Hos Matchbanker er vi bevidste om, at det ikke kun er svært og forvirrende at finde rundt på lånemarkedet i dag, men det kan også være særdeles tidskrævende.

Derfor har vi begivet os ud på den mission at gøre lånemarkedet langt mere transparent for forbrugere, der er på udkig efter det bedst mulige lån med de bedst mulige lånevilkår og betingelser.

Da vi promoverer gennemsigtighed på lånemarkedet, må vi også være åbenlyse og transparente i den måde, vi opererer.

Nedenfor vil vi forklare dig…

  • Hvordan Matchbanker kan hjælpe dig
  • Hvordan Matchbanker fungerer
  • Hvordan vi tjener penge
  • Hvorfor du kan stole på os

Hvordan kan Matchbanker hjælpe dig?

Matchbanker er en online sammenligningsportal af finansielle produkter, som har til formål at vise de bedste lånemuligheder for forbrugere.

Hos Matchbanker arbejder vi hårdt på at opdatere vores låneliste samt sikre, at den indeholder de bedste og mest fordelagtige lån på det danske markedet i dag.

Sådan har du mulighed for at sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, udbetalingstid osv. for de forskellige låneløsninger, hvilket gør det nemmere for dig at vælge et lån, der matcher din økonomiske situation.  

Hvordan fungerer Matchbanker?

For at kunne give dig som kunde en skræddersyet låneliste, beder vi dig først om at udfylde en simpel formular. Baseret på de informationer, du har oplyst i formularen, genererer Matchbanker en liste med lån, der er nøje udvalgt til at matche dine specifikke behov og økonomiske forhold.

Dette gør det muligt for dig at sammenligne lån, der er relevante for dig, hvorved du undgår at spilde tid på at gennemgå lån, der alligevel ikke passer til dine behov.

På listen finder du informationer om lånebeløb, løbetid, låneomkostninger og den estimerede udbetalingstid. Derudover har vi bedømt alle lånene på listen, så du også får indblik i alle de fordele og ulemper, der er tilknyttet de enkelte lån.

Hvordan tjener vi penge?

Matchbankers service er 100% gratis.

Når du ansøger om et lån gennem Matchbanker, bliver du ikke pålagt et gebyr.

Det er derfor ikke dyrere for dig at tage et lån ved at benytte Matchbanker sammenlignet med at ansøge direkte fra lånedbyderens hjemmeside.

Så du undrer dig sikker over, hvordan Matchbanker tjener penge?

Det er ingen hemmelighed, at vi ønsker at drive en virksomhed. Matchbanker har en reklameaftale med nogle af de lånevirksomheder, der er inkluderet på siden. Disse lånevirksomheder betaler os en kommission for at sende nye kunder deres vej.

Når du klikker på et ansøgningslink fra vores side, får vi derfor kompensation, når din låneansøgning er blevet godkendt.  

Derfor kan du stole på os

Vores virksomhed er kun holdbar så længe, vores kunder er tilfredse med den service, vi yder samt finder vores indhold nyttigt.

Den eneste måde, hvorpå vi kan opnå dette, er ved at tilbyde en objektiv og upartisk service til vores kunder.

Derudover reinvesterer vi en stor andel af vores overskud til at optimere vores service, så den løbende tilpasses dine kundernes behov.

Ansvarsfraskrivelse

Hos Matchbanker stræber vi altid efter at videregive korrekt data til vores kunder. Det opnås ved jævnligt at opdatere vores låneliste med de seneste informationer.

Dog kan der ske dataændringer i forhold til renter, ÅOP og øvrige lånevilkår, som vi, af den ene eller anden grund, ikke er blevet gjort opmærksom på.

Informationen på vores side kan derfor afvige fra den, der står oplyst på låneudbyderens side. Hvis det er tilfælde, bør du rådføre dig på udbyderens side for at blive informeret om de aktuelle vilkår og betingelser.