Lån 10.000 kr. til mindre forbrug

 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert
kr.
7 år
Ved brug af vores tjenester accepterer du at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik

Brugernes favorit – april 2024

Beløb
kr.
Vis alle
Løbetid
mdr.
Vis alle
mdr.
Opdateret 13. april 2024
15.169 har valgt dette de sidste 31 dage
9.7
Vurdering
Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 02:49
 • 100 % online
 • Svar på 24 min. i gennemsnit
 • Rente fra 3,60 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %. Better Compared drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. (Annonce)

Lån 10.000 kroner online i dag

Står du også og drømmer om lidt ekstra på kontoen at gøre godt med? Har du lige modtaget en uventet stor tandlægeregning, eller trænger køkkenet til en mindre makeover?

I så fald kan et online lån på 10.000 kroner være den rette løsning.

Når du låner gennem en online udbyder, får du nemlig frihed til at bruge pengene, som det passer dig.

Låneudbyder Lånebeløb Lånebeløb 25.000 – 400.000 kr.
Better Compared DK 25.000 – 400.000 kr.

Lyder det fristende?

Så læs med nedenfor, hvor vi kigger nærmere på, hvordan du bærer dig ad med at optage et lån 10.000 på dagen.

Lån 10.000 med MitID

De fleste, der har prøvet at optage et almindeligt lån i banken, er godt klar over, at det kan være en noget bøvlet proces.

Udover at der kan gå et stykke tid, før du får svar på din låneansøgning, skal du som regel også indsende både dokumentation og papirarbejde.

Derfor får du heller ikke pengene med det samme.

Dit MitID giver lånevirksomheden mulighed for at indhente oplysninger om din økonomiske situation og foretage et kredittjek for at sikre, at du reelt har råd til at betale pengene tilbage.

Processen er altså 100% elektronisk, hvilket også betyder, at du kan se frem til, at pengene tikker ind på din konto inden for meget kort tid – og i dag er det ikke længere unormalt, at du modtager lånet samme dag eller hverdagen efter.

Hvad kan jeg bruge 10.000 kr. på?

Når du ønsker at låne penge gennem en almindelig bank, vil du normalt blive bedt om at opgive, hvad du har tænkt dig at bruge pengene til.

Du kan derfor risikere, at din ansøgning bliver afvist, hvis banken ikke mener, at du reelt har brug for et lån – og du får altså langt fra den samme frihed, som når du låner på nettet.

Uanset om du vælger et almindeligt online forbrugslån, en kassekredit eller et sms lån 10.000, kan du glæde dig over, at du helt selv bestemmer, hvordan pengene skal bruges.

Faktisk er det i dag kun de færreste online låneudbydere i dag, der vil spørge ind til, hvorfor du ønsker at optage et lån. Og her er der typisk tale om større lånesumme end 10.000 kroner.

Uanset hvad, du har tænkt dig at bruge pengene på, styrer du altså helt selv, hvordan dit lån på 10 000 kr. skal bruges – og det er noget, som mange danskere benytter sig af hver eneste dag.

Der findes selvfølgelig andre udbydere af lån. En stor del af dem kan du finde på Superkredit.netlån 10000 nemt og sikkert.

Lån 10.000 rentefrit og uden gebyrer

Et lån på 10.000 kroner er et forholdsvist lille lån – og måske har du derfor mulighed for at betale beløbet tilbage inden for kort tid.

Dette kan vise sig at være en klar fordel, hvis du udnytter nogle af de mange tilbud på gratis og rentefrie lån.

Låneudbyder ÅOP ÅOP 3.6 – 24.99 %
Better Compared DK 3.6 – 24.99 %

I dag er der nemlig så stor konkurrence mellem de online udbydere, at de hver især gør deres bedste for at lokke nye kunder til.

Derfor vil du også opleve at rigtig mange lånevirksomheder på nettet giver dig mulighed for at optage et fuldstændig rentefrit lån i en mindre periode – normalt op til 30 dage.

Hvis du derfor er i stand til at betale pengene tilbage inden for den gældende tidsperiode, er det altså muligt at lån 10.000 gratis – hvilket vil sige uden omkostninger af den ene eller anden form.

Vær dog opmærksom på, at du naturligvis vil blive opkrævet renter og andre eventuelle omkostninger forbundet med lånet, hvis du ikke er i stand til at indfri de 10.000 kroner indenfor 30 dage.

Hvis du derfor har brug for en længere periode til at afbetale beløbet på 10.000 kroner, bør du nøje sammenligne de forskellige tilbud ud fra beløb, pris og løbetid, så du finder den mest fordelagtige løsning til dig.

Kan jeg låne 10.000 trods RKI?

Er du registreret i RKI, befinder du dig muligvis i en ekstra stram økonomisk situation. Mange personer, der er registrerede i RKI, drømmer om at optage et hurtigt lån på nettet – men det er af gode grunde desværre ikke muligt.

Udover at udbyderen løber en stor risiko ved at låne dig et beløb på eksempelvis 10.000 kroner, kan du også ende med at gøre din økonomiske situation endnu mere vanskelig ved at stifte yderligere gæld.

En RKI-registrering (tjek, om du er registreret) er kun gældende i 5 år, hvorefter den automatisk vil blive slettet, og du igen kan ansøge om et lån på nettet.

Indfrier du din gæld inden da, bliver du naturligvis også slettet fra registret. Vær dog opmærksom på, at du sagtens kan være registreret i RKI flere gange, hvis du har flere indberettede gældsposter.

3 populære låneudbydere af lån på 10.000 kroner

Lyder et lån på 10.000 kr. som noget for dig? I så fald kan du overveje at låne hos disse 3 populære udbydere på nettet.

Ferratum Kredit

Ferratum specialiserer sig i mindre kassekreditter, og giver nye kunder mulighed for at låne op til 20.000 kroner – kvit og frit i 30 dage. Ferratum er uden tvivl blandt de mest populære låneudbydere i Danmark og med god grund.

Fordele

 • Få penge samme dag, du søger
 • Lån rente- og gebyrfrit i 30 dage som ny kunder
 • Betal kun for det beløb, du bruger

Ulemper

 • Relativ høj ÅOP
 • Ikke muligt at låne mere end 20.000 kr.

LånLet

LånLet er en populær udbyder med et alderkrav på blot 18 å. Her får du en fast rente baseret på din kreditvurdering og med en løbetid på op til 72 måneder. Du ansøger nemt og sikkert og får svar med det samme.

Fordele

 • Få hurtigt svar på din ansøgning
 • Forhøj dit lånebeløb løbende
 • Tilvælg en tryghedsforsikring
 • Lån som 18-årig

Ulemper

 • Renten er relativ høj
 • Du modtager først pengene dagen efter godkendelse

Spargo Finans

Hos Spargo Finans kan du både låne til små og store drømme. Behandlingstiden er hurtig med svar og udbetaling indenfor 1 hverdag. Du kan vælge en løbetid på op til 120 måneder samt indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger.

Fordele

 • Lånebeløb på helt op til 150.000 kr.
 • Lang løbetid på 10 år
 • Betal lånet ud, når du vil, uden omkostninger
 • Udbetaling inden for 1-2 hverdage

Ulemper

 • Ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr.
 • Ingen online chat på deres hjemmeside
Låneudbyder Trustpilot score

Find lån på 10.000 kr. på Matchbanker

Med det store udvalg af låneudbydere i dag, kan du glæde dig over, at det er nemmere end nogensinde at lån 10.000 uden sikkerhed.

Låneudbydere er dog forskellige – og for at sikre dig, at du optager det billigste lån, er det nødvendigt at bruge tid på at sammenligne de forskellige tilbud på 10.000 kroner.

Her kan du med fordel lade Matchbanker gøre forarbejdet for dig.

Vores sammenligningstjeneste er 100% gratis og transparent. Vi oplyser altid om samtlige omkostninger forbundet med det enkelte lån, så du kan være sikker på, at du vælger den billigste løsning.

Det eneste du skal gøre er, at angive et par enkelte oplysninger om dig selv og dine lånebehov, hvorefter du vil få vist en omfattende liste over relevante lånetilbud, der passer til din situation.

Klik dig videre til Matchbanker med det samme og find det bedste lån til dine behov allerede i dag!Find dit næste lån på Matchbanker


Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Lån 10.000 kroner online i dag

Seneste nyheder