Quicklån

 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert
kr.
1.000 kr.
500.000 kr.
Se standard liste
Samlede kreditbeløb: 40.000 kr. – Løbetid: 5 år – Månedlig ydelse fra: 755 kr. til 1.038 kr. – ÅOP fra: 2,04 % til 24,99 % – Løbetid: 1 – 15 år – Samlede kreditomkostninger 5.274 kr. til 22.199 kr. – Samlet tilbagebetaling fra 45.274 kr. til 62.199 kr. – Max ÅOP 24,99 %.

Brugernes favorit – marts 2023

Opdateret 27. marts 2023
13.044 har valgt dette de sidste 31 dage
8.5
Vurdering
Beløb 5.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 5.11 – 20.73 %
Udbetaling I morgen 00:53
 • Få svar med det samme
 • Du bestemmer selv, hvad du bruger lånet til
 • Ny lavere rente
Eksempel: Samlede kreditbeløb: 40.000 kr. – Løbetid: 5 år – Månedlig ydelse fra: 755 kr. til 1.038 kr. – Variabel debitorrente fra: 5,11 % til 20,73 % – ÅOP fra: 5,11 % til 20,73 % – Løbetid: 1 – 15 år – Samlede kreditomkostninger 5.274 kr. til 22.199 kr. – Samlet tilbagebetaling fra 45.274 kr. til 62.199 kr. – Max ÅOP 20,73 %.

Hvordan får du overblik over quicklån på nettet?

Hvordan får du overblik over quicklån på nettet?

Quicklån er et andet ord for de lån, du kan tage hos finansieringsselskaber på nettet. ”Quick” hentyder til, at du for det meste får både hurtigt svar på, om du kan få lånet bevilliget og oftest også kan have pengene hurtigt på kontoen.

Med Matchbanker kan du få et let og enkelt overblik over det store marked for quick-lån bare ved at udfylde en formular med nogle få felter. Så modtager du en liste over de låneudbydere, som tilbyder lån af den størrelse, du har brug for, og til personer med netop din profil.

Læser du videre på siden, får du derudover også at vide:

 • Hvordan oversigten fra Matchbanker hjælper dig til nemt at finde det bedste quicklån til dig.
 • Hvad du skal være særligt opmærksom på, når du vælger at tage et quicklån på nettet.
 • Hvordan du nemt kan finde frem til det billigste lån ved kun at sammenligne en enkelt parameter.

Sammen med oversigten fra Matchbanker klæder guiden dig godt på til at finde det bedste lån for netop dig og din privatøkonomi.

Når du modtager listen fra Matchbanker, skal du være opmærksom på, at den ikke er ordnet efter f.eks. rentesatsen. Derfor opfordrer vi dig til at gå alle lånemulighederne på listen igennem, før du udvælger den eller de låneudbydere, der er mest relevante for dig.
Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

3.000 kr. 600.000 kr.
3 måneder 240 måneder
2 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Hvordan hjælper oversigten fra Matchbanker dig til det bedste quicklån

Hvordan hjælper oversigten fra Matchbanker dig til det bedste quicklån?

Markedet for quicklån er enormt. Derfor er det nemt at miste overblikket. Særligt hvis du aldrig har taget et lån på nettet før. Derfor er du nødt til at bruge en masse tid på at sætte dig ind i de forskellige lånemuligheder og sammenligne låneudbydere, før du træffer et valg.

Hos Matchbanker har vi samlet en liste over de mest relevante udbydere af quicklån. Listen indeholder kun de informationer, som du har brug for, når du skal sammenligne lån. Samtidig kan du ved hjælp af et link ud for hvert lånetilbud let klikke dig videre til de lånemuligheder, du finder mest relevante at undersøge nærmere.

Listen er fuldstændig gratis, og du forpligter dig ikke til noget som helst.

Derved sparer oversigten fra Matchbanker dig en masse tid og gør det både lettere og mere trygt at finde et quicklån på nettet.

Når du ansøger om et lån ved hjælp af linkene i Matchbankers oversigt, foregår låneansøgningen på finansieringsselskabet hjemmeside.

Det spørger andre om quicklån

Hvad er et quicklån?

Et quicklån er i praksis et lån, du optager på nettet. Navnet hentyder til, at du tit har svar på, om du kan få lånet i løbet af få minutter og oftest har pengene på din konto samme eller næste bankdag.

Hvad koster et quicklån?

”Prisen” på et quicklån afgøres af rentesatsen og de gebyrer, der påløber lånet. Hvor meget de årlige udgifter på dit quicklån udgør af det, du afdrager på lånet, angives ved hjælp af den såkaldte ÅOP. Et quicklån kan maksimalt have en ÅOP på 25 % for at kunne markedsføres herhjemme. 

Hvor mange quicklån kan jeg optage?

I princippet kan du optage alle de quicklån, du har behov for. Har du mange små quicklån, vil renter og gebyrer hurtigt summe sig op til et større beløb. Så har du flere quicklån, kan du tit spare mange penge ved at tage et samlelån, som samler alle smålånene til et større lån – typisk med en lavere rente.

Fordele og ulemper ved quicklån

Et quicklån er i praksis et helt almindeligt forbrugslån uden sikkerhedsstillelse, som du optager hos finansieringsselskaber på nettet. Derfor gælder der de samme fordele og ulemper ved quicklån, som for alle andre låntyper på nettet:

Fordele ved et quicklån

 • Du får hurtigt svar og kan oftest have pengene hurtigt på din bankkonto.
 • Finansieringsselskabet beder dig ikke om at stille sikkerhed for quicklånet.
 • Du bliver ikke bedt om en nærmere udspecificering af, hvad du låner til.

Ulemper ved et quicklån

 • Du skal selv finde frem til det bedste og mest optimale lån for din privatøkonomi.
 • Finansieringsselskaber skal ikke leve op til samme kapital- og andre krav som banker.
 • Renten er højere, fordi den manglende sikkerhed gør lånet mere risikabelt for udbyderen.

Hvad skal du være særligt opmærksom på ved quicklån på nettet?

Det første og allervigtigste, du skal være opmærksom på, når du optager et kviklån på nettet, er, hvorvidt du har luft nok i økonomien til at kunne klare afdragene på dine lån gennem hele afdragsperioden. For et quicklån kan – alt efter lånebeløbets størrelse – få stor indflydelse på din privatøkonomi i mange år fremover.

Derfor er det en god idé at se nærmere på de seneste måneders kontoudtog fra din bank. Hvor mange penge har du haft til overs hver måned – og er det nok til at kunne dække dine fremtidige afdrag?

Er det ikke tilfældet, bør du lægge et mere uddybende budget for din privatøkonomi. Så kan du få overblik over, hvordan du skal omprioritere din og din families økonomi. Derved bliver der plads til afdragene, uden at I kommer til at sidde for hårdt i det.

Hvordan finder du det billigste quicklån

Hvor stor forskel gør ÅOP på et quicklån på 20.000?

Selv en lille forskel i ÅOP giver et stort udsving på, hvor meget du skal betale tilbage på et lån på 20.000 kr., som du afdrager over 4 år. I eksemplet herunder kan du se hvordan forskellene i ÅOP påvirker lånet.

Repræsentativt låneeksempel:

Kreditbeløb20 000 kr.
Løbetid48 måneder
Månedlig ydelse509 kr. – 591 kr.
Variabel debitorrenteMin. 7,2% – Max 15,8%
Max ÅOPMin. 10,6% – Max 19,9%
Minimum – Maximum løbetid12 – 180 måneder
Andre gebyrer0 kr.
Samlede kreditomkostninger4.432 kr. – 8.368 kr.
Samlet tilbagebetaling24 432 kr. – 28 368 kr.
Repræsentativt eksempel på lån

Hvordan finder du det billigste quicklån?

Skal du finde det billigste quick-lån, skal du se på lånets Årlige Omkostninger i Procent. Det forkortes ÅOP og angiver, hvor stor en procentdel af det årlige afdrag, der går til rente- og gebyrudgifter. Jo lavere ÅOP, jo billigere er lånet.

Den præcise størrelse på ÅOP afhænger især af, hvilken rente du kan få dit lån til. Det afgør låneudbyderen ved at kreditvurdere dig. Jo bedre økonomi du har, jo lavere er risikoen ved at låne dig penge – og dermed også renten på lånet.

Derfor skal du søge om lånet for at få den nøjagtige værdi af ÅOP på dit lån.

Ansøger du om lånet hos 3 forskellige udbydere af quicklån i oversigten fra Matchbanker, får du oplyst ÅOP på dit lån i det lånetilbud, som låneudbyderen sender dig. Hvis du altså bliver godkendt til lånet.

Så kan du nemt finde det billigste lån blot ved at sammenligne ÅOP i hvert enkelt lånetilbud.

Den som har den laveste ÅOP, har det billigste quicklån.

Når du sammenligner lån med ÅOP er det vigtigt, at lånebeløb og løbetid er det samme.

Det siger vores brugere

rating
4.93 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser


Find dit næste lån på Matchbanker


Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Quicklån

Seneste nyheder