Find lån på 100.000 kr. online

 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert
kr.
7 år
Ved brug af vores tjenester accepterer du at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik

Brugernes favorit – maj 2024

Beløb
kr.
Vis alle
Løbetid
mdr.
Vis alle
mdr.
Opdateret 18. maj 2024
Nyt product
7.0
Vurdering
Beløb 100 – 100.000 kr.
Løbetid 1 – 12 måneder
ÅOP 0 – 21.93 %
Udbetaling Onsdag 08:00
 • 45 dages rentefri kredit
 • Optjen CashPoints på køb
 • Rejse- og afbestillingsforsikring er inkluderet
Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. (Annonce)
Lån 100.000

Har du fået afslag på din ansøgning om et lån på 100,000 kroner i banken?

Så opgiv ikke håbet.

Selv hvis din bank ikke havde mulighed for at bevilge dig et lån på 100.000 kroner, kan du med sandsynlighed låne et større beløb gennem en af de mange populære låneudbydere, der findes på nettet.

Et lån på 100.000 kroner giver dig uendelige muligheder.

Mange vælger at bruge disse større lån til at realisere deres boligdrømme eller købe en ny bil. Men i sidste ende kan du faktisk bruge pengene, som det passer dig.

Nedenfor kigger vi derfor nærmere på, hvordan bedst kommet i gang med at finde lån online.

Vil du låne 100000 uden dokumentation og sikkerhed?

At låne 100.000 kroner i banken kan i mange tilfælde vise sig at være lidt af en udfordring.

De fleste banker kræver, at du både er i stand til at stille sikkerhed for lånet samt at indsende dokumentation på din privatøkonomi. Dertil kommer kravet om en valid begrundelse for, hvorfor du skal bevilges et lån i den størrelsesorden. 

Med andre ord får du altså langt fra den samme frihed til at bruge pengene, som det passer dig, hvis du forhører dig om et lån på 100.000 kroner i banken.

Uanset hvor stort et lånebeløb, der er tale om, skal du i langt de flest tilfælde ikke stille sikkerhed for et lån, der optages online.

Derudover foregår hele ansøgningsprocessen fuldstændig online. Det vil sige, at du ikke skal tage kontakt til en bankrådgiver, før du kan begynde din låneproces. Du slipper således også for at møde personligt op i banken med en bunke papir under armen.

Det betyder også, at pengene går langt hurtigere ind på din konto.

Det er altså muligt at finde hurtige online lån på 100.000 kroner, som et alternativ til det traditionelle banklån.

Hvad kan et lån på 100000 kr. bruges til?

Et lån på 100.000 kroner er en relativ stor sum – og det betyder, at der stort set ikke er grænser for, hvordan du kan bruge pengene.

Som nævnt tidligere, egner disse større løb sig især til dig, der har brug for hjælp til at finansiere drømmeboligen, en ny bil eller måske en større renovering af boligen.

Når det så er sagt, kan du selvfølgelig også bruge lånet til at forkæle dig selv med en rejse og nye møbler til boligen.

Det er altså helt op til dig, hvordan pengene skal bruges. Der er nemlig ingen online låneudbyder, der blander sig i lånets afbenyttelse.

Dog er 100.000 kroner mange penge for de fleste af os. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du er sikker på, at du reelt set har råd til at betale det fulde beløb tilbage.

Overholder du ikke din låneaftale, kan det nemlig få problemer for din økonomiske situation, da du i sidste ende kan ende i RKI (tjek på dininfo.dk, om du er registreret i RKI) eller Debitor Registret som dårlig betaler.

Optag hurtige lån på 100.000 allerede i dag

Alle os, der har prøvet at optage et almindeligt lån gennem banken, er godt klar over, at pengene ikke går ind på kontoen øjeblikkeligt – faktisk kan der tage flere dage, før at din låneansøgning overhovedet er færdigbehandlet.

Hvis du derfor står og har brug for 100.000 kroner på kontoen nu og her, er et banklån med sandsynlighed ikke den rette løsning for dig.

Flere og flere danskere vælger i stigende grad at springe køen i banken over og i stedet optage hurtige lån på nettet.

Selv større lånesummer på 100.000 kroner kan blive bevilget i løbet af blot 1 time indenfor udbyderens åbningstid.

Det betyder også, at du mange gange kan se frem til, at pengene går ind på din konto samme dag eller senest hverdagen efter, din ansøgning har fået det grønne lys.

Til trods for, at langt de fleste udbydere i dag stræber efter at udbetale dine penge så hurtigt som muligt, kan der være forskellige behandlingstider.

Normalt vil pengene gå ind samme dag, som din ansøgning godkendes eller senest hverdagen efter – men dette er betinget af en række faktorer.

Typisk afhænger udbetalingstiden af: 

 1. Udbyderens oplyste behandlingstid
 2. Hvornår på ugen og dagen, du sender din ansøgning
 3. Samarbejdet mellem bankerne

Du kan derfor ikke vide dig 100% sikker på, hvornår pengene lander på din konto. Men som en tommerfingerregel, går der normalt ikke mere end 1-2 hverdage, fra du søger, til pengene er tilgængelige for dig.

Lån 100.000 kr. med dit MitID

Der er en grund til, at du i mange tilfælde kan blive bevilget et lån på 100.000 kroner samme dag, du søger. Det skyldes i høj grad, at du skal anvende dit MitID, når du underskriver en låneansøgning på nettet.

Det er fuldstændigt<strong> trygt og sikkert</strong> at bruge dit MitID, da al din data bliver krypteret.

Ved at underskrive med dit MitID, giver du udbyderen mulighed for at foretage et kredittjek af dig, før lånet bliver bevilget.

Det elektroniske kredittjek med hjælp af MitID lader udbyderen indhente oplysninger om din økonomi, således at de er i stand til at vurdere, hvorvidt du har råd til at optage et lån på eksempelvis 100.000 kroner.

På denne måde kan du også være sikker på, at du aldrig vil blive bevilget et lånebeløb, som du ikke har råd til.

3 populære udbydere af lån på 100000

I dag findes der utallige udbydere på nettet, der tilbyder lån på 100.000 kroner – og det kan derfor være svært at vælge.

Nedenfor kan du lade dig inspirere af 3 anerkendte online lånevirksomheder, der alle giver dig mulighed for at låne 100.000 kroner.

PayMark Finans

PayMark Finans gør det nemt og trygt for dig at låne penge på nettet uden kravet om sikkerhed. Du får en løbetid på op til 120 måneder og du kan til enhver til indfri lånet, før tid – uden ekstra omkostninger for dig.

Fordele

 • Få svar i løbet af 1 time, hvis du ansøger inden for deres åbningstid
 • Ingen indfrielsesgebyrer
 • Lån op til 150.000 kr. uden at stille sikkerhed

Ulemper

 • Ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr.

Basisbank

Basisbank er en af de mest populære låneudbydere på nettet. Udover deres populære online bankkonti, samlelån og billån, kan du også optage et privatlån på op til en halv million – ovenikøbet til en lav variabel rente.

Fordele

 • Lån helt op til 500.000 kr.
 • Lav debitorrente fra 4,95 %
 • Få svar med det samme
 • Modtag pengene hurtigt

Ulemper

 • Ikke muligt at låne mindre end 30.000 kr.

Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyder både forbrugslån, samlelån, kreditkort og opsparingstjenester. Her låner du uden kravet om sikkerhed og til en fast lav rente, der kan konkurrere med bankernes priser.

Fordele

 • Du kan låne op til 400.000 kr.
 • Lav variabel debitorrente fra 7,22 %
 • Du har 15 år til at betale pengene tilbage
 • Svar med det samme
 • Mulighed for samlelån

Ulemper

 • Ingen individuel vejledning eller rådgivning
 • Ingen chat på hjemmesiden

Lån 100.000 kr. nu med hjælp fra Matchbanker

At optage et lån på 100.000 kroner kan være noget af en udfordring, da der i dag findes flere låneudbydere på nettet end nogensinde.

Derfor vil du selvfølgelig gerne sikre dig, at du finder det absolut billigste tilbud.

I stedet for at gennemsøge nettet for de billigste lån på egen hånd, kan du med fordel klikke dig ind på Matchbanker.

På Matchbanker kan du benytte vores smarte sammenligningsservice, der indhenter forskellige lånetilbud baseret på din specifikke situation og låneønsker.

Vores tjeneste er 100% gratis, uforpligtende og transparent. Det betyder bl.a., at du vil få samtlige omkostninger og lånevilkår om det enkelte lån oplyst her på Matchbanker.

På denne måde kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvilken låneløsning der er den bedste og billigste for lige netop dig.Find dit næste lån på Matchbanker


Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Lån 100.000 til dine store drømme

Seneste nyheder