Lån 75000

Har du brug for et lån på 75000 kroner, giver Matchbanker overblik over de låneudbydere, som er mest relevante for dig. Læs guiden her, find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad du skal holde øje med, når du ønsker at låne 75000 kroner.

kr.
1.000 kr.
500.000 kr.
Se standard liste
30.000 kr. over 4 år. Etb. omk. 900. ÅOP 11,85% - 20,84%. Mdl. ydelse 780 - 900 kr. Kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr. Tilbagebetaling 37.402 - 42.119 kr. - maks ÅOP: 24,99% Lånebeløb: 1.500 - 400.000 kr. Løbetid: 3 - 180 måneder. ÅOP: 2,04 - 24,99 %.

Find et lån på 75.000 kr. med Matchbanker

Find et lån på 75000 kroner med Matchbanker

Med Matchbanker får du en nem og overskuelig oversigt over de lånefirmaer, som tilbyder lån på 75.000 kr. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen her.

Så får du tilsendt en liste med de låneudbydere, som er det bedste match for dig. Vælg den eller de låneudbydere i oversigten, der virker mest interessant, og ansøg om lånet hos dem.

På resten af siden kan du læse om:

  • Hvorfor du skal bruge Matchbanker til at finde dit lån.
  • Hvad du skal være opmærksom på, når du låner penge.
  • Hvad du skal undersøge, før du optager et lån på 75.000 kr.

Så læs med her, og bliv bedre klædt på til at optage et lån på 75.000 kr.

De mest relevante lån til netop dig. Låneudbyderne er udvalgt, så du ikke bliver afvist på grund af din alder. Samtidig indeholder listen kun låneudbydere, som tilbyder lån på 75.000 kr.
Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

1.500 kr. 1.000.000 kr.
3 måneder 180 måneder
2 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Oftest stillede spørgsmål om lån på 75000 kroner

Hvorfor skal du bruge Matchbanker?

Med et uoverskueligt lånemarked på nettet kan det være svært at finde det bedste sted at låne 75.000 kroner. 

Derfor har vi skabt Matchbanker. Vi sender dig et nøje tilpasset overblik over lånemarkedet direkte til din indbakke. Ved hjælp af listen kan du finde det mest fordelagtige lån på få minutter.

Så snart du klikker på en låneudbyder i oversigten, åbner deres hjemmeside i din browser. Herfra kan du ansøge om et lån på 75.000 kr.

Du låner således ikke direkte af Matchbanker, men hos en af de låneudbydere, vi henviser dig til. Derfor skal du hverken fortælle os om din privatøkonomi eller give andre personlige informationer. Det er ikke os, der skal vurdere, om du kan få bevilliget lånet. Det er en sag mellem dig og de låneudbydere, du ansøger hos.

Det er 100 % gratis og uforpligtende for dig at bruge Matchbanker. Det koster dig ikke noget – hverken nu eller senere. Tilsvarende er der ikke noget krav om, at du skal optage et lån hos en af de låneudbydere, vi henviser dig til i oversigten. Du kan læse mere om Matchbanker her.

Det første lån på listen er ikke nødvendigvis det bedste til dig. Lånene på den liste du modtager, er ikke sorteret efter hvem, der er billigst. Derfor er det vigtigt, at du gennemgår hele listen, inden du beslutter dig.

Oftest stillede spørgsmål om lån på 75.000 kr.

Hvordan finder jeg ud af, om jeg kan få et lån på 75.000 kr.?

Find det lån i listen over låneudbydere, der ser mest interessant ud. Klik derefter på linket til låneudbyderen, og udfyld formularen på den side, du kommer ind på. Så får du svar på, om de vil tilbyde dig et lån på 75.000 kr.

Hvad koster det at låne 75.000 kr?

Hvor meget du skal betale for at låne 75.000 kr., afhænger af, hvordan låneudbyderen vurderer din privatøkonomi. Jo bedre de synes, din privatøkonomi er, jo mindre er risikoen for låneudbyderen og dermed renten på lånet. Derfor er du nødt til først at ansøge om lånet, før du ved, hvor dyrt det bliver.

Hvilke vilkår gælder der for lån på 75.000 kr.?

Hver enkelt låneudbyder har deres egne vilkår for afvikling af et lån. Derfor er det altid en god idé at ansøge om lånet. Så får du et lånetilbud, hvis låneudbyderen vil låne dig 75.000 kr. I lånetilbuddet kan du læse de helt præcise vilkår, som gælder hos den enkelte låneudbyder.

Hvad skal du vide, når du skal låne 75.000 kr.?

Når du låner penge, skal det helst koste mindst muligt at betale dem tilbage. Derfor er det vigtigt at finde den låneudbyder, som tilbyder dig et forbrugslån på 75.000 kr. til den laveste rente. 

Renten har en stor indflydelse på, hvor stor indvirkning lånet får på din privatøkonomi. Derfor er det en god idé at få overblik over den, før du låner. Brug f.eks. værktøjerne på Finanstilsynets hjemmeside til at skabe det fornødne overblik.

Renten er ikke dog ikke den eneste udgift ved lånet. For du skal også betale et gebyr for at få etableret lånet. Samtidig tager mange låneudbydere også et ekspeditionsgebyr hver måned gennem hele afdragsperioden. Størrelsen af disse gebyrer spiller derfor også en vigtig rolle for, hvor dyrt lånet bliver.

Hvordan låner du 75.000 kr. billigt?

Heldigvis behøver du ikke sidde og lægge renter og gebyrer sammen hen over hele lånets løbetid for at finde den billigste låneudbyder.

I stedet bør du sammenligne den såkaldte ÅOP på at låne 75.000 kr. hos de forskellige låneudbydere. Det er en værdi, som alle finansieringsselskaber og banker er forpligtet til at opgive.

Hvordan låner du 75000 kroner billigt

Sådan udvikler ÅOP sig, hvis du forlænger afdragsperioden

Selv om du får en lavere ÅOP ved at forlænge afdragsperioden, bliver lånet ikke billigere. For du skal betale både renter og gebyrer i længere tid. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at der er den samme løbetid på de lån, som du sammenligner ÅOP for.

LøbetidÅOPSå mange penge skal du betale tilbage
24 måneder14,0385.742
48 måneder12,4294.386
84 måneder11,69108.197

Hvorfor skal du ansøge om lånet, før du beslutter dig?

I listen med låneudbydere, som vi sender til dig, vil der oftest være angivet et procentinterval ud for hver låneudbyder for både rentesats og ÅOP. 

Det skyldes, at låneudbyderen foretager en individuel vurdering af din privatøkonomi, før de beslutter sig for, om de vil låne dig 75.000 kr.. Denne vurdering bestemmer renten på lånet. 

Derfor er det en god idé altid at ansøge om lånet hos de låneudbydere, du finder mest relevante. Derved får du dels at vide, om du kan få lånet, og dels får du et lånetilbud, som bl.a. fortæller, hvad ÅOP på lånet bliver hos hver enkelt udbyder.

Derefter kan du sammenligne ÅOP på de enkelte lån og finde det billigste lånetilbud.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Procentsatsen angiver, hvor mange procent af det beløb, som du betaler tilbage over et år, der går til renter og gebyrer. Det betyder, at den låneudbyder som har den laveste ÅOP, er billigst at låne hos.

Det siger vores brugere

4.88 ud af 5 baseret på 41 anmeldelser
Rating
Jeg er helt tilfreds.
Brit
Rating
God hjemmeside og fantastik hurtigt svar og efterfølgende sagsbehandlin!
Flemming
Rating
Hurtigt og nemt
Mette
Find dit næste lån på Matchbanker