Lån med straks udbetaling

 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert
kr.
7 år
Ved brug af vores tjenester accepterer du at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik

Brugernes favorit – april 2024

Opdateret 14. april 2024
5.343 har valgt dette de sidste 31 dage
7.6
Vurdering
Beløb 5.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 7.75 – 20.73 %
Udbetaling Onsdag 02:38
 • Få svar med det samme
 • Du bestemmer selv, hvad du bruger lånet til
 • Enkel online ansøgningsproces
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 801 kr. til 1.037 kr. Variabel debitorrente fra 7,75 % til 20,73 %. ÅOP fra 7,75 % til 20,73 %. Samlede kreditomkostninger 8.080 kr. til 22.244 kr. Samlet tilbagebetaling fra 48.080 kr. til 62.244 kr. (Annonce)
15.169 har valgt dette de sidste 31 dage
9.7
Vurdering
Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I dag 07:38
 • 100 % online
 • Svar på 24 min. i gennemsnit
 • Rente fra 3,60 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %. Better Compared drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. (Annonce)
2.809 har valgt dette de sidste 31 dage
8.7
Vurdering
Beløb 20.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4.58 – 24.99 %
Udbetaling I dag 08:00
 • Det tager max 24 timer
 • Fra 0% i rente
 • Bil- og forbrugslån
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100 000 kr. Løbetid: 5 år. Debitorrente: 3,48 %. ÅOP: 3,80 %. Minimum ÅOP: 2,04 %. Maksimum ÅOP: 24,99 %. Etableringsomkostninger: 1 000 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 1 862 kr. Samlede kreditomkostninger: 11 690 kr. Samlet tilbagebetaling: 111 690 kr. (Annonce)

Hvor finder du et lån med straks udbetaling

Hvor finder du et lån med straks udbetaling

Er opvaskemaskinen eller fryseren brudt sammen? Eller skal bilen repareres akut? Så kan et kviklån med straks udbetaling være den hurtigste løsning.

Med Matchbanker kan du få et overblik over dine muligheder for at låne med hurtig udbetaling bare ved at udfylde de tre felter i denne formular. Så får du en mail med en liste over alle de finansieringsselskaber, som tilbyder lån med udbetaling 24/7.

Læser du guiden her på siden, inden du gennemgår listen, får du samtidig at vide:

 • Hvordan Matchbanker gør det lettere for dig at finde et kredit-lån med straks udbetaling.
 • Hvilke låntyper, du med fordel kan ansøge om, når du skal bruge pengene hurtigt på kontoen.
 • Hvordan du bruger listen fra Matchbanker til at finde det billigste lån med hurtig udbetaling.

Det gør det nemmere for dig at finde det bedste og billigste straks-lån, selv om du skal skaffe pengene i en fart.

Vi har kun medtaget relevante låneudbydere på listen, som tilbyder pengene på dit lån udbetalt, så snart du har underskrevet lånedokumentet. Samt låner penge ud til folk på din alder.
Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

500 kr. 1.000.000 kr.
3 måneder 180 måneder
2 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Hvordan gør Matchbanker det lettere at finde et lån med straks udbetaling?

Den største udfordring ved at skulle låne penge med hurtig udbetaling er at give dig selv tid nok til at undersøge lånemarkedet ordentligt. Ellers ender du nemt med at tage et lån, som er alt for dyrt.

Men skal du selv til at trævle hjemmesiderne for hver eneste låneudbyder igennem for at finde det bedste lån, tager det nemt lang tid. For lånemarkedet bugner af finansieringsselskaber, som lover dig straks udbetaling på dit lån. 

Hvordan gør Matchbanker det lettere at finde et lån med straks udbetaling

Det slipper du for, når du bruger Matchbankers liste. Her finder du kun relevante låneudbydere stillet op på en ensartet og overskuelig måde. Det gør det nemt at finde de låneudbydere, der passer bedst til dit behov – og hurtigt at ansøge om lånet hos dem. For ud for hver låneudbyder finder du et link direkte til ansøgningsformularen på deres hjemmeside.

Samtidig er det trygt og uforpligtende at bruge listen. Det koster dig ikke noget at bruge listen til at finde den rigtige låneudbyder. Samtidig er der intet krav om, at du skal ansøge og optage et lån med straks udbetaling hos nogen af de finansieringsskaber, som er med på listen.

Selve låneansøgningen foregår direkte på finansieringsselskabets hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål om lån med straks udbetaling

Hvad er et lån med straks udbetaling?

Et lån med straks udbetaling er et lån, hvor du får pengene på kontoen samme dag, som du underskriver lånedokumentet. Eller morgenen efter. 

Hvem udbyder kviklån med straks udbetaling?

I praksis giver de fleste kviklån dig pengene hurtigt på kontoen, så snart du har underskrevet lånedokumentet. De låneudbydere som skilter med det, tager oftest en højere rente for lånet.

Kan jeg få et lån med straks udbetaling trods RKI?

Er du registreret i RKI, opdager finansieringsselskabet det, når de kreditvurderer dig. Nogle vil tilbyde dig et lån alligevel. Men renten er højere, fordi låneudbyderen løber en større risiko.

Værd at vide om lån med straks udbetaling

Har du brug for hurtige penge, giver kviklån med hurtig udbetaling dig en række fordele og ulemper, som du skal være opmærksom på.

Fordele ved lån med hurtig udbetaling

 • Du får hurtigt svar på, om du kan få et lån på det ønskede beløb.
 • Du kan hurtigt få penge til at få løst den udfordring, du står overfor.
 • Du skal ikke svare på spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til.

Ulemper ved lån med hurtig udbetaling

 • Det er nemt at få taget et dyrt lån, fordi du fokuserer på, hvor hurtigt du kan få pengene.
 • Låner du til en høj rente, er der større risiko for, at du sætter dig for hårdt økonomisk.
 • De låneudbydere som reklamerer med ”hurtig udbetaling”, er oftest dyrest at låne hos.

Du bør også overveje de spørgsmål, Finanstilsynet stiller i denne guide, før du låner.

Hvilke låntyper kan du få hurtigt udbetalt?

Når du låner penge med straks udbetaling, er ventetiden på pengene oftest det, du har det største fokus på. Men i praksis udbetaler de fleste finansieringsselskaber pengene, lige så snart de har modtaget din digitale underskrift på lånedokumenterne.

Derfor kan det betale sig at undersøge forskellige låntyper for at finde det mest optimale til netop det beløb, du har brug for.

Hvilken låntype du skal vælge, afhænger af disse 3 beløbsgrænser:

 1. Under 5.000 kroner

   Her vil et minilån oftest være din eneste mulighed, hvis du ikke kan få et bevilliget overtræk eller en kassekredit i banken. Minilånet er dog kendt for den høje rente og den korte afdragsperiode på kun 6 måneder. Det kan gøre det udfordrende at få luft i økonomien til at klare afdragene, hvis du låner tæt på de 5.000 kroner.

 2. 5.000 til 12.000 kroner

  Her har du mulighed for at vælge mellem et minilån eller et traditionelt kviklån med straks udbetaling. Kviklånet har en længere løbetid end minilånet, hvilket gør det nemmere at klare afdragene. Har du luft nok i budgettet, er minilånet tit billigere, fordi den korteste afdragsperiode på kviklånet er 12 eller 24 måneder. Banken kan også være en mulighed, hvis de kender dig godt og er trygge ved din økonomi.

 3. Over 12.000 kroner

  Her kan du vælge enten at tage et kviklån eller andet forbrugslån på nettet. Eller søge om lånet i banken. I banken er behandlingstiden oftest for lang, hvis du skal bruge pengene straks. Samtidig skal du stille sikkerhed, så snart du har brug for et større beløb. Et kviklån på nettet får du hurtigt svar på, og her skal du aldrig stille sikkerhed – heller ikke selvom du låner over 100.000 kroner.

Hvordan finder du det billigste straks-lån

Hvordan finder du det billigste straks-lån?

Når alle låneudbydere på nettet er hurtige til at give svar på låneansøgningen, og mange også er hurtige til at udbetale pengene, tager det ikke meget længere tid at ansøge om lånet hos flere låneudbydere på en gang. Derved øger du chancen for at få det billigste kviklån med straks udbetaling. 

Samtidig får du præcist at vide, hvilken ÅOP du får på dit lån. Det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Altså hvor stor en procentdel af dit årlige afdrag på lånet, der går til renter og gebyrer.

Når du gennemgår listen over låneudbydere, vil ÅOP for det meste være angivet som et procentinterval. Det skyldes, at låneudbyderne kreditvurderer dig for at finde ud af, hvor stor risiko de løber ved at låne dig penge. Jo mindre risiko, jo lavere rente – og dermed ÅOP – får du på dit lån.

Derfor får du først den præcise ÅOP på dit lån at vide, når du ansøger om lånet.

Det koster et lån med hurtig udbetaling

Hvor meget du skal betale tilbage for et lån med hurtig udbetaling, afhænger af låntypen og løbetiden.

Ansøg hos minimum 3 udbydere af lån med hurtig udbetaling

Vil du øge chancen for at finde det billigste lån med straks udbetaling, er det derfor en god idé at gå hele listen igennem. Udvælg derefter de 3 finansieringsselskaber, som har det laveste procentinterval på deres ÅOP.

Klik på linket ud for hver enkelt låneudbyder, og ansøg om lånet. Derved får du et lånetilbud med den ÅOP, som de tilbyder dig. Samtidig finder du også ud af, om de vil bevillige dig lånet.

Med de 3 lånetilbud i hånden kan du nemt finde det billigste. Det underskriver du med dit MitID, så du kan få pengene udbetalt. De andre to siger du pænt nej tak til. For lånetilbuddene er netop kun et tilbud, så længe du ikke har underskrevet det.

Det er en smart og tryg måde at finde et lån med hurtig udbetaling på.

Listen over udbydere af lån med straks udbetaling er ikke sorteret efter noget bestemt. Derfor er det vigtigt, at du tjekker ÅOP intervallet hos alle låneudbydere, når du skal finde de mest relevante at ansøge om lån hos.

Det siger vores brugere

rating
4.84 ud af 5 baseret på 24 anmeldelser


Find dit næste lån på Matchbanker


Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Lån med straks udbetaling

Seneste nyheder