Lån 40.000 kr.

Skal du have fundet et lån på 40.000 kr., giver Matchbanker dig et let og overskueligt overblik over dine lånemuligheder. Så kan du nemmere finde det rigtige lån til din økonomi.

kr.
1.000 kr.
500.000 kr.
Se standard liste
30.000 kr. over 4 år. Etb. omk. 900. ÅOP 11,85% - 20,84%. Mdl. ydelse 780 - 900 kr. Kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr. Tilbagebetaling 37.402 - 42.119 kr. - maks ÅOP: 24,99% Lånebeløb: 1.500 - 400.000 kr. Løbetid: 3 - 180 måneder. ÅOP: 2,04 - 24,99 %.

Hvor låner du 40.000 kr. billigt?

Hvor låner du 40.000 kr. billigt

Et lån på 40.000 kr. kan mærkes i privatøkonomien hver måned i de 6-7 år, som du afdrager lånet over. Derfor er det vigtigt at finde det billigste lån. Så kan omkostningerne til lånet holdes på så lavt et niveau som muligt.

Det hjælper Matchbanker dig med, hvis du udfylder formularen her. Så modtager du en mail i løbet af få minutter med en oversigt over de mest relevante lånemuligheder på 40.000 kr., som passer til netop din økonomi.

Du kan også med fordel læse videre, og finde ud af:

  • Hvordan oversigten fra Matchbanker gør det nemmere at vælge det rigtige lån.
  • Hvad der taler for og imod at låne 40.000 kr. på nettet uden at stille sikkerhed.
  • Hvorfor du skal ansøge flere steder for at finde det billigste lån til dit behov. 

Med oversigten fra Matchbanker og guiden her på siden, får du nemmere ved at træffe et velovervejet valg af den rigtige låneudbyder, når du har brug for 40.000 kr.

Oversigten fra Matchbanker indeholder kun låneudbydere, som udlåner 40.000 kr. og accepterer lån på vilkår, som du kan honorere. Låneudbyderne vises i tilfældig rækkefølge. Derfor bør du gå hele listen igennem, før du vælger den eller de lånetilbud, som du vil søge om.
Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

3.000 kr. 1.000.000 kr.
3 måneder 240 måneder
2 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Hvordan gør oversigten fra Matchbanker det lettere at vælge lån?

Lån på 40.000 kr. hører til blandt de mest almindelige forbrugslån på nettet. Derfor findes der rigtige mange, som udbyder dem. Det gør det svært at overskue markedet, og let at få taget et lån, som er alt for dyrt i forhold til, hvad du kan få det til andre steder.

Med Matchbankers oversigt får du kun vist de mest relevante lånemuligheder, som passer til dig. Samtidig har vi kun medtaget de informationer, som er nødvendige for at sammenligne lån. Ud for hver lånemulighed i listen finder du et link til ansøgningsformularen. Så kan du let ansøge om lånet, hvis det passer til dig.

Oversigten er fuldkommen uforpligtende og koster dig ikke noget.

Det giver dig et meget bedre overblik og gør det lettere at finde den eller de låneudbydere, som giver mest mening for dig at ansøge hos.

Matchbanker få hverken informationer om din privatøkonomi, eller om du har fået lånet. For lige så snart du klikker på linket, foregår ansøgning og sagsbehandling på låneudbyderens hjemmeside.
Hvordan gør oversigten fra Matchbanker det lettere at vælge lån

Det spørger andre om lån på 40.000 kr.

Hvor kan jeg låne 40.000 kr.?

Du kan enten vælge at spørge banken eller ansøge om et lån på 40.000 kr. hos en af de låneudbydere på nettet, som tilbyder lån til private. I banken tager sagsbehandlingen tit nogle dage. Ansøger du på nettet, får du svar på din låneansøgning på få minutter. Samtidig vil pengene tit være til rådighed på din konto samme eller næste bankdag, når du har underskrevet lånetilbuddet digitalt.

Hvad koster det at låne 40.000 kr.?

Prisen på et lån afgøres af størrelsen på de renter og gebyrer, som banken eller låneudbydere opkræver. Renten fastsættes ud fra en kreditvurdering af din privatøkonomi. Den afgør, hvor stor risiko udbydere løber ved at låne dig penge. Jo lavere risiko, jo lavere rente.

Kan jeg låne 40.000 kr. uden sikkerhed?

På nettet kan du låne 40.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Til gengæld bliver renten højere, fordi finansieringsselskabet løber en større risiko. Låner du i banken, kræver de næsten altid sikkerhed for et lån af denne størrelse. Enten med pant i det, du låner til eller i f.eks. din ejerbolig. Pantet kræver en tinglysning på lånet. Den tager tid at oprette og koster dig et tinglysningsgebyr.

Hvad taler for og imod et lån på nettet?

Når du låner 40.000 kr. på nettet, får du en række fordele og ulemper, du bør være opmærksom på:

Fordele ved at låne på nettet

  • Der kræves ikke nogen sikkerhed for et lån på 40.000 kr. på nettet.
  • Låneudbyderen giver dig svar på din ansøgning på få minutter.
  • Du vil oftest have pengene til rådighed samme eller næste bankdag.

Ulemper ved at låne på nettet

  • Du kan ikke få rådgivning om valg af lån hos låneudbydere på nettet.
  • Du har ingen indsigelsesmuligheder over udfaldet af din låneansøgning.
  • Renten er højere, fordi risikoen er større, når du ikke stiller sikkerhed.

Hvorfor bør du ansøge flere udbydere om et lån på 40.000 kr.?

Skal du finde det billigste lån, bør du vælge den låneudbyder, som tilbyder den laveste ÅOP på lånet. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Procentsatsen angiver, hvor stor en del af dit årlige afdrag på lånet, der går til renter og gebyrer.

I oversigten fra Matchbanker finder du oplysninger om ÅOP angivet som et procentinterval. Det skyldes, at låneudbyderen justerer renten på dit lån, efter hvor stor risiko de løber ved at låne dig penge. Derfor afhænger den ÅOP, du får på dit lån af, hvilken rente du får tilbudt.

Både rentesatsen og lånets ÅOP fremgår af det lånetilbud, som du får tilsendt, hvis du kan blive godkendt til lånet. Altså skal du søge om lånet, før du kan få den præcise ÅOP at vide.

Ansøger du om lånet hos de 3-4 låneudbydere i oversigten, som har de laveste værdier i procentintervallet ud for ÅOP, bliver det nemt at sammenligne og finde det billigste lån.

Vælg nu lånetilbuddet med den laveste ÅOP, og underskriv det med MitID. 

Det giver dig det billigste lån på 40.000 kr.

De andre lånetilbud kan du trygt afvise. Du hæfter først for lånet og får pengene udbetalt, når lånetilbuddet er underskrevet.

Hvorfor bør du ansøge flere udbydere om et lån på 40.000 kr.

Hvor meget sparer du ved at vælge den laveste ÅOP?

Så meget skal du betale tilbage på et lån på 40.000 kr. med en løbetid på 84 måneder ved at vælge lånet med den laveste ÅOP:

FinansieringsselskaberAfdrag pr. mdr.ÅOPSamlet pris på lånet:
Finansieringsselskab 1604,- kr.7,2551.036,- kr.
Finansieringsselskab 2625,- kr.7,6952.554,- kr.
Finansieringsselskab 3908,- kr.22,9276.267,- kr.
Din besparelse ved at vælge lånet med lavest ÅOP:25.231,- kr
Tjek altid, at lånebeløb og løbetid er lige store på de lån, som du sammenligner med ÅOP.

Det siger vores brugere

4.88 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser
Rating
Rigtig god service. Hurtig tilbage melding så super tilfreds
Andreas
Rating
Det var hurtigt svare.
Disere
Rating
God behandling
Martin
Find dit næste lån på Matchbanker