Nye lån

 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert

Brugernes favorit – oktober 2023

Opdateret 5. oktober 2023
6.266 har valgt dette de sidste 31 dage
9.4
Vurdering
Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 08:00
 • Hurtigt svar og udbetaling
 • Rente fra kun 3,60 %
 • Samlelån: spar 1.794 kr./mdr.
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 130.000 kr. – Variable debitorrente: 3,60 – 20,95%. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4,11 – 21,77%. – Forventet månedlig ydelse: 1.364 kr. – Etableringsomkostninger: 3.900 kr. – Samlet tilbagebetalingsbeløb: 167.258 – 260.000 kr. – Max ÅOP: 21,77%.
5.054 har valgt dette de sidste 31 dage
8.9
Vurdering
Beløb 20.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4.58 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 08:00
 • Det tager max 24 timer
 • Fra 0% i rente
 • Billån med og uden udbetaling
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100 000 kr. Løbetid: 5 år. Debitorrente: 3,48 %. ÅOP: 3,80 %. Minimum ÅOP: 2,04 %. Maksimum ÅOP: 24,99 %. Etableringsomkostninger: 1 000 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 1 862 kr. Samlede kreditomkostninger: 11 690 kr. Samlet tilbagebetaling: 111 690 kr.
15.837 har valgt dette de sidste 31 dage
7.9
Vurdering
Beløb 5.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 7.75 – 20.73 %
Udbetaling I morgen 13:29
 • Få svar med det samme
 • Du bestemmer selv, hvad du bruger lånet til
 • Hverken oprettelses- eller månedlige gebyrer
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 801 kr. til 1.037 kr. Variabel debitorrente fra 7,75 % til 20,73 %. ÅOP fra 7,75 % til 20,73 %. Samlede kreditomkostninger 8.080 kr. til 22.244 kr. Samlet tilbagebetaling fra 48.080 kr. til 62.244 kr.

Hvordan finder du nemt et helt nyt lån?

Hvordan finder du nemt et helt nyt lån

Den hårde konkurrence mellem finansieringsselskaberne på nettet sikrer, at lånemarkedet hele tiden er i bevægelse. Derfor kommer der løbende nye låneprodukter på markedet, ligesom der hele tiden kommer nye låneudbydere og låneformidlere til.

Med Matchbanker kan du hurtigt få overblik over de nye lån på nettet ved blot at udfylde en formular. Så modtager du en liste over alle de nye lånemuligheder i din indbakke i løbet af ganske få minutter.

Læser du samtidig guiden her på siden, finder du ud af:

 • Hvordan Matchbankers oversigt gør det nemmere at finde et helt nyt lån
 • Hvad du skal være opmærksom på, når du afsøger nye lånemuligheder
 • Hvordan du nemt kan finde ud af, hvilket nye lån der er det billigste

Ved hjælp af guiden her og den liste, du modtager i din indbakke fra Matchbanker, kan du hurtigt få overblik over de nye lån på markedet og nemmere finde det, som er det rigtige for dig.

Oversigten i mailen fra Matchbanker er ikke sorteret efter f.eks. rentesatsen på de enkelte lån. Derfor bør du gå hele oversigten over nye lånemuligheder igennem, hvis du vil være sikker på at finde det bedste nye lån til din økonomi.
Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

3.000 kr. 1.000.000 kr.
3 måneder 240 måneder
2 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Hvordan gør Matchbanker det nemmere at finde et nyt lån?

I et lånemarked, der i forvejen er stort og uoverskueligt, drukner de nye lån og låneudbydere nemt i mængden. Samtidig er de med til at gøre markedet endnu sværere at få overblik over. Derfor kan du nemt komme til at overse den mest oplagte og billigste lånemulighed, når du er på jagt efter et nyt lån.

Det er her Matchbanker kan gøre en forskel. Vi har samlet en oversigt med en række af de nye lånemuligheder i Danmark. 

Listen indeholder kun de informationer, som er absolut nødvendige, når du skal sammenligne de forskellige låneudbydere. Ud for hvert lånetilbud i oversigten finder du et link til finansieringsselskabets låneansøgning. Så kan du nemt og hurtigt ansøge om lånet hos den eller de låneudbydere, du finder mest relevante. 

Du betaler ikke noget for listen, og du er heller ikke forpligtet til at optage lån hos nogle af de udbydere, som er med i oversigten.

Det gør det både lettere og mere trygt at finde og ansøge om et af de nye lån på markedet.

Når du klikker dig ind på låneudbyderens ansøgningsformular, foregår al kommunikation omkring din låneansøgning på finansieringsselskabets hjemmeside.
Hvordan gør Matchbanker det nemmere at finde et nyt lån

FAQ om nye lån

Hvilke nye lån findes der?

Der kommer løbende nye lånemuligheder på markedet, ligesom gamle lånemuligheder erstattes af nye. Blandt de nyeste udviklinger på det danske lånemarked er indførelsen af et renteloft på forbrugslån. Samtidig er de højtforrentede sms-lån med en kort afdragsperiode på 30 dage blevet erstattet af en ny type kassekreditlignende lån med 6 måneders afdragsperiode.

Er der andre regler for nye lån?

Som sådan er alle nye lån og låntyper underlagt de samme regler, som gælder for alle andre lån på markedet. Ellers ville lånet ikke være lovligt at markedsføre. Men det enkelte finansieringsselskab kan opstille særlige regler for f.eks., hvem der kan få lånet bevilliget, eller hvordan og hvor hurtigt lånet skal afdrages.

Hvad koster det at optage nye lån?

Ligesom alle andre lån bestemmes omkostningerne ved et nyt lån af rentesatsen og størrelsen på de gebyrer, som låneudbyderen tager for at håndtere lånet. Derfor er det disse parametre, du skal være opmærksom på, når du skal vurdere, om en ny type lån er et bedre valg for dig, end de lån der allerede findes på markedet.

Fordele og ulemper ved at vælge et nyt lån

Der er altid noget ekstra spændende ved det, som er nyt. Samtidig er der også en usikkerhedsfaktor, som er med til at gøre det mere risikabelt af vælge det nye frem for det gamle og velafprøvede. Det gælder også nye lån.

Helt specifikt giver det sig udslag i disse fordele og ulemper:

Fordele ved nye lån

 • Nye lån og låntyper kan give dig bedre vilkår og lavere renter.
 • Nye lånemuligheder kan gøre det lettere at afdrage lånet.
 • Et nyt lån kan give dig mere luft i din privatøkonomi.

Ulemper ved nye lån

 • Det er svært at vurdere nye låneudbydere på markedet, fordi ingen endnu har erfaringer med dem.
 • Du kender ikke soliditeten af nye låneudbydere, fordi der ikke stilles samme krav som til bankerne.
 • Det kan være svært at vurdere nye låneprodukters indflydelse på din privatøkonomi over tid.

Hvad bør du være opmærksom på, når du afsøger nye lånemuligheder?

Altså er der altid grund til ekstra forsigtighed, når du skal vurdere nye låneprodukter, låntyper eller låneudbydere. 

Der er hele tiden nye lån på vej

Konkurrencen på lånemarkedet gør det nødvendigt hele tiden at finde på noget nyt, for at skille sig ud i mængden. Derfor opstår der løbende nye låneprodukter, låntyper, og der kommer nye låneudbydere på markedet.

De fleste af de nye lån, der markedsføres på nettet i dag, er helt almindelige forbrugslån uden krav om sikkerhed, ganske som du kender dem fra andre låneudbydere. Navnet, rentespændet og afdragsperioderne er blot blevet mikset på en ny måde.

Låneudbydere versus låneformidlere

Der kommer også regelmæssigt nye låneudbydere til. En del af disse udbyder dog ikke lånene selv. I stedet videreformidler de interesserede låntagere til allerede eksisterende finansieringsselskaber, som opererer på markedet i forvejen.

Denne type ”udbydere” kaldes for låneformidlere. De arbejder enten sammen med et eller med flere finansieringsselskaber, som de så sender låneansøgerne videre til. 

Låneformidlerne skal dog skilte med, hvilke finansieringsselskaber de arbejder sammen med. Derfor bør du altid læse det, der står med småt eller Om-siden på hjemmesiden, når du kommer ind på en ny låneside. Så kan du hurtigt finde ud af, om der er tale om en låneudbyder eller en låneformidler.

Hvordan kan du nemt finde ud af, hvilket nyt lån, der er billigst

Hvordan kan du nemt finde ud af, hvilket nyt lån, der er billigst?

Uanset hvilken form for nyt lån, der er tale om, skal alle låneudbydere i EU skilte med de Årlige Omkostninger i Procent på deres lånetilbud. Det forkortes ÅOP og angiver, hvor mange procent af de afdrag, som du tilbagebetaler i løbet af et år, der går til renter og gebyrer på lånet.

ÅOP står typisk opgivet som et procentinterval i den liste over låneudbydere, som du får tilsendt fra Matchbanker. Det skyldes, at låneudbyderen først skal kreditvurdere dig, før de kan fortælle, hvilken rente du kan få lånet til. 

Rentesatsen afhænger af, hvor risikabelt låneudbyderen mener, der er at låne dig penge. Jo bedre de synes, din privatøkonomi er, jo lavere rente tager de for lånet. Først når renten er beregnet, kan udbyderen oplyse ÅOP på lånet.

Ansøg hos minimum 3 låneudbydere

Derfor bør du altid ansøge om minimum 3 nye lån, før du vælger det, som du tager. Ved at ansøge om lånet 3 steder får du både at vide, om du kan få det bevilliget, og hvilken ÅOP der er på lånet.

Værdien af ÅOP på netop dit lån står i det lånetilbud, du får fra låneudbyderen, hvis de kan godkende dig til lånet. Derved bliver det nemt at sammenligne de 3 lån, du har ansøgt om, og vælge det med den laveste ÅOP. Det er det billigste lån for dig.

Hvor meget betyder ÅOP for omkostningerne ved lånet?

I eksemplet herunder kan du se hvor meget værdien af ÅOP betyder for de samlede omkostninger ved et lån på 20.000 kroner, som du afdrager over 48 måneder (4 år).

Repræsentativt låneeksempel:

Kreditbeløb20 000 kr.
Løbetid48 måneder
Månedlig ydelse509 kr. – 591 kr.
Variabel debitorrenteMin. 7,2% – Max 15,8%
Max ÅOPMin. 10,6% – Max 19,9%
Minimum – Maximum løbetid12 – 180 måneder
Andre gebyrer0 kr.
Samlede kreditomkostninger4.432 kr. – 8.368 kr.
Samlet tilbagebetaling24 432 kr. – 28 368 kr.
Repræsentativt eksempel på lån
Lånebeløbet og afdragsperioden skal være præcis den samme for alle de lån, du sammenligner. Ellers er værdien af ÅOP ikke retvisende.

Det siger vores brugere

rating
4.58 ud af 5 baseret på 39 anmeldelser


Find dit næste lån på Matchbanker


Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Nye lån

Seneste nyheder