Lån 20.000 kr. hos en online udbyder

 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert
kr.
7 år
Ved brug af vores tjenester accepterer du at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik

Brugernes favorit – marts 2024

Beløb
kr.
Vis alle
Løbetid
mdr.
Vis alle
mdr.
Opdateret 4. marts 2024
5.017 har valgt dette de sidste 31 dage
9.2
Vurdering
Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 01:30
 • 100 % online
 • Svar på 24 min. i gennemsnit
 • Rente fra 3,60 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %. Better Compared drives af virksomheden bag denne sammenligningsside.

Lån 20.000 kroner

Lån 20.000

Mange af os kunne få rigtig megen glæde ved at have 20.000 kroner ekstra stående på kontoen. Det kan være, at du går og drømmer om at forkæle familien med en lækker charterferie til sydens sol – eller måske mangler du en ny computer til studiet?

Uanset hvad, er det i dag muligt at låne 20.000 nu og her på nettet uden sikkerhed og dokumentation.

Læs med nedenfor, hvor vi kigger nærmere på, hvordan du bærer dig ad med at finde det bedste og billigste lån på 20.000 til en lav rente allerede i dag.

Lån 20.000 kr. nemt og hurtigt

Hvor det før i tiden var mest almindeligt at låne gennem banken, findes der i dag et enormt udvalg af forskellige online låneudbydere, der tilbyder i alle størrelsesordner.

Det har også resulteret i, at flere og flere danskere springer banken over og i stedet vælger at låne penge online. Her kan du i mange tilfælde se frem til, at pengene tikker ind på din konto kort tid efter, at din låneansøgning blev godkendt.

Det store udvalg af forskellige online låneudbydere har også sikret, at det ikke længere behøver at være dyrt at optage et online lån.

Faktisk er konkurrencen mellem de enkelte lånevirksomheder så stor, at priserne er skruet i bund hos mange udbydere. Du har derfor gode forudsætninger for at kunne låne 20.000 kroner billigt – og der er ingen, der blander sig i, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene.

Som en ekstra fordel ved online lån, foregår alt direkte på udbyderens hjemmeside. Du skal blot have dit digitale nøglekort, også kaldet MitID (log på MitID selvbetjening), ved hånden og adgang til en fungerende internetforbindelse.

Læs også: 5 gode råd til dig, der søger lån (artikel fra Viborg Folkeblad)

Lån 20.000 uden sikkerhed og dokumentation

Selv hvis du aldrig har prøvet at optage et online lån på 20.000 kroner før, kan du glæde dig over, at ansøgningsprocessen er nem og ukompliceret uanset hvilken online låneudbyder, du vælger.

Udover at du blot skal udfylde en kort formular, hvor du besvarer et par spørgsmål vedrørende dig selv og din økonomiske situation, skal du ikke bøvle med en lang række papirer, der kan dokumentere din privatøkonomi.

Da hele processen foregår elektronisk, kan udbetalingen af dit lån finde sted meget hurtigere, end hvis du lånte gennem banken.

Derudover kan du låne 20.000 kroner på nettet uden kravet at sikkerhedsstillelse.

Det vil sige, at du ikke risikerer at miste dine ejendele på tvangaktion – du slipper nemlig for at stille sikkerhed for dit lån på 20.000 kroner.

Hvis du derfor står og har brug for penge nu og her, er et online lån 20.000 uden sikkerhed og dokumentation altså en oplagt løsning.

Hvad kan et lån på 20.000 kr. bruges til?

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge et lånebeløb på 20.000 kroner. Da låneudbydere på nettet aldrig vil blande sig, i hvad du har tænkt dig at bruge dit lån på, har du altså fuldkommen frihed.

Du kan bl.a. låne 20.000 kroner som finansiering til:

 • Ferier og fornøjelser
 • Møbler og elektronik
 • Uforudsete regninger

Flere og flere danskere vælger at finansiere deres drømmerejser med hjælp fra et lån. Det kan være, at du længe har gået og drømt dig væk til sol og lange, hvide sandstrande – og med 20.000 kroner ekstra på kontoen, kommer du langt, hvis du vælger en charterrejse.

Eller måske trænger boligen til en mindre make-over med nye farver på væggene og en lækker ny sofagruppe, du bare må eje?

Hvordan de 20.000 kroner, skal bruges, er altså helt op til dig – og skulle du på et senere tidspunkt få brug for at forhøje dit lån, er dette også muligt hos de fleste udbydere.

Lån 20.000 rentefrit – kan jeg det?

Som nævnt tidligere, er der altså stor konkurrence mellem de forskellige låneudbydere. De gør hver især deres bedste for at lokke nye kunder til – og derfor er det i dag også nemmere end nogensinde at finde de populære rentefrie lån.

Når du optager 20.000 kroner rentefrit, skal du i en periode ikke betale renter på lånet. I dag er det mest almindeligt at de første 30 dage af lånets løbetid er rentefrie.

Læs om beskatningen af rentefri eller lavt forrentede lån på SKAT.dk.

Hvis du derfor er i stand til at indfri beløbet inden for denne tidsperiode, kan du låne stort set uden omkostninger.

Vær dog opmærksom på, at du skal betale renter som normalt, hvis du ikke indfrier lånet inden for den gældende rentefrie periode.

Husk derfor at have dette in mente, når du vælger dit lån.

Kan jeg låne 20.000 trods RKI?

Er du registreret i RKI, går du måske og drømmer om at optage et lån, da økonomien kan være lidt stram.

Uanset om du ønsker at låne via banken eller en online udbyder, er det ikke muligt at låne med en RKI-registrering på papiret – og det er der gode grunde til.

Låneudbyderen løber for stor en risiko ved at låne penge til personer, der har ubetalte gældsposter. Derudover kan du også risikere at stifte endnu mere gæld, som du ikke har råd til at betale tilbage. Dette kan i sidste ende gøre din økonomiske situation vanskeligere og mere uoverskuelig.

Indfrier du dine eksisterende, indberettede gældsposter, bliver du dog automatisk slettet fra RKI. Herefter kan du igen søge om lån hos både banken og gennem en online udbyder.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet registreret i RKI, kan du tjekke din RKI-status her.

3 top udbydere af lån 20.000 kroner

Lyder et lån på 20.000 kroner hos en online låneudbyder som en god løsning? Så kan du med fordel tage et kig på nedenstående 3 populære udbydere, der alle giver dig mulighed for at låne 20.000 kroner som ny kunde.

Ferratum Kredit

Ferratum er førende indenfor online kreditløsninger. Udbyderen giver dig mulighed for at optage op til 20.000 kroner, som du låner rente- og gebyrfrit i de første 3 dage.

Fordele

 • Få penge samme dag, du søger
 • Lån rente- og gebyrfrit i 30 dage som ny kunder
 • Betal kun for det beløb, du bruger

Ulemper

 • Relativ høj ÅOP
 • Ikke muligt at låne mere end 20.000 kr.

PayMark Finans

Hos PayMark Finans har du mulighed for at optage både store og små lån med en fast rente fra så lidt som 6,93%. PayMark Finans har en hurtig behandlingstid med udbetaling indenfor 1 hverdag.

Fordele

 • Få svar i løbet af 1 time, hvis du ansøger inden for deres åbningstid
 • Ingen indfrielsesgebyrer
 • Lån op til 150.000 kr. uden at stille sikkerhed

Ulemper

 • Ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr.

LånLet

LånLet giver dig hurtigt svar på din ansøgning. Skal det derfor gå hurtigt med udbetalingen af lånet, er LånLet med sandsynlighed en ideel udbyder. Du kan desuden søge som 18-årig.

Fordele

 • Få hurtigt svar på din ansøgning
 • Forhøj dit lånebeløb løbende
 • Tilvælg en tryghedsforsikring
 • Lån som 18-årig

Ulemper

 • Renten er relativ høj
 • Du modtager først pengene dagen efter godkendelse

Sammenlign lån med Matchbanker

Ønsker du at låne 20.000 kroner her og nu? Så handler det bare om at finde den rette udbyder og det billigste lån – og her kan det blive svært at vælge.

For at sikre, at du får den billigste løsning, kan du med fordel bruge Matchbankers smarte sammenligningstjeneste.

Ved at angive et par få oplysninger om dig selv og dine lånebehov, vil du blive præsenteret for en omfattende liste over relevante lånetilbud for dig. Vores tjeneste er 100% gratis, uforpligtende og transparent – så det er bare med at komme i gang.Find dit næste lån på Matchbanker


Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Lån 20.000 kroner

Seneste nyheder