Om Matchbanker

Matchbanker er skabt til dig, der ønsker at låne penge på en hurtig og smart måde. På bare få minutter kan du få adgang til din egen personlige låneliste med en oversigt over lånetilbud, der er tilpasset dig og dine behov.

Det betyder, at du slipper for selv at skulle gennemgå de forskellige låneudbyderes vilkår og krav. Matchbanker gør det for dig, så du hurtigt kan springe videre til selve ansøgningsprocessen.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde denne simple formular – det tager ikke mere end 2 minutter!

Sådan gør du:

  • Angiv det ønskede lånebeløb
  • Angiv, hvad du ønsker at låne til
  • Angiv, om du er husejer eller ej
  • Angiv din arbejdssituation
  • Angiv din månedlige indtægt
  • Angiv dine kontaktoplysniger

Når du har udfyldt de påkrævede felter, får du straks din personlige oversigt med lånetilbud, der er tilpasset din situation.

Nemt, ikke?

Find lån nu

 

Vi har gjort det hurtigt og nemt for dig at låne penge. 

Med Matchbanker skal du ikke bruge flere timer på at kigge diverse låneudbydere igennem med det ene formål at finde det bedste lån. Vi har nemlig gjort det hele for dig og samlet de bedste lån, der passer lige præcis til dig og din personlige situation, i én overskuelig liste.

Matchbanker garanterer dig dette: alle udbydere, som du finder på Matchbanker, er seriøse og ansvarlige. Og du skal ikke bruge tid på at lede efter skjulte gebyrer – det er allerede gjort for dig! Alt fremgår tydeligt af siden her.

Du får en hurtig behandling og hurtig udbetaling – pengene bliver normalt overført til din konto i løbet af kort tid.

Derfor Matchbanker

Matchbanker er en overskuelig og ligetil sammenligningstjeneste til dig, der ønsker nemt at hurtigt at finde det bedste og billigste lån.

Mål nummer ét: at gøre låneprocessen nem, hurtig og overskuelig!

Hos Matchbanker handler det om én simpel ting, nemlig at gøre lånemulighederne på det danske marked mere overskuelige for dig.

Derfor er visionen også at blive Danmarks mest populære sammenligningsportal. Der arbejdes hele tiden på at optimere hjemmesiden, så du nemmere og hurtigere kan skabe dig et overblik og finde din favorit blandt de mange låneudbydere, der findes på det danske marked.

Matchbankers mission er at blive den bedste sammenligningsportal på markedet, der stræber efter at give dig den bedste vejledning og guide dig til det helt rigtige online lån.

Om vores låneinformation

Der gøres opmærksom på, at data fra udbydere, som er angivet på Matchbanker, kan variere fra oplysningerne på låneudbydernes hjemmesider. Det sker, hvis låneudbyderen har foretaget ændringer, som Matchbanker ikke er blevet gjort opmærksom på.

Matchbanker anbefaler dig derfor altid at tjekke låneoplysninger på udbyderens egen hjemmeside.