Lån 30.000 kr.

Står du med et lånebehov på 30.000? Med Matchbanker får du et bedre overblik over dine lånemuligheder. Det gør det nemmere at finde det mest optimale lån til dig og din økonomi.

kr.
1.000 kr.
500.000 kr.
Se standard liste
30.000 kr. over 4 år. Etb. omk. 900. ÅOP 11,85% - 20,84%. Mdl. ydelse 780 - 900 kr. Kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr. Tilbagebetaling 37.402 - 42.119 kr. - maks ÅOP: 24,99% Lånebeløb: 1.500 - 400.000 kr. Løbetid: 3 - 180 måneder. ÅOP: 2,04 - 24,99 %.

Hvordan låner du 30.000 kr. billigt?

Hvordan låner du 30.000 kr. billigt

Der findes så mange muligheder for at låne 30.000 kr., at det kan være svært at finde det mest optimale lån til netop din økonomiske situation. 

Matchbanker giver dig et overskueligt overblik over de mest relevante muligheder for at låne 30.000 kr. netop nu. Så snart du udfylder denne formular, modtager du oversigten i din indbakke i løbet af kort tid.

Læser du videre, får du mere information om:

  • Hvordan du bruger Matchbankers oversigt til at finde det billigste lån.
  • Hvilke fordele og ulemper der er ved at låne 30.000 kr. på nettet.
  • Hvordan du finder det billigste lån ved at ansøge om lånet flere steder.

Alt i alt giver guiden her på siden og oversigten fra Matchbanker et bedre beslutningsgrundlag for at finde et lån på 30.000 kr. til det, du har brug for.

Oversigten fra Matchbanker opstiller de forskellige lånemuligheder i vilkårlig orden. Derfor er det en god idé at tjekke hele listen igennem, inden du lægger dig fast på, hvilken eller hvilke lånemuligheder, du vil undersøge nærmere.
Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

3.000 kr. 1.000.000 kr.
3 måneder 240 måneder
2 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Hvordan gør Matchbaner det lettere at finde det bedste lån

Hvordan gør Matchbaner det lettere at finde det bedste lån?

Et lån på 30.000 kr. ligger i top 5 over hyppigt ansøgte forbrugslån på nettet. Derfor er konkurrencen høj, og antallet af låntyper, som findes til netop dette beløb, er tæt på uoverskueligt for den almindelige forbruger. 

Med Matchbankers oversigt får du kun vist de lånemuligheder, som er relevante for dig og din situation. Listen indeholder kun banker og finansieringsselskaber, som tilbyder lån på netop 30.000 kr. Samtidig er der kun medtaget de oplysninger om hvert enkelt lån, som er relevante, når du skal sammenligne dem.

Ud for hvert lån finder du også et link direkte til ansøgningsformularen til lånet. Så kan du nemt klikke dig videre til den enkelte låneudbyder.

Oversigten er helt gratis og uforpligtende.

Det gør det lettere at finde de bedste lånemuligheder til netop din privatøkonomi, når du har brug for at låne 30.000 kr.

Fra det øjeblik du klikker dig videre til en låneudbyder i oversigten, foregår sagsbehandlingen på låneudbyderens hjemmeside. Matchbanker får derfor hverken oplysninger om din privatøkonomi, eller om du får lånet.

FAQ om lån af 30.000 kr.

Hvor kan jeg låne 30.000 kr.?

Som udgangspunkt kan du søge om et forbrugslån på 30.000 kr. hos din bank eller hos et finansieringsselskab på nettet. I banken skal lånet oftest godkendes af flere afdelinger. Derfor tager det tid at få svar. Låner du i stedet på nettet, vil du typisk have svar på under 10 minutter. Samtidig bliver pengene tit overført samme dag, som du underskriver lånetilbuddet.

Hvad koster et lån på 30.000 kr.?

Låner du 30.000 kr., skal de betales tilbage med renter og gebyrer. Størrelsen på disse afhænger af, hvilken låneudbyder du låner hos. Samtidig afhænger renten af, hvor stor en risiko låneudbyderen mener, der er ved at låne dig pengene. Så jo større risiko, deres kreditvurdering af dig udviser, jo højere bliver renten på dit lån. 

Hvordan låner jeg 30.000 kr. uden sikkerhed?

I banken vil de typisk kræve sikkerhed for et lån på denne størrelse. Det kan være svært at skaffe, uden at du skal give banken pant i det, du låner til eller din ejerbolig. Samtidig tager tinglysningen af pantet tid og koster dig et tinglysningsgebyr. Låner du i stedet på nettet, kræver låneudbyderen ingen sikkerhed for lånet. Det gør renten på lånet højere, da udbyderen løber en højere risiko.

Hvilke fordele og ulemper er der ved at låne 30.000 kr. på nettet?

Når du låner på nettet, får du disse fordele og ulemper:

Fordele ved lån på nettet:

  • Digital låneansøgning giver hurtigt svar på, om du kan få lånet.
  • Lånebeløbet bliver tit overført samme eller senest næste bankdag.
  • Der stilles ikke noget krav om sikkerhed for lånebeløbet på nettet.

Ulemper ved lån på nettet:

  • Låneudbydere på nettet giver dig sjældent flere lån at vælge imellem.
  • Renteniveauet er højere, fordi du ikke stiller nogen form for sikkerhed.
  • Du kan ikke argumentere imod udfaldet af din låneansøgning på nettet.
Hvilke fordele og ulemper er der ved at låne 30.000 kr. på nettet

Hvorfor er det en god idé at ansøge om lånet flere steder?

Køber du ny mobiltelefon eller nyt fjernsyn, undersøger du sikkert, hvor du finder den laveste pris. På samme måde er det en god idé at undersøge flere låneudbydere for at finde den, som er billigst at låne hos.

Problemet er, at du først skal kreditvurderes af låneudbyderen, før du kan få oplyst renten på dit lån. Sammen med størrelsen på gebyrerne bestemmer renten udgifterne på dit lån. 

For at gøre det let at sammenligne lån har EU indført den såkaldte ÅOP. Forkortelsen står for Årlige Omkostninger i Procent. Den angiver, hvor stor en procentdel udgifterne til renter og gebyrer udgør af det årlige afdrag på lånet. Altså har det billigste lån den laveste ÅOP.

Så ved at ansøge de låneudbydere, som har det laveste procentinterval ud for ÅOP i oversigten fra Matchbanker, får du oplyst den ÅOP, som gælder for dit lån. 

Den står i det lånetilbud, udbyderen sender dig, hvis du kan godkendes til lånet. Find lånetilbuddet med den laveste ÅOP, og underskriv det med MitID. De andre afviser du.

Sådan finder du det billigste lån på 30.000 kr.

Hvad kan du spare ved at vælge den laveste ÅOP?

Du kan spare lige i nærheden af 12.300 ved at vælge den laveste ÅOP på et lån på 30.000 kr. med en løbetid på 72 måneder:

LånefirmaerMånedligt afdragÅOPSamlet tilbagebetaling
Lånefirma 1512,- kr.7,2637.089,- kr.
Lånefirma 2552,- kr.9,3539.792,- kr.
Lånefirma 3823,- kr.23,9449.356,- kr.
Besparelse ved at vælge lånet med lavest ÅOP:12.267,- kr
Du kan kun bruge ÅOP som sammenligningsfaktor på lån af samme størrelse og med samme løbetid.

Det siger vores brugere

4.94 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser
Rating
Super god service og troværdig
Peter
Rating
Super god behandling
Brian
Rating
Rigtig god service. Hurtig tilbage melding så super tilfreds
Marie
Find dit næste lån på Matchbanker