Resurs Bank anmeldelse

Resurs bank er en bank for både forbrugere og forhandlere. Hvad end du har virksomhed, som mangler finansieringsmuligheder, eller du som privatperson har behov for at låne penge, så kan du ansøge hos Resurs Bank. Det er en bank med vægt på personlig betjening og kundens sikkerhed. Med en stor tilgængelighed og gennemsigtighed kan man som kunde nemt finde svar på sine spørgsmål via Resurs Banks hjemmeside.  

4.4
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
5
Pris
4
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
5

Resurs Bank produkter

Beløb 10.000 – 300.000 kr.
Løbetid 24 – 144 måneder
ÅOP 4.99 – 24.28 %
Udbetaling Mandag 08:00
 • Hurtig udbetaling
 • Svar på 2 min.
 • Lån 300.000 kr. uden sikkerhed
Eksempel: Ved lån på 100.000 kr. over 96 mdr. er den månedlige ydelse 1.576 kr., variabel debitorrente 8,99% og ÅOP 11,43%, adm. gebyr 29 kr./md., oprettelse 4.990 kr. Den samlede sum der skal betales er 151.427 kr. Løbetid 2 – 12 år. ÅOP 4,99 – 24,28 %.

Om Resurs Bank 

Resurs Bank er en nordisk bank, som opererer i de nordiske lande. Med 5,7 millioner kunder over hele Norden er Resurs Bank en af de store nordiske finansieringskilder til private og til detailforhandlere. Banken tilbyder nemlig finansieringsmuligheder til både private og til forhandlere. Mulighederne for lån og finansiering afhænger af, hvilken kategori, kunden tilhører. Der er mulighed for at finde enkle finansieringsmuligheder, delbetalingsordninger og rentefri finansiering.  

Resurs Bank i Danmark består af 120 medarbejdere. Resurs bank udspringer af Resurs koncernen, som blev grundlagt i 1977, og som fik banklicens i 2001. Resurs bank har et stærkt socialt fokus og lægger vægt på gennemsigtighed og sikkerhed for kunden. Derfor har banken fokuseret på at etablere en gennemskuelig tone og en sikker behandling af data og personlige oplysninger.  

Opsummering af anmeldelse  

Resurs Bank har en høj vurdering på alle parametre. Banken sætter kundernes oplevelse og sikkerhed højt. Banken har desuden etableret en stor gennemsigtighed og tilgængelighed ved hjælp af en overskuelig hjemmeside og telefontider samtlige hverdage. Man kan finde diverse informationer som potentiel kunde på deres hjemmeside samt få et overblik over alt fra forbrugslån til renter og priser.  

Banken sætter sikkerhed højt, men behandler stadig ansøgninger og lån med høj hastighed. Og som kunde hos Resurs bank kan du sikre dig med en tryghedsforsikring samt en rejseforsikring, hvis du bruger Resurs-kreditkort som betalingsmiddel til rejsens udgifter.  


Kundeservice

Banken har en overskuelig hjemmeside, hvor der er fokus på gennemsigtighed og tillid, og man kan finde svar på mange spørgsmål. Det er desuden muligt at ringe alle hverdage. Der er en høj vurdering af bankens kundeservice, og de allerfleste kunder er tilfredse med bankens service.   


Priser og ÅOP

Banken tilbyder finansieringsmuligheder for private og forhandlere. Hos Resurs bank fastsættes renten på et lån ud fra en kreditvurdering af kunden, løbetid og størrelse. Man kan få 60 dages rentefrit lån og selv vælge tilbagebetalingsmetoden. 


Brugervenlighed

Det er let at finde informationer via bankens hjemmeside, som har et overskueligt og pålideligt design. Der er flere muligheder for udregninger af lånet, som kan give præcise tal på udgifterne for den individuelle kunde. Det kræver login med NemID, men lånetilbuddet er stadig et uforpligtende tilbud. Til gengæld får kunden oplyst den konkrete pris på et lån. 


Behandlingstid

Resurs Banks behandlingstid er effektiv, og der går kort tid fra ansøgning af lån til udbetaling af pengene. Så snart du har underskrevet et lånetilbud kan du forvente, at pengene er på din konto 1-3 hverdage efter. Banken vægter dog sikkerhed over hastighed, så der kan gå lidt længere tid end ved andre finansieringskilder.  


Additional benefits

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce non auctor nibh. Cras justo massa, tristique sed ornare eu, rhoncus quis eros. Ut justo nibh, fermentum viverra ligula quis, viverra pulvinar orci. Proin condimentum imperdiet felis non maximus. Vestibulum velit diam, sodales a nisl sit amet, fermentum pharetra nibh. Etiam.


Resurs Bank Låneberegner
10.000 kr. 300.000 kr.
24 måneder 144 måneder
4.99 % 24.28 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


RESURS BANK Lån

Beløb10.000 – 300.000 kr.
Løbetid24 – 144 måneder
Rente6.68 – 18.96 %
ÅOP4.99 – 24.28 %
Alder23 år

Fordele

 • Stor sikkerhed og gennemsigtighed. 
 • Præcise uforpligtende udregninger af låneomkostninger. 
 • Finansieringsmuligheder til forbrugere og forhandlere. 
 • Gennemskuelig og nem proces.

Ulemper

 • Mindre information om finansiering for forhandlere. 
 • Nødvendigt login med NemID.

Vurdering af kundeservice

På Resurs Banks hjemmeside kan man hurtigt finde frem til kontaktinformationer og informationer om bankens ledelse. Her kan du læse, hvor dem der styrer banken ellers har erfaring fra, og hvilke uddannelser de har bag sig. Med denne tydelighed har Resurs Bank en høj validitet, da deres bank fremstår gennemskuelig. Banken har desuden telefontider alle hverdage fra klokken 9-17. Foruden deres telefonservice tilbyder Resurs Bank svar på en lang række spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med lån eller kreditkort. De fleste ting kan du nemlig selv løse med en lille guide. Alle disse informationer finder man under fanen Kundeservice.  

Resurs Bank høster generelt ret gode anmeldelser for deres kundeservice. Kunderne er tilfredse med en god behandling og kontakt. Der er dog nogle kunder, der beretter om dårlige oplevelser på Trustpilot. Til gengæld er Resurs Bank gået i dialog med kommentarerne og tilbyder forklaringer på de dårlige oplevelser. Banken går altså i dialog med kunderne og udviser altså et engagement i kundernes oplevelser med dem. Det etablerer en større gennemskuelighed og tillid.  

Information om banken

BankResurs Bank
AdresseDelta Park 46, 2665 Vallensbæk Strand
EmailMail@resurs.dk
Telefon39 13 16 00

Kundeservice åbningstider

Mandag09:00-17:00
Tirsdag09:00-17:00
Onsdag09:00-17:00
Torsdag09:00-17:00
Fredag09:00-17:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Vurdering af ÅOP og pris

Resurs Bank tilbyder finansieringsmuligheder og lån målrettet både private og detailhandlere. På bankens hjemmeside kan du finde informationer om de forskellige lånetyper, som banken udbyder, hvor man kan vælge henholdsvis privat eller forhandler i toppen af siden.  

Som privatperson er der mulighed for at få et overblik over, hvor meget du har mulighed for at låne, samt hvad det koster at oprette et lån. Du kan også indsende en uforpligtende ansøgning til banken og få svar med det samme. Hos Resurs Bank fastsættes renten ud fra en individuel kreditvurdering. Det er derfor ultimativt kreditvurderingen, der kommer til at bestemme den endelige pris på dit lån. Udover selvfølgelig lånets størrelse og løbetid. Renten vil fremgå af dit lånetilbud, så der ikke er nogen uforudsete udgifter eller skjulte renter.  

Resurs Bank tilbyder en 60 dages fri kredit på deres lån. Det betyder, at kunderne selv kan vælge, hvordan de vil betale lånet tilbage. Om de vil betale det fulde beløb samlet eller dele beløbet op. Det kan for eksempel løbe over en 6 måneders rentefri periode. Du skal ikke stille sikkerhed ved et privatlån hos Resurs Bank, og du sparer derfor de ekstra udgifter ved tinglysningsafgift.  

Som forhandler har du hos Resurs bank mulighed for at etablere betalings- og loyalitetsløsninger i din forretning eller webshop. Det muliggør større frihed for kunderne, som kan skabe større trafik og loyalitet.  


Resurs Banks krav 

 • Man skal være fyldt 18 år. 
 • Man skal være i arbejde eller være pensioneret. 
 • Man må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret.
 • Man må ikke være langtidssygemeldt. 
 • Man skal gennemgå en økonomivurdering.

Vurdering af brugervenlighed

Resurs Bank har en høj grad af brugervenlighed. Man kan finde adskillige informationer om muligheder for lån, renter og betalinger på bankens hjemmeside. Den er let at navigere rundt på, da de har et overskueligt design, som samtidig fremstår pålideligt. De mange informationer vidner om, at banken har en stor grad af gennemsigtighed, som er vigtigt for en bank. Til gengæld er der færre informationer, når det kommer til finansiering til forhandlere. 

Ansøgningsprocessen sker ved hjælp af systemet eSkat. Kunden skal blot logge på med NemID og give banken samtykke til at få adgang til sine oplysninger. Det gør processen nemmere som kunde, da man slipper for at samle alle de fornødne dokumenter og 

videregive dem til banken.  

På Resurs Banks hjemmeside kan man finde tre forskellige muligheder for udregninger af lån. Først og fremmest kan du regne ud, hvor meget du kan låne. Derudover kan du indsende en ganske uforpligtende ansøgning, og slutteligt kan du få et overblik over, hvad et lån koster på månedsbasis. Med de forskellige udregningsmuligheder ledes du dog hurtigt videre til et ansøgningsskema, hvor du skal logge på med dit NemID. 

Der er dog stadig tale om en uforpligtende proces. Kunden kan altså stadig afvise det lånetilbud, der præsenteres på baggrund af ansøgningen. Brugervenligheden havde dog været helt i top, hvis ikke det var nødvendigt at ansøge for at få de eksakte oplysninger. Til gengæld kan banken lave en præcis udregning af et lån for dig, når de har adgang til dine oplysninger.  


Vurdering af behandlingstid

Da systemet fungerer effektivt, så går der meget kort tid fra ansøgning til udbetaling. Sikkerheden er dog et mere centralt emne for banken end hastighed, derfor kan der måske gå lidt længere tid end hos andre banker. Men når du har ansøgt om et lån i Resurs Bank går der ikke længe, før du får en godkendelse eller et afslag.  

Hvis du bliver godkendt til at låne, vil banken generere et lånetilbud baseret på de indhentede oplysninger. Banken kan muligvis have behov for tilstødende dokumentation, som du vil blive bedt om at tilsende. Når du har underskrevet låneaftalen, har du efter 1-3 hverdage pengene på din konto. 


Vurdering af andre fordele

Et kreditkort fra Resurs Bank giver kunderne mulighed for selv at vælge, hvordan de vil betale. Når man foretager et køb med sit Resurs-kort, vil du have 60 dages rentefri kredit, så du har over en måned til at betale dine udgifter. Det er altså kun ved manglende betaling, at renterne aktiveres. Resurs-kreditkort tilbyder en høj kredit, som kan sikre, at kunden altid har penge til rådighed. Man optjener bonuspoint hver gang, man benytter sig af sit Resurs-kort til hvad som helst. Pointene kan omdannes til produkter eller oplevelser i bankens pointshop. Hvis du benytter dit Resurs-kort til at betale mindst 50% af dine rejseudgifter, så aktiveres en rejseforsikring for dig og alle i din husstand. 

Resurs Bank sætter sikkerheden højt, og som kunde hos banken kan man finde oplysninger om deres håndtering af kreditoplysninger, data og personlige informationer. Hos Resurs Bank kan du desuden tegne en tryghedsforsikring, når du opretter et lån. I tilfælde af, at du bliver sygemeldt, ufrivillig arbejdsløs eller indlagt, så dækker banken det månedlige afdrag på lånet i op til 12 måneder. Den form for tryghed kan være god at have, når man har penge hængende ude.


Andre informationer  

I 2022 lancerer banken Resurs Society, som indebærer flere initiativer i forbindelse med bæredygtighed, ansvarlighed og gennemskuelighed. Banken vil skabe større forståelighed og gennemskuelighed for alle kunder, så lånemarkedet bliver mere transparent. Banken vil lancere en slags finansiel træning, så kunderne bedre forstår lån og betalingsplaner. 

Derudover vil de sætte ind på dem, der har vanskeligt ved at få betalt af på deres lån, så de kan få noget support. Resurs banks bæredygtighedsinitiativer vil i 2022 være at fokusere på deres egen klimapåvirkning samt at hjælpe deres kunder med at handle og investere bæredygtigt.  

Ved at tilbyde deres medarbejdere volontørtimer, som de kan bruge til at lave frivilligt arbejde som mentorer i organisationen Drivkraft. Resurs bank yder støtte og sponsorater til lokalmiljøer og organisationer med et fokus på god og sund udvikling. Banken er desuden en del af Global Compact, som indbefatter, at de er forpligtet på at følge særlige principper for miljø, arbejdsret mm. 


Konklusion 

Resurs Bank er en bank med et stærkt socialt fokus. De lægger vægt på sikkerheden for deres kunder og ønsker at skabe de bedst mulige forhold for dem og deres økonomiske situation. Banken etablerer en stor gennemsigtighed, da der er adgang til stort set alle nødvendige oplysninger samt mulighed for at udregne specifikke omkostninger ved et lån. Det er nødvendigt at logge på med NemID, men banken gennemgår til gengæld deres sikkerhedsforanstaltninger på hjemmesiden.  

Med den store grad af gennemsigtighed er der forklaringer og svar at finde på de fleste spørgsmål angående lån og afbetaling. Der ligger ikke noget skjult mellem linjerne, og generelt er der en stor tilfredshed med bankens service fra diverse kunder. Når der er utilfredse tilbagemeldinger, går banken i dialog med kunderne.  

Der er flere fordele som kunde hos Resurs, blandt andet muligheden for tryghedsforsikring og rejseforsikring samt kreditkort med høj kassekredit og rentefri betaling. Desuden har banken et stærkt socialt og bæredygtigt fokus, som blandt andet lanceres i 2022 med finansiel træning til kunder og bæredygtig vejledning. 

Matchbanker > Lån penge > Resurs Bank anmeldelse

Seneste nyheder