Santander Anmeldelse

I denne Santander anmeldelse får du indblik i de kreditkort, privatlån og muligheder for opsparing, som banken har specialiseret sig i. Du vil også lære mere om de favorable billån, som banken tilbyder. Santander Consumer Bank er nemlig blandt de førende långivere, når det kommer til billån, og de samarbejder med de største bilmærker i Danmark. Desuden er banken blevet kåret som “Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk. 

3.8
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
3
Pris
4
Brugeroplevelse
5
Behandlingstid
3
Ekstra fordele
4

Santander produkter

Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 12 – 120 måneder
ÅOP 11.32 – 43.51 %
Udbetaling Mandag 08:00
 • Lav rente fra 9,95%
 • Lån penge som 18-årig
 • Tilvælg en SAFE forsikring
Eksempel: 40.000 kr. over 60 mdr.. Etb. omk. 1.600 kr. Mdl. gebyr 25 kr. Variabel debitorrente 9,95 – 18,95%. ÅOP 13,25 – 22,43%. Mdl. ydelse 900 – 1.070 kr. Kreditomkostninger 13.460 – 23.600 kr. Tilbagebetaling 53.460 – 63.600 kr.

Om Santander Consumer Bank 

Santander Consumer Bank har formuleret et klart og tydeligt mål på deres hjemmeside, nemlig at hjælpe privatpersoner og virksomheder med at skabe velstand. Som både privat og professionel får du altså mulighed for at øge din velstand og forbedre din økonomi hos Santander. 

Bankens speciale ligger på en håndfuld forskellige områder, som er billån, privatlån, kreditkort og opsparing. Især når det kommer til billån, kan banken tilbyde noget særligt. De samarbejder nemlig med samtlige bilmærker i Danmark, og det kan føre til nogle gode lånetilbud for dig. 

Santander er en anerkendt og populær virksomhed, og det er en kommerciel bank af en vis kaliber. Nærmere bestemt er Santander Consumer Bank den største bank i Eurozonen. I Danmark, Finland, Norge og Sverige har den nordiske bank således mere end 1.400 medarbejdere. 

Santander udgør desuden en del af én af de største banker på verdensplan, den spanske virksomhed, Banco Santander, som tog sin oprindelse i 1857. Santander Consumer Bank står altså på skuldrene af det spanske foretagende, som har mere end 160 års erfaring i branchen. 

Santander Consumer Bank er populær blandt kunderne. Sikkerhed er et nøgleord for virksomheden, og desuden er de kendt som den mest bæredygtige bank i verden. 

Opsummering af Santander anmeldelse 

Hos Santander finder du simple og fair bankløsninger, med et stort fokus på din sikkerhed. Du kan finde gode tilbud på billån, og derudover er banken eksperter i privatlån, kreditkort og opsparing. Santander Consumer Bank er kendt for professionalisme, troværdighed og bæredygtighed, og kunderne er loyale. Hvis du er på udkig efter hurtigt udbetalte lån, er Santander dog ikke den mest oplagte udbyder på markedet. 


Kundeservice hos Santander Consumer Bank

Du vil opleve at blive mødt med stor faglighed og professionalisme i kundeservicen hos Santander Consumer Bank. Der er forskellige afdelinger, som er specialiseret i de specifikke emner, så du får ekspertviden på området. Det kan dog være svært at bevare overblikket over de mange telefonnumre og mailadresser.  


Vurdering af pris hos Santander

Du kan få en rigtig udmærket pris på blandt andet et udvalg af online lån hos Santander. Du finder konkurrencedygtige renter på blandt andet billån, og derudover kan du optage privatlån i størrelsesordenen, 20.000-350.000 kroner. Du kan selv justere rammen for lånet, så priser og aftaler giver mening for dig. 


Brugeroplevelse på bankens platforme

Du får en simpel, overskuelig og ikke mindst sikker brugeroplevelse på Santanders online platforme. Det digitale redskab, Prosper, giver dig adgang til dine konti og aktiviteter, så du nemt kan få overblik. NemID benyttes i forskellige sammenhænge, eksempelvis i forbindelse med lån, så processen er tryg og sikker. 


Behandlingstid hos banken

Hos Santander bliver ansøgninger om lån behandlet i løbet af 4 timer i åbningstiden. Det er ikke de hurtigste lån på markedet, men til gengæld får du en grundig kreditvurdering, så du er i stand til at betale pengene tilbage. Santander Consumer Bank giver ikke lovning på, hvornår lånet udbetales. 


Andre fordele hos Santander Consumer Bank

Du kan godt få glæde af nogle ekstra fordele hos Santander. Eksempelvis kan du lease en helt ny bil med et fast månedligt afdrag, du kan få 50.000 kroner i kassekredit med Santander Red kreditkort, og du kan få en lav rente på opsparing. 


Santander Privatlån Låneberegner
10.000 kr. 100.000 kr.
12 måneder 120 måneder
11.32 % 43.51 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Santander Privatlån

Beløb10.000 – 100.000 kr.
Løbetid12 – 120 måneder
Rente9.95 – 18.95 %
ÅOP11.32 – 43.51 %
Alder18 år
Årlig indkomst0 kr.

Fordele ved Santander Consumer Bank

 • Mulighed for en konkurrencedygtig rente på lån. 
 • Førende forhandler af billån og billeje. 
 • Kassekredit på op til 50.000 kroner. 
 • Få ekspertviden via kundeservice. 
 • Lav rente på opsparing.

Ulemper ved banken

 • Svartid på e-mail kan være op til 3 hverdage. 
 • Det kan være forvirrende med bankens mange afdelinger. 
 • Ikke markedets hurtigste behandlingstid.

Anmeldelse af Santander Consumer Banks kundeservice

Der er ingen tvivl om, at Santander har nogle tilfredse kunder. De er generelt loyale og vender tilbage til banken efter flere services og produkter. Virksomheden har mere end 1.600 anmeldelser på Trustpilot, og overvægten er positiv og rosende. Den samlede score på Trustpilot er 3,5 ud af 5 stjerner. 

Derudover er Santander Consumer Bank blevet kåret “Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk, og der er overordnet en stor opbakning og tillid til virksomheden. Det skyldes blandt andet den store professionalisme og fagligheden, som kendetegner banken og dens kundeservice. 

Kundeservicen er inddelt i forskellige afdelinger, så der er ekspertviden på hvert et felt. Det vil sige, at du kan få kvalificeret rådgivning til både lån af en mindre størrelse eller privatlån på større beløb. Ulempen er til gengæld, at det kan tage lidt længere tid at finde frem til kontaktinformationerne for den enkelte afdeling. 

De forskellige afdelinger har nemlig ikke bare forskellige telefonnumre og e-mailadresser, men også varierende åbningstider. Skal du have information om leje af bil, skal du altså finde frem til kontaktoplysninger og åbningstider for netop denne afdeling – og ligeledes hvis du skal have hjælp til konti eller opsparing. 

Information om Santander Consumer Bank

BankSantander Consumer Bank
AdresseStamholmen 149, 5. sal, 2650 Hvidovre
Email (forskellig fra afdeling til afdeling)auto@santanderconsumer.dk (billån)
Telefon+45 70 21 90 11

Åbningstider for Santanders kundeservice

Mandag09:00-16:00 afhængigt af afdelingen
Tirsdag09:00-16:00 afhængigt af afdelingen
Onsdag09:00-16:00 afhængigt af afdelingen
Torsdag09:00-16:00 afhængigt af afdelingen
Fredag09:00-16:00 afhængigt af afdelingen

Vurdering af pris

Det er muligt at finde lån med en konkurrencedygtig lav rente hos Santander Consumer Bank. Det gælder for flere forskellige af bankens lån, og der er også nogle fordele at hente i afdelingen for lån til bil. Santander samarbejder nemlig med mange bilmærker i Danmark. 

Hos banken kan du blandt andet optage privatlån på forskellige beløb mellem 20.000 og 50.000 kroner, med varierende løbetider. Her starter den variable rente fra 9,95%, så under de rette omstændigheder kan du få en forholdsvis billig rente. 

En anden mulighed er dét lån, som Santander kalder “Privatlån Plus”. Her kan du låne større beløb, nemlig mellem 50.000 og 350.000 kroner, hvor den variable rente starter fra 3,90%. Det er en ganske lav rente, og hvis du er strategisk, kan du altså få et billigt lån. Det vil selvfølgelig også afhænge af din kreditværdighed. 

Som allerede nævnt er billånene et højdepunkt hos banken, også når det kommer til priser og renter. Faktisk kan debitorrenten komme helt ned på bare 2,29% her, hvis alt går op i en højere enhed. Det vil naturligvis afhænge af flere faktorer, og du kan blive klogere på priser for lån ved hjælp af låneberegneren på Santanders hjemmeside. 


Krav hos Santander Consumer Bank: 

 • Banken kræver, at du er fyldt 18 år. 
 • Dit CPR-nummer, samt din folkeregisteradresse, skal være dansk. 
 • Du kan ikke låne penge, hvis du står i RKI.
 • Eller er i restance hos Santander. 
 • I forbindelse med lån skal din indkomst have en vis størrelse.

Brugeroplevelse på platformene

Du kan godt forvente en god og brugervenlig oplevelse på Santanders online platforme. De gør blandt andet brug af det digitale værktøj, Prosper, som virksomheden selv har udviklet. Det er en sikker og simpel platform, hvor du kan tilgå og navigere i dine konti, lån og forbrug. 

Sikkerhed står i det hele taget højt på dagsordenen hos Santander Consumer Bank. Derfor er det også nødvendigt, at du har NemID, som du skal bruge i flere sammenhænge. NemID er én af de sikreste måder, hvorpå dine data kan håndteres. 

Ved hjælp af Prosper er det nemt og hurtigt at få overblik over økonomien, privat såvel som i din forretning. Du kan logge på fra flere forskellige enheder, så længe du har adgang til internet. Derfor er det også fleksibelt at benytte banken. 

I forbindelse med lån kan du med fordel gøre brug af den brugervenlige låneberegner på bankens hjemmeside. Her kan du hurtigt komme frem til vigtige nøgletal, såsom den månedlige ydelse, renten, ÅOP, kontogebyr, etableringsomkostninger, samlet tilbagebetaling og kreditomkostninger.  


Behandlingstid af ansøgninger

Som vi allerede har været inde på et par gange, går Santander højt op i kundernes sikkerhed. Det er en stor fordel på mange punkter, men det betyder også, at de ikke kan tilbyde den hurtigste behandlingstid på markedet. Du får foretaget en grundig kreditvurdering, før du får tilbud om lån og lignende. 

Det kan både ses som en fordel og en ulempe. Det er en fordel i den forstand, at der er en større sikkerhed for, at du faktisk er i stand til at betale pengene tilbage igen. I sidste instans kan det betyde, at du ikke opbygger gæld og får betalingsanmærkninger. 

En længere behandlingstid kan dog også ses som en ulempe. Vi forventer som regel, at online lån er lynhurtigt behandlede og udbetalt. Særligt hvis vi mangler penge her og nu, vil en hurtig udbetaling være at foretrække.  

Når det er sagt, er behandlingstiden hos Santander ikke decideret lang. Ansøger du om et lån i bankens åbningstid, vil du få svar i løbet af 4 timer. Afhængigt af lånets type og størrelse vil det blive udbetalt i løbet af et vist antal dage. Præcis hvor lang, tid der går, er svært at finde frem til på bankens hjemmeside. 


Andre fordele hos banken

Det kan godt være fordelagtigt at være kunde hos Santander Consumer Bank. Fordi banken samarbejder med en lang række forhandlere af bilmærker, er der masser af muligheder her. Eksempelvis kan du få et favorabelt billån til både privat- og firmabil, og renten kan presses helt ned på 2,29%.  

Derudover kan du også vælge at leje en bil. Det er mindre forpligtende, og mindre dyrt, og hos Santander kan du lease en helt ny, lækker bil. Du skal hverken tage stilling til at sælge bilen igen, og du kan også udskifte dit køretøj jævnligt. Desuden kan du tilkøbe service på bilen, når du laver din aftale. Mange kunder er meget glade for denne mulighed, og banken er en frontløber, når det kommer til lån og leje af bil. 

Du får også nogle fordele med bankens særlige kreditkort, Santander Red. Dette kort kan indeholde en kassekredit på mellem 10.000-50.000 kroner, som du kan benytte som du vil. Desuden er der gode muligheder for at få en lav rente på din opsparing, så dine penge kan vokse, hvis du har pengene stående i en længere tidsperiode. 


Anden information om banken 

Banken har en bæredygtig profil, så hvis du gerne vil have en grøn samvittighed omkring økonomien, kan Santander være et godt bud. Det er også muligt at investere i en forsikring hos banken, så du er dækket ind i tilfælde af sygemelding, arbejdsløshed eller dødsfald. Afdragsforsikringen hedder “Safe”, hvilket er meget sigende for Santander, som lægger stor vægt på din sikkerhed. 


Konklusion på Santander anmeldelse 

Santander Consumer Bank er et bæredygtigt og sikkert valg. Du kan gøre brug af bankens ekspertområder, som er billån og –leje, privatlån, opsparing og kredit. Du finder specialiseret kundeservice på samtlige felter, så du altid får kvalificeret og professionel vejledning. 

Santander samarbejder med de største bilforhandlere i landet, og det betyder, at du kan få favorable tilbud på lån og leje af bil. Generelt er det muligt at finde konkurrencedygtige lån med lave renter hos banken, såfremt du har en god økonomi og en smule strategisk sans. 

Banken har dog ikke den hurtigste behandlings- eller udbetalingstid. En anden ulempe er, at kundeservicen kan være en smule forvirrende, fordi de mange afdelinger har forskellige kontaktoplysninger og åbningstider. 

Matchbanker > Lån penge > Santander Anmeldelse

Seneste nyheder