Kreditlån

 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert
kr.
7 år
Ved brug af vores tjenester accepterer du at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik

Brugernes favorit – april 2024

Opdateret 14. april 2024
5.267 har valgt dette de sidste 31 dage
7.6
Vurdering
Beløb 5.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 7.75 – 20.73 %
Udbetaling Onsdag 04:10
 • Få svar med det samme
 • Du bestemmer selv, hvad du bruger lånet til
 • Enkel online ansøgningsproces
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 801 kr. til 1.037 kr. Variabel debitorrente fra 7,75 % til 20,73 %. ÅOP fra 7,75 % til 20,73 %. Samlede kreditomkostninger 8.080 kr. til 22.244 kr. Samlet tilbagebetaling fra 48.080 kr. til 62.244 kr. (Annonce)
15.119 har valgt dette de sidste 31 dage
9.7
Vurdering
Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I dag 09:10
 • 100 % online
 • Svar på 24 min. i gennemsnit
 • Rente fra 3,60 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %. Better Compared drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. (Annonce)
2.851 har valgt dette de sidste 31 dage
8.7
Vurdering
Beløb 20.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4.58 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 08:00
 • Det tager max 24 timer
 • Fra 0% i rente
 • Bil- og forbrugslån
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100 000 kr. Løbetid: 5 år. Debitorrente: 3,48 %. ÅOP: 3,80 %. Minimum ÅOP: 2,04 %. Maksimum ÅOP: 24,99 %. Etableringsomkostninger: 1 000 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 1 862 kr. Samlede kreditomkostninger: 11 690 kr. Samlet tilbagebetaling: 111 690 kr. (Annonce)

Hvor finder du det bedste kreditlån?

Hvor finder du det bedste kreditlån

Kreditlån bruges i flæng om både kassekreditlignende lån på mindre beløb og almindelige forbrugslån, som dem du tager til f.eks. en mobiltelefon eller et nyt køkken. Som låntager er det et kæmpe marked at skulle overskue, hvis du har brug for et lån. 

Med Matchbanker får du overblik over de mest relevante kreditlån for netop dig blot ved at udfylde en formular med 3 felter. Få minutter efter modtager du en oversigt over alle de låneudbydere, som er mest relevante for dig at undersøge.

Samtidig kan du bruge guiden her på siden til at få mere at vide om:

 • Hvordan Matchbankers oversigt gør det nemmere at finde det rigtige kreditlån.
 • Hvad du bør være opmærksom på, inden du tager et lån eller åbner en kredit.
 • Hvilke forskelle og ligheder der er på de lån og kreditter, du optager på nettet.

Tilsammen gør oversigten fra Matchbanker og guiden her på siden det meget nemmere for dig at træffe det mest velbegrundede valg af lån eller kredit til det lånebehov, du har.

De enkelte låneudbyderne i oversigten fra Matchbanker er listet i tilfældig rækkefølge. Derfor bør du gennemgå alle lånetilbud i listen, hvis du vil være sikker på at finde det lån eller den kredit, der er mest relevant for dig at ansøge om.
Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

3.000 kr. 1.000.000 kr.
3 måneder 240 måneder
2 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Hvordan gør Matchbankers oversigt det let at vælge lån eller kredit

Hvordan gør Matchbankers oversigt det let at vælge lån eller kredit?

Med et stort antal muligheder for at optage kreditter og lån på nettet kan det være svært at gennemskue, hvad du skal vælge. For de enkelte kreditlån giver dig forskellige muligheder – og opererer med forskellige størrelser på renter og gebyrer. Og ikke alle kredit-lån er lige ideelle til det beløb, du har brug for at tilvejebringe.

Det er her, Matchbankers oversigt gør det lettere for dig at finde den rigtige låne- eller kreditmulighed. For listen indeholder kun de låneudbydere, som tilbyder kreditlån på det beløb, du har brug for at låne, og accepterer ansøgninger fra folk med netop din profil.

Samtidig har vi fjernet alle irrelevante informationer fra oversigten. Det gør det nemmere for dig at finde det eller de lån eller kreditter, som er de mest gunstige for din privatøkonomi. Når du har fundet dem, kan du let ansøge om kreditlånet ved at klikke på linket ud for de enkelte lånemuligheder. Vel at mærke uden at det koster dig noget, eller at du forpligter dig til noget som helst.

Det gør det lettere at vælge det rigtige kreditlån.

Vælger du at ansøge om et lån eller en kredit fra oversigten, foregår sagsbehandlingen direkte hos det enkelte finansieringsselskab.

FAQ om kreditlån

Hvad er et kreditlån?

Et kreditlån er enten et lån på kassekreditlignende vilkår eller et traditionelt forbrugslån uden behov for sikkerhedsstillelse.

Hvor finder jeg kreditlån?

Du finder et stort antal lån og kreditter hos finansieringsselskaber på nettet. Du har også mulighed for at få et lån eller en kassekredit i banken.

Hvad er det billigste kreditlån?

Det billigste kreditlån er det, som har den laveste ÅOP. Det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent og angiver, hvor store en procentdel af det årlige afdrag, der går til rente- og gebyrudgifter. Sammenligner du kreditlån på samme lånebeløb og løbetid, er kreditlånet med den laveste ÅOP det billigste.

Hvad skal du være opmærksom på ved kreditlån på nettet?

Der findes et hav af forskellige låntyper, som går under betegnelsen kreditlån på nettet. Fælles for dem alle er en række fordele og ulemper, som du skal være opmærksom på, når du opretter en kredit eller tager et lån på nettet:

Fordele ved kreditlån på nettet

 • Du kan hurtigt få svar på, om du kan få bevilliget et lån eller en kredit.
 • Du kan ofte have beløbet overført til din konto samme eller næste bankdag.
 • Du behøver ikke stille sikkerhed for kreditlånet – heller ikke på større beløb.

Ulemper ved kreditlån på nettet

 • Du kan ikke få råd og vejledning om valg af det rette kreditlån til dit behov.
 • Finansieringsselskaber skal ikke leve op til de samme krav som bankerne.
 • Renten er oftest højere, fordi der ikke er noget krav om sikkerhed på nettet.

Hvilke forskelle og ligheder er der på lån og kreditter?

Den største forskel på lån og kreditter på nettet er, hvordan lånet udbetales og dine muligheder for at ændre på afdragsperioden.

Ligheden på lån og kreditter er, at du altid er forpligtet til at betale dem tilbage. Samt at der påløber renter og gebyrer på begge former for kreditlån.

Et traditionelt lån på nettet

Ved et traditionelt forbrugslån på nettet får du alle pengene overført til din konto på en gang. Derefter er du forpligtet til at afdrage lånet over en bestemt periode. Har du svært ved at få råd til afdragene, kan du omlægge lånet, hvis låneudbyderen vil godkende det. 

Du kan også søge om et lån hos en anden låneudbyder med længere løbetid – og dermed lavere månedlige afdrag. Det lån kan du så bruge på at betale lånet ud med hos det første låneudbyder. 

Har du flere små lån, vil du oftest kunne spare en masse penge ved at tage et samlelån i stedet. Derved skal du afdrage mindre på det samlede lån hver måned end på alle dine små lån til sammen. Det giver mere luft i økonomien. 

En kredit på nettet

De kassekreditlignende lån på nettet erstatter de gamle sms-lån. De fungerer ved at give dig et kreditmaksimum, som du kan udnytte i det omfang, som du har brug for. Du betaler således kun renter for den del af kreditten, som du udnytter.

Som udgangspunkt kan du maksimalt låne op til 12.000 kroner på denne måde og skal afdrage kreditlånet over 6 måneder. Det kan være en udfordring at finde luft til i privatøkonomien, hvis du har lånt et beløb tæt på maksimumsgrænsen. 

Har du problemer med at finde luft i økonomien til afdragene i en enkelt måned eller to, kan du købe dig til afdragsfrihed for en eller flere måneder ved betale renterne for den pågældende periode up front. 

Derved bliver lånet dyrere end du forventede. For du mangler stadig at afdrage nøjagtigt det samme på lånet, når du begynder at betale afdrag på lånet igen.

En kredit er nogle gange billigere end et lån

Har du råd til de høje afdrag hver måned kan et kreditlån i nogle tilfælde være den billigste løsning. Her ser du besparelsen ved at låne 20.000 kroner som en kredit frem for et lån på nettet. Det er illustreret i eksemplet herunder.

Repræsentativt låneeksempel:

Kreditbeløb20 000 kr.
Løbetid48 måneder
Månedlig ydelse509 kr. – 591 kr.
Variabel debitorrenteMin. 7,2% – Max 15,8%
Max ÅOPMin. 10,6% – Max 19,9%
Minimum – Maximum løbetid12 – 180 måneder
Andre gebyrer0 kr.
Samlede kreditomkostninger4.432 kr. – 8.368 kr.
Samlet tilbagebetaling24 432 kr. – 28 368 kr.
Repræsentativt eksempel på lån
Beregningen i tabellen holder kun stik, hvis du afdrager kreditten uden at tage nogen afdragsfrie måneder. Gør du det, skal du tillægge de renter, der løber på kreditten i den periode, du ikke afdrager på den. Det ender nemt med at gøre kreditten dyrere end et traditionelt lån.

Det siger vores brugere

rating
4.69 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser


Find dit næste lån på Matchbanker


Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Kreditlån

Seneste nyheder