvor du får tilsendt de tilbud, der passer bedst til din situation og dine ønsker. Der findes mange sammenligningstjenester derude, men Lendo må fremhæves som én af de mest fordelagtige. 


Lendo Låneberegner
20.000 kr. 1.000.000 kr.
12 måneder 180 måneder
4.58 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Lendo Privatlån

Lendo

Beløb 20.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
Rente 0 – 24.24 %
ÅOP 4.58 – 24.99 %
Alder 18 år
Årlig indkomst 100.000 kr.

Fordele ved Lendo

 • 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. 
 • Brugeroplevelsen er i top. 
 • Hurtig behandlingstid. 
 • Gode lånevilkår. 
 • Gratis og uforpligtende at indhente tilbud.

Ulemper ved Lendo

 • Du modtager kun tilbud fra de 16 banker, der indgår i samarbejdet. 
 • Du kan kun optage privatlån, billån og samlelån, og du finder eksempelvis ikke tilbud på kviklån
 • Lendo er kun låneformidler, ikke udbyder.

Anmeldelse af Lendos kundeservice

10

Kunderne hos Lendo giver generelt meget positive tilbagemeldinger på både Londos koncept, service og produkter. Det taler for sig selv, at Trustpilot viser en score på samtlige fem stjerner, og at mere end 2000 kunder har anmeldt tjenesten her.  

For at gå yderligere i dybden, har hele 88% valgt at kategorisere Lendo som “fremragende”, 10% mener, at tjenesten er “god”, mens de sidste tre kategorier – “middel”, “under middel” og “dårlig” – kun har 1% hver. 

Kunderne fremhæver, at kundeservicen er effektiv, og at der er hurtig respons. Medarbejderne kan træffes ved hjælp af både telefon, e-mail og chat, dog kun i hverdagene inden for et begrænset tidsrum. 

Derudover fungerer Lendos platform delvist også som kundeservice. På forsiden finder du nemlig svar på de mest relevante spørgsmål, og det er meget let at blive klogere, fordi hjemmesiden er brugervenlig og intuitiv.

Information om Lendo

UdbyderLendo i samarbejde med 16 banker
AdresseGothersgade 8F, 1123 København K
E-mailkundeservice@lendo.dk
Telefon70 50 00 10

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00-16:00
Tirsdag09:00-16:00
Onsdag09:00-16:00
Torsdag09:00-16:00
Fredag09:00-16:00

Vurdering af pris hos Lendo

10

Du har gode muligheder for at ende ud med en konkurrencedygtig pris og et godt tilbud, hvis du optager lån igennem Lendo. Generelt vil du have mindst lige så gode, og ofte bedre, vilkår, end hvis du handlede direkte med de banker, som indgår i samarbejdet.  

Når du optager et lån gennem Lendo, er der nemlig ikke nogen rentemarginal, og du skal heller ikke betale nogen tillægsgebyrer. På den måde kan det altså godt være pengene værd at benytte sammenligningstjenesten, når du skal ansøge om et lån. 

Derudover skal det selvfølgelig siges, at prisen afhænger af den specifikke bank, som du indgår en aftale med. Lendo samarbejder med 16 forskellige banker, som hver især vil have forskellige priser og vilkår. Når du får tilsendt lånetilbud, kan du sammenligne rente, ÅOP og omkostninger og vælge det tilbud, som er bedst og billigst.  Prisen vil også afhænge af, hvilken type af lån du ansøger om, samt den konkrete ydelse og løbetid, du ønsker. Lendo formidler forbrugslån uden sikkerhed såvel som større billån og samlelån. Alt afhængigt af lånets størrelse vil tilbuddene være forskellige.


5 krav hos Lendo: 

 • Du skal være myndig, det vil sige 18 år. 
 • Din årlige indkomst skal være mindst 60.000 kroner. 
 • Du må ikke være opskrevet i hverken RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal kreditvurderes positivt. 
 • Du skal bo fast i Danmark.

Anmeldelse af Lendos brugeroplevelse

8

Brugeroplevelsen hos Lendo er karakteriseret ved effektivitet og simplicitet. Det bliver ikke meget nemmere at optage et lån, og du bliver taget i hånden og ført godt fra start til slut på tjenesten. Det er netop også effektiviteten, som kunderne værdsætter hos Lendo. 

Platformen er brugervenlig og nem at bruge, og den ligger altså i toppen, når det kommer til sammenligningstjenester generelt. Designet er logisk og intuitivt, og det er lige til at finde svar på de spørgsmål, man måtte have. 

Hvis du er på udkig efter lånetilbud, der matcher din økonomiske situation og dine ønsker, får du sandsynligvis en god brugeroplevelse hos Lendo. Her tager det blot et par minutter at ansøge, et par minutter at blive godkendt, og du kan få tilsendt tilbud fra helt op til 16 forskellige banker. 

Du skal dog være opmærksom på, at Lendo kun er formidler af lånet. Det kan derfor være værd at sikre dig, at den bank, du indgår en låneaftale med, har en lige så brugervenlig og god platform. For når du har underskrevet dit tilbud, bliver du nemlig kunde hos den valgte bank. Lendo er altså kun begyndelsen, så at sige.  


Vurdering af behandlingstiden

6

Når det kommer til at optage lån (og i særligt grad forbrugslån) online, er der en vis forventning til hastighed og behandlingstid. Det skal helst gå hurtigt og effektivt, for det er som regel derfor, man har valgt en online løsning frem for at møde op i en fysisk bank. 

Derfor er en kort behandlingstid et succeskriterie for de online udbydere. Lendo lever fint op til dette kriterium, og de har en relativt kort behandlingstid – som selvfølgelig også afhænger af den konkrete bank, som du indgår en aftale med. Som nævnt tager det ikke mere end et par minutter at ansøge, og du vil få de første svar fra bankerne lige så hurtigt.  

Når du vælger at takke ja til et tilbud, vil det være den pågældende bank, der afgør, hvor hurtigt pengene bliver udbetalt. Som oftest drejer det sig ikke om mere end et par hverdage, så du kan godt regne med, at dit privatlån, billån eller samlelån bliver rimelig hurtigt behandlet. 

I forhold til den korte behandlingstid kan det være godt at være opmærksom på, at du skal sikre dig, at din økonomi kan holde til lånet. En kort behandlingstid betyder i reglen også en mindre grundig kreditvurdering.


Andre fordele ved Lendo

7

Den store fordel ved Lendo er, at det bliver langt nemmere at komme fra A til B med lånet. Du får hjælp til processen i alle dens aspekter lige fra udvælgelse af långivere til sammenligning af forskellige lånetilbud og valg af ét, som passer til dig. 

Det er desuden gratis og uforpligtende at benytte tjenesten, og du kan til hver en tid takke nej til et tilbud – uden at det koster dig noget. Prismæssigt kan der også være nogle fordele at hente, eftersom det altid bliver minimum lige så billigt at optage lån igennem Lendo, som hvis du gik direkte til bankerne. 

Det vil altid være muligt at sætte det månedlige afdrag på lånet op, så du hurtigere kan indfri det og slippe af med renterne. Du kan også altid vælge at indfri hele lånet på én gang, hvis du får muligheden for, og lysten til, det. 

Lendo er altså på mange måder en fordelagtig tjeneste. Når det er sagt, kan det være en god idé også at researche på de banker, som du får lånetilbud fra – det kan nemlig være, at de har nogle “ekstra” fordele, som gør dem endnu mere favorable.


Anden information om Lendo 

Du skal være opmærksom på, at Lendo ikke er selve långiveren, men blot formidleren. Derfor er det nødvendigt, at du undersøger vilkårene for lån hos de banker, som du får tilbud fra. Eftersom Lendos tjeneste er gratis og uforpligtende, er det nemlig kun banken, som du reelt bliver kunde hos.  

Det er altså ikke nok at researche på Lendo, men også på de banker, der samarbejder med tjenesten. De banker, som indgår i samarbejdet er: 

 • AcceptLån  
 • Santander Consumer Bank 
 • AL Finans 
 • Diba Billån 
 • Express Bank  
 • BNP Paribas Group 
 • Ikano Bank 
 • Modus Finans  
 • Facit Bank 
 • Fellow Finance 
 • Minifinans 
 • Resurs Bank 
 • Smartkredit 
 • Sparxpres 
 • Spar Nord 
 • Unilån

Konklusion på Lendo anmeldelse 

Lendo er en online sammenligningstjeneste, samt formidler af samlelån, privatlån og billån. Det er gratis og uforpligtende at benytte tjenesten, og du kan derfor med fordel bruge den i det omfang, det giver mening. 

Kunderne er rigtig glade for Lendo, som scorer intet mindre end 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Der hersker stor tilfredshed med både kundeservicen, brugeroplevelsen, prisen og behandlingstiden. Det er især effektiviteten og simpliciteten, som kunderne ser en stor værdi i. 

For dig, der gerne vil gøre det så billigt, nemt og hurtigt som muligt at tage et lån, kan Lendo være en stor hjælp. Sammenligningstjenesten er meget brugervenlig, og Lendo er et troværdigt brand, som du godt kan sætte din lid til.  

Du skal dog være opmærksom på, at de kun formidler, ikke udbyder, lån. Derfor kræver et lån igennem Lendo, at du tjekker grundigt op på bankerne i samarbejdet. Når alt kommer til alt, er det nemlig hos långiveren, at du bliver kunde – ikke hos.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Lendo

Anmeldelser: 4117 • God
TrustScore: 5 4.8
5 stjerner
87%
4 stjerner
11%
3 stjerner
1%
2 stjerner
0%
1 stjerne
1%
F
Frederikke K Ebbesen 3 Anmeldelser
TrustScore: 5

Hurtig besvarelse

Fra jeg skrev til jeg fik svar gildet hurtig

AB
Alma Behram 28 Anmeldelser
TrustScore: 5

Kan kun anbefales👍

Kan kun anbefales👍 Nemt og bekvemt!

H
Helge 33 Anmeldelser
TrustScore: 5

Utrolig hurtig og brugervenlig

Utrolig hurtig og brugervenlig Kan kun anbefale det til andre

Matchbanker > Lån penge > Lendo Anmeldelse

Seneste nyheder