Krav til dig: Sådan bliver du godkendt til et online lån – INFOGRAFIK

Står du i en situation, hvor du har behov for ekstra penge på kontoen for at få hverdagen til at hænge sammen? Eller drømmer du om at renovere køkkenet og har brug for et lån med nem godkendelse?

I så fald har du muligvis overvejet at optage et af de mange populære låntyper, der findes på det danske marked i dag.

Til trods for, at de enkelte lånevirksomheder stiller forskellige krav til dig som låntager, er der visse overordnede krav, lang de fleste udbydere sætter.

Disse kigger vi nærmere på nedenfor, så du forhåbentligt kan blive godkendt til lån ved første ansøgning!

Online lån er den hurtige og nemme løsning

Det er ikke underligt, at så mange danskere i dag vælger at optage fordelagtige lån på nettet.

Vælger du en online udbyder, kan du stort set altid være sikker på, at de enkelte krav langt fra er lige så strenge sammenlignet med de fleste fysiske banker.

I banken kan det tage flere dage om at få din låneansøgning behandlet.

Med et online lån kan du se frem til, at pengene tikker ind på din konto kun kort tid efter, din låneansøgning er blevet godkendt.

Når du vælger et lån godkendt med MitID gennem en online udbyder, skal du nemlig hverken indsende dokumentation eller stille sikkerhed for lånet. Og den hurtige behandlingstid er altså en klar fordel, hvis du har brug for pengene nu og her.

Krav til dig som låntager

Selvom kravene til dig som låntager langt fra er lige så strenge, når du låner på nettet, er der alligevel visse betingelser, du skal leve op til.

Det er værd at bemærke, at disse betingelser kan variere en del fra udbyder til udbyder. Det er derfor dit eget ansvar at sørge for, at du overholder alle krav og betingelser.

Vælger du at indsende en låneansøgning uden at sætte dig tilstrækkeligt ind i de enkelte lånevilkår, er der risiko for, at du spilder tid på en ansøgning, der automatisk bliver afvist.

Nedenfor har vi udarbejdet en komplet visuel guide, der giver dig et bedre indblik i, hvilke krav du som regel skal overholde, før du kan bevilges et online lån i dag.

Gennemgå disse punkter, før du indsender en låneansøgning. Sådan giver du dig selv de bedste forudsætninger for at denne bliver godkendt til et online lån. (Artiklen fortsætter herunder)

Krav for at blive godkendt til et online lån

Kan alle blive godkendt til et online lån?

Til trods for, at de fleste danskere kan optage et online lån i dag uden de store problemer, er det vigtigt at bemærke, at du under alle omstændigheder skal have styr på din økonomi, før du kan låne penge.

Af denne grund vil alle udbydere først og fremmest foretage en kreditvurdering af dig, for at sikre, at du oprigtigt har råd til at betale lånet tilbage.

Din økonomi og indkomst er afgørende for, hvor meget du kan låne.

Har du en lav indtægt og allerede optaget flere lån, kan der være grænser for, hvor stort et lån du kan blive bevilget.

Hvis du derimod ikke har nogen særlig gæld og har rigeligt med overskud i dit budget, vil du med sandsynlighed ikke kun få mulighed for at låne mere – men også få tilbudt en bedre rente.

Dette vil i sidste ende giver dig et billigere lån. Ved at rydde op i din økonomi, inden du søger om et lån, kan der altså være gode penge at spare.

Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Krav til dig: Sådan bliver du godkendt til et online lån – INFOGRAFIK

Seneste nyheder