Express Bank Anmeldelse 

Siden 1987 har Express Bank tilbudt lån uden sikkerhed, samt konto og kreditkort til de tilfredse kunder. Det foregår alt sammen online, for banken har nemlig ingen fysiske filialer. Til gengæld har den brugervenlige og simple digitale løsninger, og du kan nemt komme fra A til B med finanserne hos banken. For dig, der foretrækker en online bank, er Express Bank altså et fint bud. 

3.6
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
4
Pris
3
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
3

Om Express Bank

Den digitale Express Bank har været at finde på det danske marked siden 1987, og lige siden er kunderne strømmet til. Oprindeligt opstod banken som følge af et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked. I dag er banken 100% digitaliseret, så alt kan ordnes online via din telefon eller computer. 

Banken udbyder en række af lånetyper, ligesom det er muligt at få både konto og kreditkort hos virksomheden. Er du på udkig efter et privat forbrugslån uden sikkerhed, har Express Bank nogle attraktive muligheder. Du kan således låne helt op til 300.000 kroner, og du kan også få både billån og samlelån. 

Du kan ligeledes benytte banken i forbindelse med lån af en mindre størrelse. Der er nemlig mange muligheder for at justere både lånebeløb og løbetid. Ved hjælp af låneberegneren på Express Banks brugervenlige hjemmeside kan du hurtigt komme frem til et lån, der giver mening for dig. 

Express Bank lægger vægt på din sikkerhed, og derfor er det også muligt at tegne en låneforsikring. Således er du sikret, såfremt du skulle blive syg eller ledig. I den digitale bank kan du nemt holde styr på alt fra forsikring til lån og konto.  

Opsummering af Express Bank anmeldelse  

Der er generelt stor kundetilfredshed med Express Bank, hvilket er en god indikator. Det er en brugervenlig digital bank, som er let at betjene. Der er flere fordele ved at tage lån i banken, heriblandt en kort behandlings- og udbetalingstid. I forhold til andre banker har Express Bank dog en smule høje gebyrer. Det er fint at være opmærksom på, når du skal veje fordele og ulemper mod hinanden. 


Anmeldelse af Express Banks kundeservice

Kunderne er tilfredse med bankens service og anmelder den positivt på Trustpilot. Her ligger Express Bank på 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket er en rigtig god score. For dig, der foretrækker at håndtere økonomien digitalt, er Express Bank en fin løsning. Hjemmesiden er brugervenlig, og det er nemt at tage kontakt til banken. 


Priser hos Express Bank

Når det kommer til priser, har vi valgt at give Express Bank en middelmådig score. Hvad angår renter og ÅOP tilbyder banken konkurrencemæssige priser, hvilket er en stor fordel. Til gengæld er der en del gebyrer at tage stilling til. De lave renter må altså vejes op imod fx oprettelsesgebyret, hvis du vil have et billigt lån


Vurdering af brugervenlighed

Som nævnt er Express Bank en digital løsning, og du finder ikke nogen fysiske filialer af banken. Derfor er brugervenlighed også alfa og omega, og dét opfylder virksomheden heldigvis. Du kan nemt finde rundt på de online platforme, hvor du også finder de fornødne informationer om lån med mere. 


Anmeldelse af Express Banks behandlingstid

Der er en hurtig behandlingstid hos Express Bank, hvilket er meget efterspurgt, når det kommer til online lån. Du kan få svar på din låneansøgning allerede efter et par minutter. Udbetalingen er også hurtig, og i løbet af enkelte hverdage kan pengene gå ind på din NemKonto – såfremt ansøgningen godkendes.  


Andre fordele hos banken

Du får en del ekstra fordele hos Express Bank, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Her kan vi blandt andet nævne, at banken giver mulighed for at tage visse betalingsfri perioder. Det er også muligt at vælge at indbetale ekstra til lånet, ligesom du til hver en tid kan indfri det helt og aldeles. 


Express Bank Privatlån

Beløb75.000 – 300.000 kr.
Løbetid12 – 96 måneder
ÅOP7,54 % – 17,09 %

Fordele ved Express Bank 

 • Lån penge uden sikkerhed. 
 • Du kan tegne både kredit- og låneforsikring hos banken. 
 • Det er muligt at optage ét af de eftertragtede samlelån
 • Lave renter og ÅOP. 
 • Indfri før tid.

Ulemper ved Express Bank

 • Der er mange gebyrer. 
 • Oprettelsesgebyr er højt. 
 • Åbningstiderne er begrænset til hverdagene. 
 • Du kan ikke tage kviklån hos Express Bank.

Vurdering af kundeservice

Kundeservicen roses af de loyale kunder, som har valgt at give Express Bank en score på 4,5 på Trustpilot. Ud af 5/5 mulige stjerner er det en bemærkelsesværdig god vurdering, og de mere end 4.000 anmeldelser taler altså for sig selv. 

Der lægges vægt på, at det er hurtigt og lige til at benytte banken. Hjemmesiden er brugervenlig, og her finder man en særskilt sektion til kundeservice. Den har en central plads på sitet, og siden rummer svar på mange spørgsmål om finans og forsikring. 

Finder du alligevel ikke svar på dit spørgsmål, kan du tage kontakt til Express Bank. Det kan du gøre enten på e-mail eller telefon. Du skal dog være opmærksom på, at åbningstiderne er en smule begrænsede – der er nemlig åbent fra 9-17 i alle hverdage, men ikke weekenden. Banken har dog et særligt nummer, du altid kan ringe til, hvis du har brug for at spærre dit kort. 

Info om Express Bank

BankExpress Bank
AdresseOldenburg Allé 3, 2630 Taastrup
Emailkundeservice@expressbankmail.dk
Telefon70 23 58 00 / 70 30 00 77 for spærring af kort

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 17:00
Tirsdag09:00 – 17:00
Onsdag09:00 – 17:00
Torsdag09:00 – 17:00
Fredag09:00 – 17:00

Priser og tilbud hos Express Bank

Priserne hos Express Bank skiller vandene en smule. Her er nemlig både fordele og ulemper. På fordelssiden er, at du får lave renter og ÅOP på billån, byggelån eller den lånetype, du nu måtte ønske. Det er selvfølgelig rigtig positivt.  

Særligt når det kommer til forbrugslån, som generelt er dyre, er det en stor fordel, at Express Bank er konkurrencedygtige. Du kan også tage lån uden sikkerhed, så du ikke risikerer at give afkald på værdigenstande som bolig eller bil. 

Fordelene skal imidlertid vejes op mod de mange, og ofte høje, gebyrer. Hos Express Bank skal du således betale mere end 5.000 kroner i oprettelse, hvilket er et ganske højt gebyr. Det er altså væsentligt at være opmærksom på, at gebyrerne skal med i regnestykket. Ellers ved du ikke, om lånet kan betale sig. 

Du kan med fordel gøre brug af låneberegneren, så du kan få et bud på, hvad et givent lån vil koste. Vælger du at få tilsendt et lånetilbud, vil du kunne se den endelige pris her. Det er uforpligtende at få tilsendt et tilbud, og derfor kan det være en fin idé at benytte dig af muligheden. 


Bankens krav til dig: 

 • Du skal være minimum 18 år gammel for at benytte mange af bankens tjenester. 
 • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret. 
 • Der er visse nationale krav, såsom at du skal have bopæl i Danmark.
 • Du skal have NemID/MitID.

Anmeldelse af brugervenlighed

Online brugervenlighed er én af Express Banks forcer. Det er også kun forventeligt, eftersom banken udelukkende er digital. Det er nemt og overskueligt at klikke sig rundt på hjemmesiden, hvor du også finder svar på en række spørgsmål. 

Hvis du er interesseret i at låne penge, er processen også meget simpel. Du indtaster enkelte oplysninger i en formular og sender ansøgningen afsted med ganske få klik. Mange danskere værdsætter effektiviteten ved at låne penge online, og Express Bank indfrier i dén grad dette. 

En digital bankløsning er en effektiv bankløsning. Processerne går en hel del hurtigere end i en fysisk bank, og du kan selv betjene dem. Ved hjælp af en valgfri enhed med internet, fx din telefon eller computer, kan du holde styr på finanserne. Du bestemmer helt selv, hvor og hvornår du vil tilgå dine bankaktiviteter, og det giver masser af frihed og fleksibilitet i hverdagen. 


Vurdering af behandlingstid

Behandlingstiden på låneansøgninger er hurtig hos Express Bank, som er deres navn værdigt. Det samme gælder for udbetalingen. Er du på udkig efter et lån med en kort behandlings- og udbetalingstid, kan du altså godt kigge en ekstra gang hos Express Bank. 

Hvor hurtigt går det så? Jo, du kan få svar på din ansøgning allerede enkelte minutter efter, du har klikket den afsted. Udbetalingen kan ske efter et par hverdage, så du får altså rimelig hurtigt adgang til pengene på din konto.  

Når vi ikke giver Express Bank en score på 5/5, er det fordi, du også finder endnu hurtigere lån og udbydere på markedet. Det kan eksempelvis dreje sig om de små og lynhurtige kviklån, som er meget populære i mere akutte økonomiske situationer. 


Andre fordele hos Express Bank

Der er en del gode fordele hos Express Bank, hvilket højner kundetilfredsheden. Generelt er det en meget fleksibel bankløsning. Alt kan foretages online, og du kan tilgå bankaktiviteterne, når det passer dig. Har du taget lån, kan du sætte afdraget op, eller du kan indfri før tid og få lavere omkostninger. 

En anden skøn fordel i forbindelse med lån er, at du i visse tilfælde kan få afdragsfrie perioder. Således kan du springe afdraget over i en periode, hvor du har store udgifter, og det er en udfordring at betale tilbage på lånet. Det kommer dog an på det individuelle tilfælde, men ikke desto mindre er det en mulighed. 


Andre informationer om Express Bank 

Du kan få glæde af at tegne en kredit- og låneforsikring hos banken. Det kan være en fordel, hvis du rammes af sygdom eller ufrivillig ledighed. I tilfælde af bortgang er en forsikring også til fordel for de efterladte. 

Desuden støtter Express Bank en række gode formål, hvilket kan være rart at vide. Således yder banken support til både Red Barnet, Børns Vilkår, Børnehjertefonden og Børneulykkesfonden. Som medlem i banken er du altså med til at støtte disse foretagender. 


Konklusion på Express Bank anmeldelse 

Express Bank er en effektiv og brugervenlig bank for dig, der vil have økonomien online. Nogle af fordelene er, at du kan få lav ÅOP og rente på et eventuelt lån, du kan tage lån uden sikkerhed, og du kan få samlelån. Behandlingstid og udbetalingstid er hurtig, så bankens navn er ikke falsk reklame. 

Express Bank har mere end 30 års erfaring i branchen, og mange glade og loyale kunder. Derfor er det et trygt sted at gå hen. Dog er det værd at være opmærksom på, at de har en del gebyrer, og at nogle af dem er temmelig høje. 

Matchbanker > Lån penge > Express Bank Anmeldelse 

Seneste nyheder