Samlino Anmeldelse

I denne anmeldelse kan du læse om sammenligningstjenesten, Samlino. Samlino serverer dig et gyldent overblik over mange forskellige produkter og services. Det kan eksempelvis være lån og forsikring, men det kan også dreje sig om bredbånd, A-kasse eller noget helt femte. Du kan altså benytte Samlino til at afdække markedet og finde det billigst mulige lån. 

3
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
3
Pris
2
Brugeroplevelse
3
Behandlingstid
3
Ekstra fordele
4

Om sammenligningstjenesten Samlino 

Samlino er en sammenligningstjeneste, som du kan benytte dig af ganske gratis. Det kan være en stor fordel, hvis du gerne vil have en idé om, hvad et bestemt produkt koster. Du får et godt indblik i markedets priser og tilbud, og på den måde kan du finde den billigste løsning på Samlino.  

De services og produkter, du kan sammenligne hos Samlino, hører under finans og forsikring, samt internet og teleselskaber – og faktisk også meget andet. Du kan altså benytte tjenesten, hvis du fx er på udkig efter et favorabelt lån. Mange er glade for at tage et kig på sammenligningstjenester i denne forbindelse, for hvem vil ikke gerne have et billigt tilbud? 

Det gælder uanset, hvilken type af lån man er på udkig efter. På Samlino kan du således sammenligne priser på lån til valgfrit forbrug, samlelån, billån med mere. Du kan også sammenligne udbydere af bredbånd, A-kasser og lignende emner. Uanset emnet hjælper det dig med at finde de mest konkurrencedygtige tilbud og priser. 

Samlino udbyder ikke selv produkter eller services – de formidler dem blot. Således samarbejder tjenesten med forskellige banker og virksomheder. Produkterne formidles på en let og overskuelig måde, så du nemt kan klikke dig videre og gøre et køb.

Opsummering af vores Samlino anmeldelse 

Du kan få stor glæde af Samlino, når du skal fra A til B med at udvælge et godt tilbud indenfor forsikring eller finans, teleselskaber eller internet. Kunderne er glade og tilfredse med servicen og fremhæver især, at Samlino kan give en god vejledning. Der er altså støtte og hjælp at hente, når du skal i mål med det bedste samlelån, en favorabel internetaftale eller lignende. 


Anmeldelse af Samlinos kundeservice

Kunderne er meget glade for kundeservicen hos Samlino. Det ses eksempelvis af deres høje score på Trustpilot. Den finansielle rådgivning roses i høj grad, og Samlino er kendt for at tilbyde en rigtig god vejledning. Der er altså god grund til at bruge sammenligningstjenesten og benytte de telefoniske eller online kontaktmuligheder. 


Anmeldelse af priser og tilbud

Det er ganske gratis at benytte dig af Samlino, eftersom du blot bruger tjenesten til at sammenligne udbydere og produkter. Herefter vil prisen selvfølgelig afhænge af de enkelte udbydere, som Samlino formidler tilbud fra. Sammenligningstjenesten giver således mulighed for at finde et godt tilbud indenfor den valgte kategori. 


Brugervenlighed hos Samlino

Det er lige til at benytte dig af sammenligningstjenesten hos Samlino. Du kan nemt navigere rundt på hjemmesiden, og hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du tage kontakt – online eller via telefon. Det bliver en del nemmere at finde et godt tilbud på lån, forsikring eller noget tilsvarende, når du gør brug af Samlino. 


Behandlingstid hos tjenesten

Det er svært at sige noget samlet om behandlingstiden hos Samlino. Eftersom de blot formidler lån og lignende produkter, er det hos selve udbyderen, at behandlingstiden skal findes. Det varierer fra udbyder til udbyder, og det er én af de faktorer, du skal tage højde for, når du sammenligner. De fleste vil nemlig gerne have det hurtigst mulige lån.  


Andre fordele ved Samlino

Det er helt klart en fordel, at det er gratis at bruge Samlino. Hvis du er interesseret i ekstra fordele, kan det være en idé at undersøge, hvad de forskellige udbydere tilbyder. Skal du låne penge, er det altså udbyderen, du skal ind og kigge på, for at finde andre fordele. 


Samlino

Beløb10.000 – 500.000 kr.
Løbetid6 – 180 måneder
ÅOP1.5 – 49.9 %

Fordele ved Samlino

  • Det er gratis og uforpligtende at benytte tjenesten. 
  • Samlino har god rådgivning og vejledning. 
  • Kunderne er meget tilfredse med kundeservicen.

Ulemper ved Samlino

  • Du kan ikke låne penge, købe produkter eller lave aftaler hos Samlino – de formidler blot andre udbydere. 
  • Der er ikke mange ekstra fordele ved selve sammenligningstjenesten. De skal derimod også findes hos udbyderne.

Vurdering af Samlinos kundeservice

Kundeservicen er et af højdepunkterne ved Samlino, og her hersker der stor tilfredshed. Trustpilot viser en høj score på mere end 4 ud af 5 stjerner. Det er især rådgivningen og vejledningen, som Samlino mestrer.  

Mange kunder er glade for at tage kontakt til sammenligningstjenesten og få støtte og hjælp i processen. Medarbejderne roses for at skabe en tryg og venlig atmosfære, hvor det er nemt at spørge om lidt af hvert.  

Det kan dog være en ulempe, at Samlinos telefontid er begrænset – især når det nu er så efterspurgt at kontakte virksomheden. Har du fuldtidsarbejde, kan det være udfordrende at få kalenderen til at passe med virksomhedens telefontid. Der er nemlig kun åbent fra 9-16 i hverdagene. 

Heldigvis kan du også gøre brug af de online muligheder. Du kan til hver en tid sende en E-mail eller skrive en besked i kontaktformularen på hjemmesiden. Her vil du som oftest modtage et svar indenfor et par hverdage. 

Information om Samlino

BankSamlino
AdresseFredericiagade 15B, 1. tv. 
1310 København K
Emailinfo@samlino.dk
Telefon70 60 58 88

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00-16:00
Tirsdag09:00-16:00
Onsdag09:00-16:00
Torsdag09:00-16:00
Fredag09:00-16:00

Vurdering af priser og tilbud

Samlino må siges at være en billig tjeneste – i den forstand at den er gratis at bruge! Det er uforpligtende at tjekke markedets priser, forhandlere og tilbud ud hos Samlino. På den måde kan du finde billige mobilabonnementer, husforsikringer eller lån. Derfor er der altså nærmest ikke nogen grund til ikke at benytte tjenesten. 

Når det er sagt, afhænger prisen selvfølgelig af det enkelte produkt, du gerne vil investere i. Snakker vi fx om lån, vil prisen på et billån være helt op til den enkelte udbyder. Samlino giver et godt overordnet overblik over, hvad de forskellige billån koster.  

Ikke desto mindre er det en fornuftig idé at tjekke op på det inde på udbyderens hjemmeside. Ved hjælp af Samlino kan du hurtigt blive ført videre til en låneberegner, hvor du kan blive klogere på dine lånetilbud.  

Online låneberegnere er meget praktiske, når det kommer til at få et bud på, hvad et lån vil koste for netop dig. Prisen vil nemlig afhænge af din økonomiske situation, såvel som typen af lån, beløbets størrelse, løbetiden med videre. 


Krav hos Samlino:  

  • Ansøger du om et lån, skal du være mindst 18 år. 
  • Du skal bruge NemID/MitID i ansøgningsprocessen. 
  • Du må ikke have betalingsanmærkninger.
  • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret. 
  • Du skal bo i Danmark og opfylde andre nationale krav.

Anmeldelse af brugervenlighed

Der er en fin grad af brugervenlig hos Samlino og på deres online platform. Det er nemt at benytte siden til at sammenligne diverse produkter inden for finans, forsikring, tele og internet. Samlino er generelt en troværdig tjeneste, og mange kunder er glade for – og trygge ved – at tage den i brug. 

Vil du oprette en sammenligning af forskellige lån, skal du indtaste nogle enkelte personlige oplysninger. Det er ret minimalt, og går hurtigt, men alligevel kan det være udfordrende for nogle. Det er imidlertid en nødvendighed, hvis du er interesseret i at låne penge.  

Det gælder, uanset om du låner via en låneformidler eller på udbydernes egne hjemmesider. Der er nemlig visse basale oplysninger om dig og din økonomi, som skal bruges for at afgøre, om du kan få et lån. Det er også med til at afgøre, hvordan prisen og renten skal sættes. 

Er du i tvivl om noget, er det lige til at tage kontakt til Samlino. De roses for en god vejledning online eller via telefon. Skulle du have problemer med at finde rundt på den brugervenlige hjemmeside, er der altså masser af hjælp at hente. 


Vurdering af behandlingstid hos Samlino

Der er generelt en hurtig behandlingstid på online lån, og det er ofte noget, kunderne forventer. Derfor kan du med al sandsynlighed også regne med en relativt hurtig behandlingstid hos Samlinos sammenligningspartnere. Det vil dog afhænge af den enkelte udbyder, hvor hurtigt ansøgningen behandles. 

Behandlingstiden afhænger af en del forskellige faktorer. Det kan blandt andet dreje sig om, hvilken type af lån det er, hvor stort et beløb du ansøger om, og hvor lang løbetid du vil have. I reglen vil små lån have en hurtigere behandlingstid og udbetaling end store lån. 

Online finder du mange mindre lån, som er virkelig hurtige at ansøge om og få udbetalt. 

Mange tilbud er uden dokumentation og sikkerhed, hvilket speeder processen yderligere op. Jo længere tid det tager at behandle en ansøgning, jo større sikkerhed vil du imidlertid have. Her vil der nemlig være taget stilling til, om du er i stand til at betale tilbage på den aftalte tid.  

Det kan godt betale sig at tage behandlingstiden med i betragtning, når du skal vælge en udbyder. For mange er det helt afgørende, at det går relativt hurtigt at komme fra A til B – især hvis man har brug for pengene nu og her. 


Anmeldelse af andre fordele

Samlino har gode fordele i form af super vejledning og rådgivning, og at det er gratis at bruge tjenesten. Der er altså ikke i sig selv ulemper ved at benytte tjenesten. Derudover kan du gå på udkig efter flere fordele og sjove tilbud hos de enkelte udbydere. 

Der vil fx være forskel på, hvilke fordele du kan få i forbindelse med din forsikring eller dit lån. Nogle banker tilbyder særlige kreditkort, hvor du kan få rabatter i diverse butikker. Andre kan tilbyde en særligt lav rente på pension eller noget tilsvarende. Det er helt klart værd at tjekke ud, inden du udvælger dig en udbyder. 


Andre informationer om Samlino 

Når du sammenligner produkter, er det værd at være opmærksom på, at de tilbud, der formidles, kommer fra Samlinos samarbejdspartnere. Det vil altså ikke være en objektiv liste over priser og tilbud, men et særligt udvalg af produkter og udbydere. Nogle vælger derfor at benytte sig af flere forskellige sammenligningstjenester, inden de gør et køb eller laver en aftale. 


Konklusion på anmeldelse af Samlino 

Der er mange gode grunde til at tage sammenligningstjenesten, Samlino, i brug. Det er uforpligtende og koster ikke noget, og samtidig kan du finde frem til et godt tilbud. Hvad end du er på udkig efter et favorabelt lån, en opsparingskonto, forsikring, en streamingtjeneste, bredbånd eller mobilabonnement, kan Samlino være en hjælp. 

Samlino udbyder ikke produkter, men formidler dem. På hjemmesiden finder du derfor et udvalg af deres samarbejdspartnere og deres tilbud. Der er en høj grad af brugervenlighed, og Samlino er særligt kendt for deres kundeservice, samt super rådgivning og vejledning. Du kommer altså nemt fra A til B i processen med at gøre et køb eller lave en aftale.

Matchbanker > Lån penge > Samlino Anmeldelse

Seneste nyheder