Mybanker Anmeldelse 

Lær om Mybanker i denne anmeldelse, som tager dig gennem alle tjenestens tilbud og services. Mybanker har til formål at matche dig op med den bedst mulige bank, så du kan komme i mål med dine finansielle ønsker. De kan således matche dig op med en bank i forbindelse med alt fra boliglån til opsparing og investering.

3
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
5
Pris
3
Brugeroplevelse
1
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
2

Om sammenligningstjenesten Mybanker 

Mybanker fungerer som sammenligningstjeneste og formidler af banker. De samarbejder med mere end 20 forskellige banker, som du kan blive matchet op med på tjenesten. Du kan altså benytte dig af Mybanker, hvis du er utilfreds med din bank og gerne vil skifte; hvis du leder efter et favorabelt lån; en god aftale i forbindelse med investering; eller noget helt fjerde. 

Mybanker har til formål at gøre markedet ordentligt og gennemsigtigt, så du lettere kan finde rundt i de forskellige banker og deres tilbud. På sammenligningstjenesten får du således et overblik over dine muligheder, så du bliver bedre i stand til at træffe en beslutning. 

På Mybanker kan du hurtigt og nemt udfylde en online formular med dit økonomiske behov. Send den afsted med et par klik og modtag tilbud fra forskellige banker, som passer til dit ønske. Det er gratis og uforpligtende, lige indtil du faktisk underskriver en aftale med en konkret bank. 

Opsummering af Mybanker anmeldelse 

Det forpligter ikke at bruge Mybanker, og det er også ganske gratis. Derfor kan du med fordel tage tjenesten i brug uden bekymringer. Kunderne er generelt godt tilfredse med Mybanker, som kan indhente dig banktilbud til mange forskellige situationer. Ikke desto mindre er platformen en smule uoverskuelig at finde rundt på. Dermed bliver markedet ikke helt så gennemsigtigt, som Mybanker advokerer for. 


Anmeldelse af kundeservice hos Mybanker

Der hersker generelt tilfredshed med Mybanker blandt kunder og brugere. Tjenesten får 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, baseret på mere end 1.000 anmeldelser. Mybanker rådgiver gerne via telefon eller e-mail, men det er først og fremmest en online tjeneste. Du får altså mere ud af at få tilsendt relevante tilbud end at kontakte kundeservice.  


Vurdering af Mybankers priser

Mybanker er som nævnt en gratis tjeneste, så der er ikke nogen grund til ikke at prøve den af. Når det er sagt, er det svært at sige noget specifikt om priserne. De vil afhænge af de tilbud, du får tilsendt, baseret på din økonomi og dine behov. Mybanker vil dog forsøge at matche dig op med det bedst mulige tilbud. 


Brugervenlighed på platformen

Fordi Mybanker først og fremmest er en online service, kan man godt tillade sig at forvente brugervenlighed. På platformen er det nemt og hurtigt at indhente tilbud, hvilket er et plus. Til gengæld er det en teksttung side, hvor det kan være svært at finde den information, man søger. Derfor giver vi Mybanker 3/5 for brugeroplevelsen. 


Behandlingstid hos Mybanker

Det er relativt effektivt at ansøge om, og modtage, tilbud fra banker på Mybanker. Det kræver, at du udfylder en smule informationer om dig selv, men udover det er processen hurtig nok. I sidste ende vil behandlings- og udbetalingstiden være afhængig af bankerne. Fordi Mybanker ikke formidler de hurtige kviklån, vil du ikke få den korteste behandlingstid på markedet. 


Andre fordele ved tjenesten

Det er en fordel, at du kvit og frit kan benytte Mybanker, uden at betale en krone. Du kan få hjælp til rigtig mange forskellige økonomiske behov lige fra et usikret forbrugslån til private banking og børneopsparing. Ikke desto mindre kan det godt betale sig at kigge nærmere på de banker, du får tilbud fra – det kan nemlig være, at de tilbyder nogle ekstra fordele, som du kan få glæde af. 


Mybanker Lån

Beløb10.000 – 300.000 kr.
Løbetid12 – 180 måneder
ÅOP4 – 15 %

Fordele ved Mybanker

 • Du kan bruge sammenligningstjenesten uden at betale en krone. 
 • Du kan få hjælp til mange forskellige finansielle behov. 
 • Det er effektivt at ansøge, og få indhentet tilbud, online. 
 • Kunderne er generelt tilfredse.

Ulemper ved Mybanker

 • Platformen kunne være mere brugervenlig. 
 • Du kan ikke tage kviklån. 
 • I nogle tilfælde kan det bedre betale sig at tage direkte kontakt til banke fremfor at benytte “mellemmanden”, Mybanker.

Anmeldelse af Mybankers kundeservice

Når det kommer til kundernes tilfredshed, er den generelt høj hos Mybanker. På Trustpilot har mere end 1.000 brugere anmeldt tjenesten, og langt de fleste anmeldelser (76%) er “Fremragende”. Kun 4% anmelder tjenesten som decideret “dårlig”, og der er altså ikke nogen tvivl om, at de fleste kunder er glade for Mybanker. 

Det er dog i særlig grad effektiviteten på den online platform, som roses. Kunderne er glade for at få tilsendt tilbud, og mange finder deres rette bankmatch på denne måde. Formidlingen af banker fungerer altså rigtig fint på Mybanker, hvad end det drejer sig om at samle lån til et samlelån eller gøre en investering.  

Imidlertid vil Mybanker ikke nødvendigvis være i stand til at rådgive dig i valget af din nye bank – de er nemlig i højere grad formidlere af, end eksperter i, de forskellige banker. Det vil altså i høj grad være op til dig selv at tage stilling til valget ud fra de tilsendte tilbud. Det er også denne service, der er gratis, hvorimod rådgivning kan koste penge. 

Information om Mybanker

BankFormidler af mere end 20 banker
AdresseHauser Plads 32, 1127 København K
Emailinfo@lendme.dk
Telefon70 20 72 32

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 17:00
Tirsdag09:00 – 18:00
Onsdag09:00 – 17:00
Torsdag09:00 – 17:00
Fredag09:00 – 16:00

Vurdering af priser og tilbud

Der er ikke noget i vejen for at benytte Mybanker til at finde et godt bankmatch i den ene eller den anden sammenhæng. Det er gratis at få indhentet tilbud, så du skal ikke bekymre dig om det økonomiske. Finansiel rådgivning kan dog koste et gebyr, og her kan kravene være anderledes. 

Når du får tilsendt tilbud, kan du tage stilling til de enkelte bankers priser og tilbud. De vil nemlig variere fra udbyder til udbyder, ligesom de også afhænger af din økonomi og andre personlige oplysninger.  

Mybanker vil forsøge at give dig de bedste og billigste bud på forskellige finansielle løsninger. Du finder imidlertid ikke nogen konkrete prissætninger på Mybankers platform. Dem finder du i de tilsendte tilbud eller på bankernes egne platforme. 


Krav hos Mybanker:

 • Kravene kan variere fra bank til bank. 
 • Er du interesseret i at låne penge, skal du være fyldt 18 år. 
 • Du må ikke have betalingsanmærkninger. 
 • Du må ikke stå i RKI eller Debitorregistret. 
 • Du skal have en fungerende e-mailadresse.

Brugervenlighed på Mybankers platform

Mybanker er en online sammenligningstjeneste, samt formidler af banker og finansielle tilbud. Derfor er brugeroplevelse og brugervenlighed en meget vigtig faktor. Her vurderer vi, at Mybanker er middelmådige, for der er både fordele og ulemper ved platformen. 

Hvad angår fordelene, er det nemt og effektivt at få tilsendt forskellige tilbud. Det er selvfølgelig det vigtigste, eftersom det er Mybankers primære formål. Du skal indtaste en del oplysninger om dig selv for at få tilsendt konkrete tilbud og priser for banker – men udover det er det en effektiv proces. 

Det kan dog være en smule forvirrende at finde rundt på Mybankers platform. De tilbyder mange forskellige services lige fra bankskifte til lån til bil, opsparingskonto, børneopsparing, økonomisk rådgivning, investering og sammenligning af kreditkort.  

Der er altså mange valgmuligheder, og det kan virke en kende uoverskueligt. Derudover er det en ganske teksttung hjemmeside, så det kan være svært at finde de præcise informationer, man leder efter. Derfor bliver markedet heller ikke helt så gennemsigtigt, som Mybanker gerne vil gøre det. 


Vurdering af behandlingstid hos Mybanker

Det er ret effektivt at benytte Mybanker. Det tager nogle minutter at udfylde de forskellige formularer, så du kan få tilsendt tilbud. I nogle tilfælde vil du skulle indtaste en del oplysninger – også flere end på visse andre sites. Dernæst går der ikke lang tid, før du får tilsendt tilbud. 

I mange tilfælde vil du kunne ordne et bankskifte på en enkelt eftermiddag. Det kan være rart at kunne få det hurtigt ud af verden. For mange kan det virke uoverskueligt, og måske som noget, der kan tage ugevis. Mybanker gør imidlertid, hvad de kan, for at det går hurtigt. 

Behandlingstiden varierer selvfølgelig, alt afhængigt af hvad det drejer sig om. Tiden afhænger også af bankerne. Nogle foretager en meget grundig kreditvurdering, mens andre går mere effektivt til værks. Udbetalingstiden på et lån kan ligeledes variere en del.


Anmeldelse af andre fordele

Det må siges at være en fordel, at du kan gøre brug af Mybankers tjeneste ganske gratis. Det er imidlertid meget almindeligt for de online sammenligningstjenester. Derfor er spørgsmålet, om Mybanker er den mest fordelagtige side at benytte.  

Du kan gå i krig med rigtig mange forskellige finansielle anliggender på Mybankers side. Hvor mange andre sammenligningstjenester udelukkende beskæftiger sig med fx lån, har du altså flere muligheder her. Det kan være en fordel, men det kan også virke lidt uoverskueligt. 

Hvis du gerne vil have en masse ekstra fordele, skal du tjekke op på de banker, du får tilbud fra. Alt afhængigt af banken og dens samarbejdspartnere kan du få glæde af forskellige ting, eksempelvis rabatter i butikker eller på spisesteder. Nogle vil også have mere fordelagtige renter end andre. 


Andre informationer om Mybanker 

Mybanker formidler danske banker og deres tjenester, så du kan finde et godt match. Hvis du bruger Mybanker, skal du altså være indstillet på også at researche på bankerne. I sidste ende er det nemlig banken, du bliver kunde hos – ikke Mybanker. 

De banker, som sammenligningstjenesten samarbejder med, er blandt andet Nordea, Nykredit, Spar Nord, Andelskassen, Arbejdernes Landsbank, Frøs Sparekasse og Fynske Bank – samt mange andre du kan finde på Mybankers hjemmeside. 


Konklusion på Mybanker anmeldelse 

Mybanker er en fin tjeneste at benytte, hvis du leder efter et godt bankmatch. Du kan få hjælp til en række finansielle anliggender lige fra et generelt bankskifte til lån, opsparing og investering. Ved at indtaste nogle enkelte oplysninger om dig og din økonomi kan du få tilsendt op til 3 tilbud fra mere end 20 banker. 

Kunderne er overordnet set tilfredse med Mybanker, og baseret på Trustpilot kan tjenesten godt anbefales. Det kan dog være en smule forvirrende at finde rundt på siden, som rummer mange muligheder og meget information. Eftersom det er gratis at få tilsendt tilbud, kan du ganske uforpligtende prøve siden af

Matchbanker > Lån penge > Mybanker Anmeldelse 

Seneste nyheder