VIVUS anmeldelse

Bliv klogere på online forbrugslån uden sikkerhed i denne VIVUS anmeldelse. Hos VIVUS kan du tage et større forbrugslån på mellem 13.000 og 75.000 kroner. Løbetiden kan sættes til mellem 36 og 72 måneder efter dit behov. Det er nemt og hurtigt at ansøge, og pengene kan stå på din konto efter kort tid. Lær meget mere om VIVUS’ kundeservice, pris, brugeroplevelse, behandlingstid og ekstra fordele her på siden. 

3.2
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
3
Pris
3
Brugeroplevelse
3
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
3

VIVUS produkter

Beløb 2.000 – 12.000 kr.
Løbetid 6 – 6 måneder
ÅOP 24.5 – 24.9 %
Udbetaling Mandag 08:00
 • Hurtig overførsel
 • Få svar med det samme
 • Udbetaling døgnet rundt – Også i weekenden
Eksempel: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 790 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.790 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.080 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. ÅOP spænd 24,50 – 24,90 %. Løbetid: 6 – 6 måneder.

Om VIVUS 

I dag findes der utrolig mange udbydere af forbrugslån uden sikkerhed på nettet. VIVUS er imidlertid én af de større og mere populære udbydere, og mange kunder benytter sig allerede af tjenesten. Hos VIVUS kan du optage lån på 13.000-75.000 kroner, hvor løbetiden kan variere mellem 36 og 72 måneder. 

Hvor mange af de online udbydere fokuserer på små lån, kan du hos VIVUS låne større beløb uden sikkerhed. Du skal ikke forklare eller forsvare, hvad pengene skal bruges på, og du både ansøger om og administrerer lånet digitalt. Du er altså i høj grad selv herre over dit lån hos VIVUS. 

Når du låner penge hos udbyderen, får du adgang til en online brugerprofil, hvorfra du kan se din låneaftale, indbetale månedlige afdrag, søge om ændringer eller indfri lånet. Forbrugslånet kommer altså med en hel del frihed og fleksibilitet, hvilket kun er en fordel for dig. 

Effektiviteten, friheden og fleksibiliteten er netop grunden til, at VIVUS allerede har mange glade og tilfredse kunder. Den hurtige ansøgningsproces og behandlingstid bidrager til populariteten, selvom der dog er nogle kunder, som klager over en uprofessionel håndtering.

Opsummering af VIVUS anmeldelse 

Hvis du er på udkig efter et nemt og effektivt forbrugslån uden sikkerhed, kan VIVUS være en mulighed. Ansøgningen bliver besvaret i løbet af få minutter, og pengene bliver relativt hurtigt udbetalt.  

Du kan administrere lånet fra din online brugerprofil, selvom brugeroplevelse og brugervenlighed dog godt kunne være bedre. Ikke desto mindre har VIVUS mange tilbagevendende kunder og er én af de mest populære udbydere på markedet.


Vurdering af VIVUS’ kundeservice

I hverdage mellem 9 og 16 er telefon og chat åben hos VIVUS, og her skulle du gerne få svar allerede efter cirka 12 sekunder. Du kan også vælge at skrive en e-mail, hvor svartiden dog godt være et par dage. Kunderne er overordnet set tilfredse med VIVUS’ service, som er venlig og relativt hurtig.  


Anmeldelse af VIVUS’ pris

Forbrugslån er generelt dyre lån, så du skal ikke regne med en bemærkelsesværdigt billig rente. Til gengæld skal du ikke stille sikkerhed for lånet. VIVUS’ priser er meget gennemsnitlige i forhold til andre udbydere af online lån, og det er muligt at finde et konkurrencedygtigt lån. Det afhænger imidlertid af både låneberegningen og din kreditvurdering. 


Brugeroplevelsen på platformen

Når du optager et lån hos VIVUS, får du en online brugerprofil, som du kan benytte til at tilgå dit lån. Ved hjælp af profilen kan du både indbetale månedlige afdrag, søge om ændringer og indfri lånet. Profilen fungerer fint, men VIVUS’ har dog ikke den mest brugervenlige hjemmeside.


Vurdering af behandlingstid

VIVUS er populær på grund af behandlingstiden. Den er nemlig forholdsvis hurtig, og du får svar på din ansøgning i løbet af bare et par minutter. Pengene vil stå på din konto indenfor 7 dage, hvilket er en ret gennemsnitlig ventetid, når det kommer til selve udbetalingen.


Andre fordele ved VIVUS

En fordel hos VIVUS er, at låneberegneren på hjemmesiden giver en god gennemsigtighed. Du kan ret effektivt finde frem til de konkrete omkostninger på dit lån, og du kan justere ydelse og løbetid, så matchet bliver bedst muligt. Det er fleksibelt at låne penge hos VIVUS, og du behøver ikke dokumentation eller at stille sikkerhed.


VIVUS.DK Låneberegner
2.000 kr. 12.000 kr.
6 måneder 6 måneder
24.5 % 24.9 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


VIVUS Lån

Beløb2.000 – 12.000 kr.
Løbetid6 – 6 måneder
RenteFra 1.9 %
ÅOP24.5 – 24.9 %
Alder18 år
Årlig indkomst0 kr.

Fordele

 • Det er nemt og hurtigt at ansøge online. 
 • Du kan optage større privatlån uden at stille sikkerhed. 
 • Dit lån er fleksibelt og kan administreres online.

Ulemper

 • VIVUS har ikke den mest brugervenlige hjemmeside. 
 • Svartiden på e-mail kan være et par dage. 
 • Du kan kun tage forbrugslån – ikke de eftertragtede samlelån eller kviklån.

Anmeldelse af VIVUS’ kundeservice

Mere end 3.400 kunder har allerede lavet en VIVUS anmeldelse på Trustpilot, og generelt er responsen positiv og tilfreds. Kundeservicen fremhæves som hurtig og venlig, og det er nemt at få kontakt via chatten eller telefonnummeret. Ifølge VIVUS selv er den gennemsnitlige svartid her kun 12 sekunder. 

Svar på e-mail kan dog godt være længere tid undervejs, og her kan det tage et par dage, fra du har skrevet, til du får svar. Derfor vil det ikke være den hurtigste mulighed, hvis du har et spørgsmål, der kræver respons nu og her. 

VIVUS har kundeservice i hverdagene mellem klokken 9 og klokken 16. Herudover er det op til dig at være selvkørende på de digitale platforme. Generelt skal du være indstillet på at håndtere dit lån digitalt, hvis du overvejer at blive kunde hos VIVUS. 

Når du er kunde hos virksomheden, kan du nyde godt af service-information, som kommer via SMS og e-mail. Her bliver du således informeret om betalingsdatoer og lignende, så du undgår at skulle betale rykkergebyrer og unødige regninger. Der er dog visse kunder, som mener, at mængden af SMS’er og e-mails fra VIVUS er i overkanten.

Info om VIVUS

UdbyderVIVUS
AdresseVesterbrogade 1L, 4., 1620 København V
E-mailInfo@vivus.dk
Telefon78 77 20 68

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Tirsdag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Onsdag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Torsdag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Fredag09:00-11:30 og 12:30-16:00

Vurdering af prisen

Du kan tage relativt store forbrugslån hos VIVUS, nemlig beløb på mellem 13.000 og 75.000 kroner. Tilbagebetalingen forløber mellem 36 og 72 måneder, og du kan til hver en tid vælge at indfri lånet. Når du skal finde frem til den eksakte pris, kan du benytte dig af låneberegneren på VIVUS’ hjemmeside.  

I beregneren kan du justere lånebeløb og tilbagebetalingsperiode, så du finder frem til det forbrugslån uden sikkerhed, der passer dig bedst. Du skal være opmærksom på, at den endelige pris på lånet – heriblandt lånets rente – også vil afhænge af din kreditvurdering og din aktuelle økonomiske situation. 

Vælger du at optage et større beløb, skal du betale 8% af lånebeløbet i oprettelsesgebyr. Lad os eksempelvis sige, at du låner 75.000 kroner hos VIVUS. Her vil du skulle betale 6000 kroner i gebyr til oprettelsen. Du behøver dog ikke at betale beløbet med det samme, men betaler det blot løbende, mens du afdrager på lånet. 

Mens de fleste kunder er glade og tilfredse med produkter og pris hos VIVUS, bemærker nogle, at lånet er dyrt, og renten er høj. Det er imidlertid ikke nogen nyhed, når det kommer til forbrugslån uden sikkerhed, som i reglen er dyre.


Krav hos VIVUS: 

 • Der kræves dansk statsborgerskab, samt dansk adresse. 
 • Du skal også have et dansk telefonnummer og en dansk bank. 
 • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal være mindst 18 år.  
 • Du har NemID og en aktiv e-mail.

Vurdering af brugeroplevelsen hos VIVUS

Hvis du optager et forbrugslån hos VIVUS, får du som bekendt adgang til en digital brugerprofil. Herfra kan du holde styr på lånet og ansøge om eventuelle ændringer. Du kan indbetale det månedlige afdrag, og hvis du ønsker det, er det også muligt at indfri lånet før tid.  

Brugerprofilen er relativt brugervenlig og nem at have med at gøre. Du kan logge på fra en valgfri enhed med internet, hvilket giver dig fleksibilitet og bevægelighed i hverdagen. Du kan altså administrere lånet fra telefon såvel som tablet eller computer, og du bestemmer selv, hvor og hvornår. 

Dog er VIVUS’ hjemmeside ikke nær så brugervenlig som brugerprofilen. Her er der en del unødig information, som virker overflødig og forvirrende. Det kan gøre det en smule besværligt at finde svar på de væsentlige spørgsmål, du måtte have. Der er også en del “links”, som ikke er klikbare.  

Kunderne er ikke desto mindre fint tilfredse med oplevelsen hos VIVUS, og mange vender tilbage for at tage nye lån. Det er effektivt at ansøge om de online lån, og brugerne sætter pris på den høje hastighed i processen.


Anmeldelse af VIVUS’ behandlingstid

Hos VIVUS får du svar på din ansøgning i løbet af et par minutter, og netop på grund af den hurtige behandlingstid, er virksomheden populær på markedet. Kunderne er begejstrede for de effektive online lån, hvor man hurtigt kommer fra A til Z. 

Når du ansøger om, og måske optager, et lån hos VIVUS, foregår processen i disse 6 trin: 

 1. Opret en brugerprofil ved at benytte låneberegneren på platformen. 
 2. Du tages direkte videre til ansøgningen fra låneberegneren.  
 3. Bekræft din ansøgning ved hjælp af dit NemID. 
 4. Vent på svaret et minut eller to og se, om du er blevet godkendt. 
 5. Er du blevet godkendt til et lån, kan du vælge at underskrive aftalen. 
 6. I løbet af den næste uge vil du nu modtage pengene. 

Det gør låneprocessen hurtig og ubesværet, at du ikke skal møde op i en fysisk bank. Du skal blot foretage få klik online, og så er ansøgningen sendt afsted. Du skal heller ikke stille sikkerhed, ligesom du ikke behøver at fremvise en masse dokumenter. Pengene bliver ikke lige så effektivt udbetalt som ved et hurtigt kviklån, men det går alligevel relativt tjept hos VIVUS.


Andre fordele hos VIVUS

Den største fordel hos VIVUS er helt sikkert effektiviteten, der kendetegner de online lån. Det tager ikke mere end et par minutter at ansøge, og du får svaret med det samme. Lånet kan tilgås fra valgfri enheder med internet, når som helst og hvor som helst. VIVUS er altså fleksibelt, nemt og hurtigt. 

Derudover er det også muligt at låne større beløb uden sikkerhed og dokumentation. Det gør det langt mindre besværligt, end hvis du skulle tage et traditionelt lån i en bank. Du risikerer heller ikke at miste værdigenstande såsom bil eller bolig. 

Dog skal du bemærke, at lån uden sikkerhed ikke kun er fordelagtige. Der kan være en bagside ved de meget hurtige og let tilgængelige online lån. Hvis kreditvurderingen ikke er grundig, kan du nemlig risikere, at du ikke får betalt lånet tilbage til tiden.  

Da kan det blive langt dyrere, end du først havde forestillet dig. Derfor er det altså enormt vigtigt, at du har helt styr på økonomien, inden du ansøger om et lån. Læg også en nøjagtig plan for, hvordan tilbagebetalingen skal forløbe.


Anden information om banken 

Som vi har været en smule inde på i det ovenstående, skal du være opmærksom på, at en hurtig behandlingstid ofte betyder en mindre dybdegående kreditvurdering. Et lån hos VIVUS kræver dog en positiv kreditvurdering, og at du fx ikke står i RKI eller Debitor Registret. 

Du kan selvfølgelig godt risikere at få afslag på en ansøgning om et forbrugslån. Dette sker, hvis VIVUS vurderer, at det ikke virker realistisk, at du kan betale pengene tilbage til tiden. I visse tilfælde vil du i stedet få tilbudt et mindre lånebeløb og en anden aftale.


Konklusion på VIVUS anmeldelse 

VIVUS er én af de mere populære udbydere af online lån, og de har mange loyale og tilbagevendende kunder. Her er det muligt at låne større beløb til privat og valgfrit forbrug, og du behøver ikke at vise dokumentation eller stille sikkerhed. 

Det er effektivt og simpelt at ansøge, og du får svar med det samme, hvilket er en stor grund til VIVUS’ popularitet. Optager du et lån hos VIVUS, tilgås og administreres det digitalt via en online brugerprofil, så du skal være villig til at være relativt selvkørende.  

Kunderne er generelt glade og tilfredse med servicen hos VIVUS, som er venlig og hurtig. Nogle klager dog over, at renten på forbrugslån uden sikkerhed er høj, samt at brugervenligheden på hjemmesiden kunne være bedre.

Matchbanker > Lån penge > VIVUS anmeldelse

Seneste nyheder