Om Matchbanker

Grundet den voksende konkurrence på det online lånemarked i dag, kan det være svært at danne sig et generelt overblik af de bedste lånemuligheder.

På baggrund af dette har Matchbanker som mission at gøre det online lånemarkedet langt mere transparent, så du nemmere kan finde et lån, der matcher dine individuelle behov og formål.

Hos Matchbanker er vi også bevidste om, at der ikke findes én universal låneløsning til alle – tværtimod.

Derfor har vi udviklet et unikt system, hvor vi tilpasser en låneliste ud fra ønskede lånebeløb, så du kun får vist de lån, der er relevante for dig.

Hvad er Matchbanker?

Matchbanker er en online sammenligningstjeneste af finansielle produkter, og har mange års erfaring på lånemarkedet.

Via vores tjeneste kan du sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, udbetalingstid osv. for de forskellige låneløsninger, hvilket gør det nemmere for dig at vælge et lån, der matcher din økonomiske situation.  

For at kunne udvinde en skræddersyet låneliste til dig, skal du udfylde en simpel formular, hvori du specificerer følgende punkter:

  • Størrelsen på det beløb, du gerne vil låne
  • Hvorvidt du vil samle lån eller ej
  • Dine kontaktinformationer

Baseret på disse informationer genererer Matchbanker en liste over lån, som matcher dine individuelle behov og personlige forhold – og som du har størst chance for at blive godkendt til.

Det betyder, at du kun skal vælge mellem lån, der er relevante for dig.

Sådan undgår du at gennemgå lån, der hverken dækker dine krav eller har mulighed for at godkende dig.

Ved at sammenligne relevante lån baseret på deres renter og ÅOP, vil du sandsynligvis også ende med at spare penge hver måned, da vores liste gør det nemmere at gennemskue omkostningerne ved hvert enkelt lån.

Hvem er vi?

Matchbanker ejes og drives af Karman Connect A/S (Tidligere Lead Supply A/S), som er delvist ejet af North Media, en børsnoteret virksomhed på det københavnske aktiemarked.

Karman Connect (Tidligere Lead Supply) blev grundlagt i 2014 og har siden da oplevet stigende vækst. Vi har en klar mission: At blive markedsledere i Europa indenfor vores branche.

Holdet bag Matchbanker består af engagerede medarbejdere, der alle er dedikeret til at give dig den bedst mulige hjælp, når du besøger vores hjemmeside.

Vi driver virksomheden fra vores kontor i Aarhus, Danmark, mere specifik på adressen Dalgas Avenue 2F 2.

I dag er Matchbanker aktiv i 13 lande: Danmark, Sverige, Norge, Polen, Finland, Spanien, Tjekkiet, Kroatien, Rumænien, Portugal, MexicoTyskland og Frankrig.

Reklameinformation

Matchbanker samarbejder med en række online lånevirksomheder I Danmark. Det er disse lånevirksomheder, der fremgår af lånelisten. 

Vores indtjening er udelukkende baseret på den provision, vi får fra vores samarbejdspartnere, når besøgende enten (1) klikker på et lån fra listen, (2) ansøger om et lån, (3) bliver godkendt til et lån.

Sorteringen af lån på listen påvirkes af størrelsen på provisionen samt konverteringsraten for de enkelte lån.

Lånelistens sortering ændres ligeledes i takt med, at nye aftaler indgås og eksisterende ændres.

Lånelisten inkluderer informationer om: 

  • Lånebeløb
  • ÅOP
  • Løbetid
  • Udbetalingstid
  • Fordele og ulemper
  • Krav

Vi gør opmærksom på, at låneinformationerne på Matchbanker blot er vejledende.

Derudover kan det hænde, at lånevirksomhederne ændrer deres lånevilkår (såsom renter, gebyrer og lånebeløb), som vi ikke er blevet gjort opmærksom på.

Derfor kan informationerne på Matchbanker være forældet og ukorrekte i forhold til de informationer, du finder på lånevirksomhedens hjemmeside. 

Oplever du modstridende oplysninger om lånevilkår, betingelser og lignende, bør du rådføre dig på udbyderens hjemmeside.

Læs vores Reklameinformation for lære mere om vores forretningsmodel.

Kontakt os

Matchbanker er ikke en låneudbyder, men derimod en sammenligningstjeneste. Derfor kan vi desværre heller ikke svare på spørgsmål vedrørende specifikke lån, vi har på listen.

Hvis du har spørgsmål vedrørerende et lån, beder vi dig venligst om at henvende dig til den specifikke låneudbyder.

Omvendt, hvis du har nogle henvendelser angående et potentielt samarbejde eller juridiske problemstillinger, skal du være velkommen til at kontakte os på info@matchbanker.dk.

Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Om Matchbanker

Seneste nyheder