LendMe Anmeldelse 

Læs vores LendMe anmeldelse og bliv meget klogere på én af Danmarks mest succesfulde sammenligningstjenester. LendMe er meget populær, og mere end 200.000 danskere har allerede fundet deres lån her. Tjenesten samarbejder med 15 anerkendte banker, og det betyder, at du kan få tilsendt 15 lånetilbud med bare én ansøgning. Du kan søge om både privatlån og samlelån. 

9.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
10

LendMe produkter

3.610 har valgt dette de sidste 31 dage
9.3
Vurdering
Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I dag 14:36
 • Hurtigt svar og udbetaling
 • Rente fra kun 3,60 %
 • Samlelån: spar 1.794 kr./mdr.
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 130.000 kr. – Variable debitorrente: 3,60 – 20,95%. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4,11 – 21,77%. – Forventet månedlig ydelse: 1.364 kr. – Etableringsomkostninger: 3.900 kr. – Samlet tilbagebetalingsbeløb: 167.258 – 260.000 kr. – Max ÅOP: 21,77%. (Annonce)

Om sammenligningstjenesten LendMe

Du kan benytte LendMe gratis og uforpligtende, når du er på udkig efter et favorabelt lån. Sammenligningstjenesten samarbejder med 15 forskellige banker, heriblandt Nordea, Spar Nord og Ikano. Tjenesten formidler lån for bankerne, så du kan vælge dét, der er mest fordelagtigt for dig. 

LendMe har stor succes og mange glade brugere. Over 200.000 danskere har allerede benyttet tjenesten til at finde deres lån. En score på 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot taler for sig selv, og med mere end 3200 anmeldelser er der ingen tvivl om kundetilfredsheden. 

Sammenligningstjenesten formidler både privatlån og samlelån uden sikkerhed. Privatlånene kan du bruge til præcis dét, der passer dig – fra båd til bil, kolonihave, ferie eller noget helt femte. Du kan låne mellem 10.000 og 500.000 kroner hos LendMe, og løbetiden kan sættes til mellem 1 og 15 år. 

Der er altså gode muligheder for at finde frem til et lån, der giver mening for dig. Eftersom LendMe er en gratis tjeneste, er der ikke mange grunde til, at du ikke skal benytte den. Du finder nemlig ikke mange sammenligningstjenester, der er lige så troværdige som dette site. 

Opsummering af LendMe anmeldelse 

LendMe er en efterspurgt sammenligningstjeneste, som mange brugere allerede er glade for. Den er gratis og uforpligtende at bruge, og du finder lån fra mange af de store banker. Med en hurtig ansøgning kan du indhente hele 15 lånetilbud fra LendMes samarbejdspartnere. Der er altså mange gode grunde til at tage LendMe i brug, når du er på udkig efter et lån fra en anerkendt bank. 


Anmeldelse af LendMes kundeservice

10

Kunderne er utrolig tilfredse med LendMe, og det er helt sikkert én af de foretrukne sammenligningstjenester i Danmark. Tjenesten får intet mindre end 4,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot, og der er meget langt mellem de mindre gode anmeldelser. Kundeservicen roses for at være hurtig, nærværende, hjælpsom og engageret. 


Vurdering af priser hos LendMe

10

Du kan bruge LendMe uden at betale en krone, og det er helt uforpligtende at få tilsendt lånetilbud. Når vi her giver LendMe en score på 3 ud af 5, er det fordi, at prisen på dit lån først og fremmest vil afhænge af banken. Eftersom LendMe blot formidler lån, er det svært at sige noget entydigt om prisen. Renten vil afhænge af bankens vurdering. 


Anmeldelse af brugervenlighed

10

LendMe er en online sammenligningstjeneste, så brugervenligheden skal selvfølgelig være i topform. Det er den heldigvis også, og det er ganske simpelt at sende en ansøgning afsted og få tilsendt tilbud. På platformen finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, og du finder også en rigtig god låneberegner. 


Behandlingstid hos tjenesten

10

LendMe er kendt for hurtige og effektive løsninger. Du kan sende en ansøgning afsted i løbet af bare et par minutter og med det samme få svar på, om du er en attraktiv kandidat til et lån. Hernæst vil det dog – ligesom hvad angår prisen – være op til banken at behandle din ansøgning. Derfor kan både behandlings- og udbetalingstid variere fra bank til bank. 


Andre fordele ved LendMe

8

Der er ikke nogen tvivl om, at LendMe er en super sammenligningstjeneste med mange fordele. Fx er den gratis at bruge, og samarbejdspartnerne er anerkendte banker. Derudover er der dog ikke mange ekstra fordele – dem kan du imidlertid finde hos de banker, tjenesten formidler lån fra.  


Lendme Låneberegner
10.000 kr. 500.000 kr.
12 måneder 180 måneder
3.6 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


LendMe Lån

Beløb10.000 – 500.000 kr.
Løbetid12 – 180 months
Rente3.55 – 21.93 %
ÅOP3.34 – 24.99 %
Alder23 år

Fordele ved LendMe

 • Det er gratis at bruge sammenligningstjenesten. 
 • Det er uforpligtende at få tilsendt tilbud. 
 • Med 1 ansøgning kan du få 15 lånetilbud. 
 • Du kan tage privatlån og samlelån. 
 • Stor kundetilfredshed.

Ulemper ved LendMe

 • LendMe er blot formidler af lån – ikke selve udbyderen. 
 • Pris og behandlingstid vil være op til bankerne. 
 • Du kan ikke tage kviklån gennem tjenesten.

Vurdering af kundeservice hos LendMe

10

Der er mange gode ting at sige om LendMe og deres service. Kundetilfredsheden er enormt høj, hvilket fremgår af de mange gode anmeldelser på Trustpilot. Her har hele 88% vurderet tjenesten som “Fremragende”, mens 10% vurderer den som “God”. Der er altså ikke mange procenter tilbage til dårlige anmeldelser. 

LendMe er altså én af danskernes foretrukne sammenligningstjenester. De samarbejder med 15 banker, hvoraf mange er store og anerkendte udbydere af lån. Det giver tjenesten en høj grad af troværdighed, og der er således stor tillid til LendMe. Mange kunder bemærker da også, at de har følt sig trygge i processen med at låne penge gennem LendMe. 

Skal man sige noget negativt om LendMe og deres kundeservice, er det, at der kun er åbent i et begrænset tidsrum. Du kan således kun få kontakt på hverdage mellem 10 og 16, hvilket for mange vil være midt i arbejdstiden. Til gengæld er der også mulighed for at kontakte tjenesten online via e-mail.  

Information om LendMe

Bank15 forskellige banker
AdresseCarl Jacobsens Vej 16, ST, 2500 Valby
Emailinfo@lendme.dk
Telefon70 60 62 62

Åbningstider for kundeservice

Mandag10:00-16:00
Tirsdag10:00-16:00
Onsdag10:00-16:00
Torsdag10:00-16:00
Fredag10:00-16:00

Anmeldelse af priser og tilbud

10

Hvis du gerne vil finde et billigt lån, kan du med fordel tage LendMe i brug. Det er en gratis tjeneste, og det er ganske uforpligtende at sammenligne lån fra samarbejdspartnerne. Det er ligeledes uforpligtende at få tilsendt tilbud, så der er altså ikke rigtig nogen ulemper her. 

Igennem LendMe kan du finde lån fra 15 forskellige udbydere, eksempelvis Nordea, Spar Nord, Ferratum, Ikano og Resurs Bank. Du kan tage lån til privat og valgfrit forbrug, og du kan også vælge at samle dine lån med et samlelån. LendMe formidler lån på mellem 10.000 og 500.000 kroner, og løbetiden kan spænde over 1 år til 15 år. 

Prisen vil være afhængig af den enkelte bank og deres vurdering af dig og din økonomi. Renten fastsættes således på baggrund af visse oplysninger om dig. Hvis du gerne vil have et bud på en pris, kan du med fordel benytte LendMes låneberegner. Her får du mange vitale oplysninger, og det er generelt et super redskab til beregning af lånepriser. 


Krav hos LendMe: 

 • Du er minimum 18 år gammel. 
 • Du har et gyldigt MitID/MitID. 
 • Du har CPR-nummer og er registeret i folkeregistret. 
 • Din adresse er ikke hemmelig. 
 • Du bor fast i Danmark (ikke Grønland eller Færøerne). 
 • De enkelte banker kan også have specifikke krav.

Vurdering af brugervenlighed

10

Online tjenester og deres succes beror i høj grad på brugervenlighed. Brugervenlighed er med til at gøre det til en tryg og sikker oplevelse at benytte platformen – og det er jo vigtigt i forbindelse med lån. Du kan heldigvis være helt tryg med LendMe, hvis platform er meget nem at benytte. 

LendMe er generelt kendt for deres effektivitet og nemhed. Platformen er således kendetegnet ved simplicitet, og du kommer hurtigt fra A til B. Eksempelvis tager det kun et par minutter at udfylde en ansøgning. Du får svar med det samme, og siden kan du få tilsendt op til 15 lånetilbud i din indbakke. Nemmere bliver det ikke! 

Du skal dog huske, at LendMe kun er låneformidler, ikke –udbyder. Derfor er det en god idé også at tjekke op på bankernes platforme, så du sikrer dig, at din nye låneudbyder er brugervenlig. Du bliver nemlig kunde hos banken og får netbank med mere hos dem.  


Anmeldelse af behandlingstid hos LendMe

10

Kunderne roser processen hos LendMe for at være hurtig og nem. Det er, hvad de fleste forventer og håber på, når det kommer til online lån. Som nævnt kan du ansøge i løbet af bare få minutter, og du får også svar på ansøgningen med det samme. 

Behandlingstiden af ansøgningen vil dog afhænge af de banker, som du modtager tilbud fra. Det er nemlig dem, som foretager en kreditvurdering af dig. Behandlingstiden vil variere, alt efter hvor grundige bankerne er.  

Du kan kun søge om usikrede lån gennem LendMe, og det gør, at processen generelt er hurtigere. Der er jo ikke en masse dokumenter, som skal gennemtjekkes. Dog vil det ikke gå lige så hurtigt som med de meget hastige kviklån, du finder andre steder på lånemarkedet. 

Selvom mange foretrækker en kort behandlingstid, kan det også have visse ulemper. Det kan være ret vigtigt, at bankerne har tjekket op på dig og din økonomi. En grundig kreditvurdering er med til at sikre, at du er i stand til at betale af på lånet igen, så du ikke ender i gæld. 


Andre fordele hos LendMe

8

Fordele ved LendMe? Dem er der masser af! Det er eksempelvis gratis og uden forpligtelser at benytte tjenesten og få sendt tilbud på lån. Tjenesten samarbejder med mange prominente banker og udbydere, og troværdighed og sikkerhed er i højsædet. 

LendMe formidler lån, som du altid kan indfri før tid, hvis du får muligheden for det. Det betyder, at du kan gøre en ende på renter og omkostninger, før den aftalte løbetid udløber. Det kan være en stor fordel, hvis du får en uventet lønforhøjelse eller noget tilsvarende. 

Hvis du gerne vil nyde godt af en masse fordele, skal du dog lede videre hos de enkelte banker. Når du låner penge, kan du nemlig få enkelte eller mange fordele som en del af aftalen. Nogle tilbyder eksempelvis særlige kreditkort, hvor du kan få rabat på alt fra rejser til restaurantbesøg. 


Andre informationer om LendMe 

LendMe formidler som nævnt lån for mange forskellige banker. Derfor er det nødvendigt, at du ikke bare tjekker op på LendMe, men i særdeleshed også de udbydere, du overvejer at låne penge fra. Hos LendMe kan modtage låntilbud fra følgende banker og udbydere: 

 • Resurs Bank 
 • Basisbank 
 • Pensam Bank 
 • Express Bank 
 • Nordea 
 • Sparxpres 
 • re:member 
 • Facit Bank
 • Spar Nord 
 • Santander Consumer Bank 
 • Minifinans 
 • Ikano Bank 
 • Ferratum Bank 
 • Nordfyns Bank 
 • Unilån 
 • L’EASY

Konklusion på LendMe anmeldelse 

Det er et godt spørgsmål, hvorfor du ikke skulle benytte dig af LendMe. På den gratis sammenligningstjeneste kan du danne dig et overblik over 15 af de store banker og låneudbydere. Du kan få tilsendt en håndfuld relevante tilbud med bare en enkelt ansøgning, som du kan udfylde på få minutter. 

Der er en høj grad af brugervenlighed på sitet, og det er utrolig effektivt at benytte LendMe. Det er også en ganske troværdig platform, og der er en meget høj grad af kundetilfredshed. Der er altså mange gode grunde til at gøre brug af tjenesten – og knapt så mange til ikke at gøre det! 

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af LendMe

Anmeldelser: 4941 • God
TrustScore: 5 4.8
5 stjerner
88%
4 stjerner
10%
3 stjerner
1%
2 stjerner
0%
1 stjerne
1%
Ann-marie Rasmussen
Ann-marie Rasmussen 13 Anmeldelser
TrustScore: 5

Var gode og hurtige med deres hjælp på…

Var gode og hurtige med deres hjælp på mail og opdatering om hvad man søgte fra de forskellige sider tak

SB
Susanne Breum 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Nemt at ansøge om lån

Nemt at ansøge om lån Rigtig god kunde service Var hurtige til at undersøge min kreditværdighed Pengene kom hurtigt Kan varmt anbefales.

HS
Henrik Svensson 7 Anmeldelser
TrustScore: 5

godt øje for hvad der fungere

godt øje for hvad der fungere

Matchbanker > Lån penge > LendMe Anmeldelse 

Seneste nyheder