Om Matchbanker

Grundet den voksende konkurrence på det online lånemarked i dag, er det svært at danne sig et generelt overblik af de bedste lånemuligheder.

På baggrund af dette har Matchbanker som mission at gøre det online lånemarkedet langt mere transparent, så du nemmere kan finde et lån, der matcher dine individuelle behov og formål.

Hos Matchbanker er vi også bevidste om, at der ikke findes én universal låneløsning til alle – tværtimod. Derfor har vi udviklet et unikt system, hvor vi tilpasser en låneliste til dine behov og forhold, så du kun får vist de lån, der er relevante for dig.

Hvad er Matchbanker?

Matchbanker er en online sammenligningstjeneste af finansielle produkter, og har mange års erfaring på lånemarkedet.

For at kunne udvinde en skræddersyet låneliste til dig, skal du udfylde en simpel formular, hvori du specificerer følgende punkter:

  • Størrelsen på det beløb, du gerne vil låne
  • Formålet med lånet
  • Hvorvidt du er husejer eller ej
  • Beløbet på din indkomst
  • Dine kontaktinformationer

Baseret på disse informationer genererer Matchbanker en liste over lån, som matcher dine individuelle behov og personlige forhold – og som du har størst chance for at blive godkendt til.

Det betyder, at du kun skal vælge mellem lån, der er relevante for dig.

Sådan undgår du at gennemgå lån, der hverken dækker dine krav eller har mulighed for at godkende dig.

Ved at sammenligne relevante lån baseret på deres renter og ÅOP, vil du sandsynligvis også ende med at spare penge hver måned, da vores liste gør det nemmere at gennemskue de reelle omkostninger ved hvert enkelt lån.

Derfor kan du stole på Matchbanker

I dag er Matchbanker aktiv i 13 lande: Danmark, Sverige, Norge, Polen, Finland, Spanien, Tjekkiet, Kroatien, Rumænien, Portugal, MexicoTyskland og Frankrig.

Årsagen til, at vi har opnået så stor en udbredelse af vores brand, skyldes de erfaringer, vi har erhvervet fra vores første markeder.

Og den eneste grund til, at vi oplever så stor en succes, skyldes vores evne til at imødekomme kunders individuelle behov.

Hos Matchbanker stræber vi altid efter at forstå vores kunders behov for at kunne yde den bedst mulige service.

Tilfredse kunder er grundpillen til en god og holdbar virksomhed. Vil du lære mere om vores forretningsmodel, kan du læse vores Reklameinformationklik her.

Lige præcis hvor tilfredse, vores kunder er med Matchbanker, afspejles i vores TrustPilot score.

Hvem er vi?

Matchbanker ejes og drives af Lead Supply A/S, som er delvist ejet af North Media, en børsnoteret virksomhed på det københavnske aktiemarked.

Lead Supply blev grundlagt i 2014 og har siden da oplevet stigende vækst. Vi har en klar mission: At blive markedsledere i Europa indenfor vores branche.

Holdet bag Matchbanker består af engagerede medarbejdere, der alle er dedikeret til at give dig den bedst mulige hjælp, når du besøger vores hjemmeside.

Vi driver virksomheden fra vores kontor i Aarhus, Danmark, mere specifik på adressen Paludan-Müllers Vej 40B.

Kontakt os

Matchbanker er ikke en låneudbyder, men derimod en sammenligningstjeneste. Derfor kan vi desværre heller ikke svare på spørgsmål vedrørende specifikke lån, vi har på listen.

Hvis du har spørgsmål vedrørerende et lån, beder vi dig venligst om at henvende dig til den specifikke låneudbyder.

Omvendt, hvis du har nogle henvendelser angående et potentielt samarbejde eller juridiske problemstillinger, skal du være velkommen til at kontakte os på [email protected].

Find lån nu