Find forbrugslån på 3 minutter
 • Vælg lånebeløb
 • Udfyld lidt om dig
 • Se de bedste forbrugslån
kr.

Jeg har gjort det nemt for dig at finde det bedste og billigste lån. Få en skræddersyet liste over lånetilbud – det er 100% uforpligtende!

af Michaelopdateret

Matchbanker er til dig, som søger en smart løsning til at finde lige præcis dét lån, der passer bedst til dine behov.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde min unikke formular. Ved blot at indtaste nogle få personlige informationer om dig og dine lånebehov, vil du med det samme få adgang til din personlige låneoversigt.

 • Det er hurtigt
 • Det er nemt
 • Og det er uforpligtende

Klik her og få din personlige låneliste på 3 minutter.

Alt du skal gøre, er at udfylde et skema med få informationer om dig selv og din økonomi. Det tager ikke mere end et par minutter! Når du har gjort det, vil jeg vise dig en liste med låneudbydere, der kan tilbyder dig lån, som passer på dine personlige behov.

Få et hurtigt overblik over de aktuelle lån på markedet med en skræddersyet liste over de bedste lånetilbud her på siden.

Sådan bruger du Matchbanker

Matchbanker hjælper dig med at få overblikket over danske udbydere af onlinelån.

Du bruger Matchbanker ved at trykke på den grønne “Ansøg nu” knap, som du finder øverst på denne side.

Ved at bruge få minutter på at udfylde lidt information omkring dig selv, vil du straks få vist et udvalg af forskellige låneudbydere, som du kan ansøge om lån hos allerede idag.

Her er, hvad vi beder dig udfylde:

 • Det ønskede lånebeløb 
 • Om du ejer et hus
 • Fast månedlig indkomst
 • Månedlig indtægt 
 • Kontaktoplysninger

Når du har udfyldt alle felter, vil du med det samme modtage en personlig liste over låneudbydere, der med stor sandsynlighed kan opfylde dine lånebehov.

Kan du ikke bestemme dig for én bestemt udbyder, så kan du altid ansøge hos flere forskellige. Det skader ikke din kreditværdighed.

Får du en række gode tilbud fra flere udbydere, kan du frit vælge den låneaftale, som du tænker dækker dine behov bedst muligt. De andre tilbud behøver du ikke svare på.

Forbrugslån, hvad er det?

Kort fortalt er et forbrugslån et pengebeløb, som du kan låne for at finansiere et forbrug.

Med et forbrugslån kan du hurtigt få råd til det, du går og drømmer om. Lånebeløbet kan variere fra låneudbyder til låneudbyder og kan ligge på alt mellem 1.500 kr. og 100.000 kr. Som låntager betaler du renter og gebyrer for lånebeløbet. Disse tal er på forhånd blevet aftalt med låneudbyderen i lånekontrakten.

Forbrugslån kaldes også:

 • Minilån
 • Kviklån
 • Hurtiglån

Fordele ved at låne penge online

I dag har du muligheden for at vælge mellem mange onlinelån. Vi er nemlig blevet mere og mere digitaliseret. Det betyder for dig, at det er blevet meget nemmere at finde et lån, der passer til din personlige situation.

Og der er flere grunde til at onlinelån bliver mere og mere populære.

En af de væsentligste grunde til at vælge et onlinelån frem for et traditionelt banklån er, at du sparer en del ventetid væk.

Når du tager et lån online, slipper du nemlig for at aftale et møde med din bank og møde personligt op, blot for at blive udspurgt og skulle begrunde, hvorfor du ønsker at låne penge.

Her på siden kan du ansøge om et onlinelån på 5 minutter, og i mange tilfælde har du allerede pengene på din konto blot en times tid senere. Og du bliver ikke på noget tidspunkt bedt om at retfærdiggøre, hvad du skal bruge pengene til!

Når du ansøger online, kræver de fleste udbydere ikke mere end nogle få oplysninger fra dig. I de fleste tilfælde slipper du derfor for at skulle indsamle diverse dokumenter for at sende dem ind til et finansieringsselskab.

Værd at huske på ved online forbrugslån

På trods af den popularitet som onlinelån har oplevet de seneste år, kan der også være nogle ulemper ved at låne online.

Hvis du eksempelvis ikke har overblikket over din økonomi og derfor mangler rådgivning, er der kun enkelte online finansieringsselskaber, som yder denne service.

Derudover kan du i nogle tilfælde stadig få et billigere lån af din egen bank end af en online låneudbyder.

Din bank har et godt overblik over, hvor store belastninger din økonomi kan bære. Det har en online låneudbyder ikke. De behandler kun din ansøgning i kort tid. Derudover har en online låneudbyder ikke samme adgang til dine kontooplysninger, som din egen bank har.

Før du ansøger om et lån online, kan det derfor være en god idé selv at få overblikket over din økonomi. Så behøver du heller ikke nødvendigvis at modtage rådgivning, før du låner.

Mangler du vejledning til, hvordan du skal få overblikket tilbage over din økonomi, så har jeg lavet et budgetskema til dig, som du nemt og hurtigt kan udfylde.

For at få adgang til budgetskemaet, skal du først logge ind. Er du ikke allerede oprettet? Så kan du nemt, hurtigt og uforpligtende oprette dig her.

3 populære låneudbydere til dig

For at give dig et indtryk af, hvad du kan forvente af en online låneudbyder, har jeg herunder samlet informationer om tre populære udbydere på det danske marked:


 

Disse 3 låneudbydere er kun en lille håndfuld ud af mange. Derfor kan du, hvis ingen af ovenstående tilbud tiltalte dig, finde endnu flere lån på vores liste. Forskellige låneudbydere tilbyder vidt forskellige renter og services til deres lån.

Lån med eller uden sikkerhed? Og hvad menes der overhovedet med sikkerhed?

Du har sikkert hørt det før. Udbydere af lån på det danske marked snakker alle sammen om sikkerhed. Men hvad mener de med sikkerhed? Og hvem er det, der skal have sikkerheden?

Sikkerheden de snakker om, er en garanti, som bankerne ønsker for det lånebeløb, du modtager. Du giver finansieringsselskabet en garanti for, at du på en eller anden måde vil betale lånebeløbet tilbage.

Sikkerhed er dog ikke noget, du skal bekymre dig om, når du låner penge online.

Her kræver udbyderne ikke, at du skal stille sikkerhed for beløbet.

Langt de fleste huskøbere vil stille deres ejendom som sikkerhed for lånet. Det samme gælder for bilen ved bilkøb.

Når du stiller dit hus eller din bil som sikkerhed for lånet, pantsætter du dem. Denne form for pant betegnes også som underpant.

En anden form for pant er håndpant. Håndpant gives til banken, hvis du fysisk afgiver det pantsatte. Det pantsatte kan eksempelvis være værdipapirer.

Pant

I låneverdenen er pant noget, som du giver banken som sikkerhed for tilbagebetalingen af lånet. Håndpant er pant, som gives fysisk (fx værdipapirer), hvorimod underpant er et tinglyst pantebrev i aktiver, som tilhører dig som skyldner (fx fast ejendom eller bil).

Har du ikke noget, du kan pantsætte, kan du vælge at give sikkerhed ved at have en kautionist for dit lån. En kautionist skal overtage afbetalingen af dit lån, hvis du ikke selv betaler raterne.

Kautionisten må kun overtage et lån, hvis du som låntager på ingen måde har mulighed for at tilbagebetale lånet selv.

En kautionist er oftest en person med en stabil økonomi, som også vil kunne klare at påtage sig afbetalingen af lånet.

Kaution

Kaution betyder, at du stiller sikkerhed i form af en anden person, som fysisk eller juridisk garanterer din tilbagebetaling af lånet. Oplever du i løbet af afviklingen af lånet, at du ikke længere kan betale de aftalte rater, vil kautionisten være nødsaget til at overtage afbetalingen af lånet.

Sikkerhed for lånet kræves for det meste kun af bankfilialer. Når du låner online, vil du derfor ikke opleve at skulle stille sikkerhed for dit lån.

Det kan være ubehageligt at skulle stille noget som sikkerhed for et lån. Du ved aldrig, hvad du kan forvente af fremtiden, og det kan skabe søvnløse nætter.

Ønsker du derfor ikke at skulle stille en form for sikkerhed for dit lån, kan du i stedet tage et onlinelån. Her bliver din økonomi udelukkende tjekket for, om den kan holde til belastningen af et lån

Denne side kort fortalt

Efter at have læst ovenstående, ved du nu, at:

 • Forbrugslån er lån, som bliver brugt til lige det, du ønsker.
 • Forbrugslån bl.a. også betegnes som: kviklån, hurtiglån og minilån.
 • Det ikke tager mere end 5 minutter at ansøge om et lån.
 • Du kan føle dig mere sikker, når du låner online, hvis du kender din private økonomi.
 • Du hurtigt kan få et overblik over aktuelle låneudbydere med hjælp fra Matchbanker.
 • Sikkerhed er noget, du skal give banker som garanti for tilbagebetalingen af dit lån.
 • Sikkerhed kan gives på forskellige måder.