Reklameinformation

Hos Matchbanker er vi bevidste om, at det ikke kun er svært og forvirrende at finde rundt på lånemarkedet i dag – men det kan også være særdeles tidskrævende.

Derfor har vi som mission at gøre lånemarkedet langt mere transparent for forbrugere, der er på udkig efter det bedst mulige lån, der kan tilbyde gode lånevilkår og betingelser.

Da vi opfordrer til gennemsigtighed på lånemarkedet, må vi også være åbenlyse og transparente i den måde, hvorpå vi opererer.

Hvordan tjener vi penge?

Det er ingen hemmelighed, at vi ønsker at drive en virksomhed og dermed opnå profit. 

Vores indtjening baseres på reklameaftaler, vi har indgået med de lånevirksomheder, der er inkluderet på lånelisten.

Det er altså via vores samarbejde med lånevirksomhederne, vi tjener penge. 

Disse lånevirksomheder betaler os en provision for at sende nye kunder deres vej. 

Vi får bl.a. provision, når besøgende: 

  • Klikker på et lån fra Matchbankers liste
  • Ansøger om et lån, der blev tilgået via Matchbanker
  • Bliver godkendt til et lån, der blev tilgået via Matchbanker

Den låneliste, du får adgang til, er tilpasset din alder og dit ønskede lånebeløb. Dog har vores aftale med de enkelte låneudbydere indflydelse på sorteringen af listen.

Det er, med andre ord, størrelsen på provisionen samt de enkelte låneudbyders konverteringsrate, der bestemmer hvordan lånene er sorteret på listen.

Når du gennemgår lånelisten, er det altså ikke nødvendigvis det bedste lån for dig, som står øverst.

Lånelisten viser ligeledes kun lån fra vores samarbejdspartnere. Det er derfor blot et udvalg af lånemuligheder, du finder på Matchbanker.

Da vores indtjening kommer fra samarbejdet med det forskellige låneudbydere, er Matchbanker en gebyrfri service for dig som forbruger.

Det koster dig altså ikke noget at benytte Matchbanker i din søgning efter et lån.

Da Matchbanker ikke opkræver et gebyr, er det ikke dyrere for dig at tage et lån via Matchbanker, end hvis du ansøger direkte fra låneudbyderens hjemmeside.

Ansvarsfraskrivelse

Hos Matchbanker stræber vi altid efter at videregive korrekt data til vores kunder. Det opnås ved jævnligt at opdatere vores låneliste med de seneste informationer.

Dog kan der ske dataændringer i forhold til renter, ÅOP og øvrige lånevilkår, som vi, af den ene eller anden grund, ikke er blevet gjort opmærksom på.

Grundet pludselige ændringer af lånevilkår, kan informationen på vores side kan afvige fra den, der står oplyst på låneudbyderens side.

Hvis det er tilfælde, bør du rådføre dig på udbyderens side for at blive informeret om de aktuelle vilkår og betingelser.

Derudover er låneinformationerne på Matchbanker kun vejledende. Det vil sige, at du først bliver oplyst om dine konkrete lånevilkår, når du har modtaget et lånetilbud fra udbyderne.

Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Om Matchbanker > Reklameinformation

Seneste nyheder