Lån 50.000 kroner – vælg blandt 10+ udbydere

 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert
kr.
7 år
Ved brug af vores tjenester accepterer du at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik

Brugernes favorit – marts 2024

Beløb
kr.
Vis alle
Løbetid
mdr.
Vis alle
mdr.
Opdateret 4. marts 2024
5.017 har valgt dette de sidste 31 dage
9.2
Vurdering
Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I dag 22:08
 • 100 % online
 • Svar på 24 min. i gennemsnit
 • Rente fra 3,60 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %. Better Compared drives af virksomheden bag denne sammenligningsside.

Lån 50.000 kroner

Med 50.000 kroner ekstra stående på kontoen, behøver du ikke at vende hver en krone i hverdagen.

Langt de fleste af os får på et tidspunkt brug for – eller lyst til – at optage et lån, der kan dække diverse pengebehov.

Dog er bankerne kendt for at stille mange krav til deres kunder, og du kan derfor opleve, at din ansøgning om et større lån bliver afvist på trods af, at du har en fornuftig økonomi.

Derfor kan du med fordel vælge at lån op til 50.000 gennem en online låneudbyder, hvor det går nemt og hurtigt. Læs med nedenfor!

Lån 50.000 kr. allerede i dag

I dag er flere og flere danskere blevet glade for at låne på nettet – og med god grund. Selv hvis du ønsker at optage et større lån, er det muligt at låne uden at skulle argumentere for, hvordan lånet skal bruges.

Derudover skal du i langt de fleste tilfælde heller ikke stille dine ejendele eller værdigenstande i pant. Du kan derfor lån 50.000 uden sikkerhed på ganske få minutter.

Det er en frihed som rigtig mange danskere sætter pris på.

Du behøver ikke at bøvle med at indsende en masse papirarbejde eller booke bankmøder – hele låneprocessen foregår elektronisk.

Den elektroniske process er med til at sikre, at du modtager pengene hurtigere, end hvis du går i banken med en låneforespørgsel.

Hvad koster det at låne 50.000 kr?

Det er i dag forholdsvis svært at finde større, gratis lån – men det betyder dog ikke, at det er umuligt at finde billig lån 50.000.

Faktisk er konkurrencen blandt de forskellige låneudbydere i dag så stor, at priserne er skruet i bund, hvorved flere og flere attraktive tilbud dukker op.

Hvor meget det vil koste dig at låne 50.000 kr. i dag, afhænger af din valgte udbyder.

Nogle lånevirksomheder kører med faste renter, der er ens for alle kunder, hvorimod andre vil tilbyde dig en rente baseret på din overordnede kreditværdighed.

Hvis du vælger en udbyder med en personlig tilpasset rente, er det altså en god idé at sikre dig, at du har en god kreditværdighed. På denne måde øger du nemlig sandsynligheden for, at du får et billigt lån.

I dag findes der et hav af forskellige låneudbydere, hvorfor det kan være svært at udvælge dit billige lån 50.000 til en lav rente.

Vælg derfor aldrig det første og det bedste tilbud, du finder, uden at have brugt tid på at sammenligne de enkelte lån nøje.

Kan jeg låne 50.000 kr rentefrit?

Med konkurrencen blandt udbydere større end nogensinde, er det altså blevet nemmere og nemmere at finde attraktive, billige lån.

Søger du at låne 50.000 kroner rentefrit i de første 30 dage, vil du hurtigt opdage, at det kan være en svær opgave.

Lang de fleste låneselskaber, der tilbyder rentefrie lån, udlåner ikke større beløber end op til maksimum 20.000 kroner.

Dog eksisterer der lånevirksomheder, som tilbyder dig at låne 50.000 kr. med en eller flere rentefrie perioder i løbet af lånets løbetid. 

At lånet er rentefrit i en periode betyder ikke, at det er gratis. Men vælger du en udbyder, der tilbyder afdragsfrihed, vil du blive tilbudt et par afdragsfrie måneder, hvor du ikke skal betale renter på lånet.

De fleste udbydere kører tilbyder to afdragsfrie måneder på en periode over 12 måneder. Så hvis du har brug for lidt ekstra luft i økonomien i eksempelvis december og januar, kan det godt betale sig at vælge de populære lån med afdragsfrihed.

Hvordan kan jeg bruge et lån på 50.000 kr?

Som nævnt, er der altså ingen låneudbyder på nettet, der blander sig i, hvordan du skal bruge pengene – og det betyder også, at så snart dit lån tikker ind på din konto, er det helt op til dig, hvad de skal bruges til.

Et lån på 50.000 kroner giver dig gode forudsætninger for at forkæle familien til en lækker rejse lidt længere væk hjemmefra.

Det kan også være, at du går og drømmer om at renovere boligen, og i så fald kan 50.000 kroner ekstra på kontoen være til stor hjælp.

Når alt kommer til alt, er det helt op til dig, hvordan pengene skal bruges.

Da 50.000 kroner er relativt mange penge, er det dog vigtigt, at du først sikrer dig, at du reelt set har råd til at tilbagebetale lånet.

Er det muligt at låne 50.000 trods RKI?

I dag er det ikke muligt at optage lån på nettet eller i banken, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret – uanset hvor stort et lånebeløb, der måtte være tale om.

Udbyderen løber simpelthen en for stor risiko ved at låne dig penge – og du kan ende med at stifte yderligere gæld, som du ikke kan betale.

Den eneste løsning er altså at blive slettet fra RKI, og det kan gøres på to måder:

 1. du kan enten vente 5 år, hvorefter den enkelte registrering automatisk bliver slettet, eller
 2. du kan indfri din gæld.

Lige så snart du ikke længere er registreret i RKI, kan du øjeblikkeligt søge om et lån igen.

3 populære låneudbydere af 50.000 kroner

Lyder et lån på 50.000 kroner som noget for dig? Så kan du glæde dig over, at du har masser af udbydere at vælge mellem.

Overvej eksempelvis nedenstående 3 populære udbydere.

Spargo Finans

Spargo Finans er en populær udbyder, der specialiserer sig i både mindre og større lån. Du får en fast årlig rente baseret på din kreditvurdering. Og med en løbetid på 120 måneder, får du et fleksibelt lån der kan afdrages i et tempo, der passer dig.

Fordele

 • Lånebeløb på helt op til 150.000 kr.
 • Lang løbetid på 10 år
 • Betal lånet ud, når du vil, uden omkostninger
 • Udbetaling inden for 1-2 hverdage

Ulemper

 • Ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr.
 • Ingen online chat på deres hjemmeside

Bank Norwegian

Bank Norwegian fungerer som en attraktiv online bank. Du kan låne 50.000 kroner hos udbyderen – eller helt op til 400.000 kroner, hvis du skulle få brug for det. Her kan du også søge om et samlelån, hvis du sidder inde med mange små lån.

Fordele

 • Du kan låne op til 400.000 kr.
 • Lav variabel debitorrente fra 7,22 %
 • Du har 15 år til at betale pengene tilbage
 • Svar med det samme
 • Mulighed for samlelån

Ulemper

 • Ingen individuel vejledning eller rådgivning
 • Ingen chat på hjemmesiden

Lån 50.000 kr. allerede i dag med hjælp fra Matchbanker

Går du med overvejelsen om at låne 50.000 kroner, er det næste skridt på vejen at finde og sammenligne de bedste lånetilbud til dig.

Det kan dog godt blive noget af en udfordring, da det online lånemarked har vokset sig enormt og derved rummer en lang række lånemuligheder til dig som forbruger. 

I stedet for at søge rundt i timevis efter det perfekte lån, kan du med fordel gøre brug af sammenligningstjenesten her på Matchbanker.

Ved at angive et par basale oplysninger om dig, din økonomi og dit låneønske, kan du øjeblikkeligt få vist en omfattende liste over relevante låneudbydere.

Matchbanker er fuldstændig transparent, hvilket betyder, at der altid oplyses om de forskellige omkostninger ved de enkelte lån.

På denne måde kan du altså hurtigt og nemt sammenligne tilbuddene, så du vælger den billigste løsning til lige netop dig.Find dit næste lån på Matchbanker


Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Lån 50.000 kroner

Seneste nyheder