Låneberegner

Matchbankers låneberegner til forbrugslån giver klar besked om, hvad det koster at tage et lån af den størrelse, som du har behov for. Beregn, og få overblik over de lånemuligheder, du har på det pågældende beløb.

Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

300 kr. 500.000 kr.
1 måneder 120 måneder
2 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Låneberegner til samlelån

Step 1: Tilføj dine lån

Udfyld detaljer om dine eksisterende lån.

Lån 1
500 kr. 500.000 kr.
3 måneder 240 måneder
2 % 25 %
Step 2: Dit nye lån

Udfyld detaljer om dit nye lån.

500 kr. 500.000 kr.
3 måneder 240 måneder
2 % 25 %

Få klar besked om, hvad lånet koster

Hos Matchbanker får du klar besked om lån og overblik over den del af lånemarkedet, der er mest relevant for dig. 

På den måde kan du lettere finde den rigtige låneudbyder, som har det lån, der passer bedst til dit behov.

Alt, hvad du skal gøre, er:

  1. Indstil låneberegneren til det beløb og den løbetid, som giver dig et overkommeligt afdragsbeløb.
  2. Se, og få overblik over de bedste lånemuligheder, der passer til lige præcis dit lånebehov.
  3. Ansøg om lånet hos den eller de låneudbydere, der ser ud til at være mest relevante for dig.

På den måde, kan du nemt finde det bedste og billigste lån, som passer til din privatøkonomi.

Find nemmere det rigtige lån med Matchbanker

Overvejer du at tage et forbrugslån på nettet, bliver du hurtig overvældet af de mange lånemuligheder. Det gør det svært at finde det rigtige lån.

Hos Matchbanker skærer vi vej for dig gennem junglen af online lånemuligheder ved at give dig overblik over de låneudbydere, som udbyder lån på nettet, der passer til netop dit behov. Det gør det nemmere for dig at finde den eller de låneudbydere, som er mest relevante for dig at søge om et lån hos. 

Derved sparer du en masse tid, får nemmere ved at finde det rigtige lån og mulighed for at foretage et mere velovervejet og tryggere valg, når du skal låne penge online. 

Det er helt gratis og absolut uforpligtende at bruge vores låneberegner og den tilhørende oversigt over lånemuligheder.

Ud for hver låneudbyder finder du et link direkte til deres ansøgningsformular. Selve låneansøgningen foregår på låneudbyderens hjemmeside. Matchbanker får inden oplysninger om din privatøkonomi, eller om du bliver godkendt til lånet.

FAQ om låneberegning

Hvor meget koster det at låne?

Ved hjælp af vores låneberegner får du et klart svar på, hvor meget du skal betale i afdrag hver måned, hvor meget lånet samlet set kommer til at koste dig, samt hvor meget du i alt kommer til at betale tilbage på lånet. Så ved du præcist, hvad dit forbrugslån kommer til at koste dig.

Hvor meget kan jeg låne?

Når du ansøger om et lån, foretager finansieringsselskabet bag lånet en kreditvurdering af dig ud fra de oplysninger, som du giver dem adgang til, når du underskriver låneansøgningen med MitID. Kreditvurderingen afgør, om du kan få det pågældende lån. Afvises din ansøgning, kan du i nogle tilfælde godt blive godkendt til at låne et mindre beløb.

Hvordan finder jeg det billigste lån

Det er lånets ÅOP, som afgør, hvilket lån der er det billigste. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og angiver, hvor mange procent af det årlige afdrag, der går til renter, gebyrer og andre omkostninger på lånet. Låneudbyderen med den laveste ÅOP er den billigste at låne hos.

Brug Matchbankers låneberegner, og find nemt det billigste lån

Står du over for at skulle træffe en privatøkonomisk beslutning om at låne penge, giver Matchbankers låneberegner det bedste overblik over den del af lånemarkedet, som er mest relevant for dig netop nu.

Derudfra kan du nemt finde og ansøge om lån hos de finansieringsselskaber på nettet, som tilbyder de bedste lånemuligheder på netop det beløb, du har brug for.

Inden du låner, anbefaler vi altid, at du foretager en nøje vurdering af, hvor meget luft der er til et lån i din privatøkonomi. Brug dette beløb til at vælge et lånebeløb og en løbetid i låneberegneren, som giver et månedligt afdrag, du har råd til.

Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Låneberegner

Seneste nyheder