Re:member anmeldelse 

2.8
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
2
Pris
3
Brugeroplevelse
2
Behandlingstid
3
Ekstra fordele
4

Om Re:member 

Re:member er en 100% digital bank, hvor du som kunde får gratis MasterCard samt mulighed for at optage forbrugslån uden sikkerhed. Banken kan tilgås fra både browser og app, og du kan således klare dine bankforretninger fra mobilen. 

Hos Re:member kan du optage forbrugslån på op til 250.000 kr. uden sikkerhed, og du kan også benytte dig af de populære samlelån. Et samlelån er et lån, hvor man samler flere eksisterende forbrugslån til ét større lån. Med et samlelån kan man i mange tilfælde spare penge, da renten er lavere og løbetiden længere end på et almindeligt forbrugslån. I forbindelse med det gratis MasterCard får du mulighed for kredit. 

Banken har et godt fordelsprogram, hvor du både kan tegne en låneforsikring og få rabat i en lang række netbutikker. 

Banken henvender sig til privatkunder, som ønsker et MasterCard samt muligheden for at låne penge uden at stille sikkerhed. Der er ikke tale om en universalbank, og bankens ydelser er relativt begrænsede. 

Opsummering af Re:member anmeldelse  

Re:member er ikke specielt populær hos kunderne og får kun en middelmådig karakter hos Trustpilot. Både åbningstider og kontaktmuligheder er begrænsede, men prismæssigt matcher banken det øvrige lånemarked meget godt. Der er tale om hurtige svartider på låneansøgninger og også forholdsvis hurtige udbetalingstider. Banken har et godt fordelsprogram, som blandt andet indebærer rabat på en lang række netbutikker, og herudover er det muligt at tegne en låneforsikring. 


Anmeldelse af Re:member kundeservice

Re:member kan ikke prale af en høj kundetilfredshed, og så meget som 64% er direkte utilfredse. Der klages blandt andet over dårlig kundeservice og uønsket post. Bankens åbningstider er begrænsede, og det samme er kontaktmulighederne, selvom det dog er muligt på alle tidspunkter at spærre sit kort. 


Priser og tilbud hos Re:member

Prismæssigt ligger Re:member nogenlunde på linje med sine konkurrenter, dog en smule til den høje side. Når det gælder oprettelsesgebyr, har banken dog et forspring, for her er der tale om 300 kr. uanset lånebeløb, og dette er væsentligt mindre end mange andre. Hjemmesidens låneberegner kan give et fingerpeg om, hvordan et lån kan skrues sammen, men de endelige priser afhænger af den enkeltes økonomi og vil fremgå i en evt. låneaftale. 


Vurdering af online brugervenlighed

Bankens hjemmeside hører ikke til blandt de mest ophidsende men er enkelt opbygget, og man skal nok finde de informationer, man har brug for. På siden kan man få svar på de mest hyppigt stillede spørgsmål i forbindelse med bankens produkter og services. 


Anmeldelse af Re:members ekspeditionstid

Re:member tilbyder særdeles korte svartider på låneansøgninger, for her er der gevinst allerede efter få minutter. Når det gælder udbetaling af lån, kan der gå op til tre hverdage, fra man har underskrevet låneaftalen, men oftest vil der være tale om færre. 


Vurdering af andre fordele

Banken har et godt fordelsprogram, hvor man som kunde med MasterCard kan få op til 100.000 kr. I kredit og desuden får adgang til et univers med op til 15% rabat på en lang række netbutikker. Hos Re:member kan du til enhver tid vælge at indfri dit lån før tid eller betale ekstra af på det, hvis du får mulighed for det. 


Re:member lån

Beløb0 – 100.000 kr.
Løbetid1 – 12 måneder
ÅOP19.1 – 19.1 %

Fordele ved Re:member 

  • Nemt og hurtigt at låne 
  • Mulighed for at optage samlelån 
  • Godt fordelsprogram med rabat i 125 netbutikker

Ulemper ved Re:member


Anmeldelse af Re:member kundeservice

På Trustpilot får Re:member en lunken modtagelse, og hele 64% mener, at banken er direkte dårlig. Nogle af kritikpunkterne går på dårlig kundeservice og uønsket post fra virksomheden. Der er dog også kunder, der er godt tilfredse med Re:members ydelser. 

Åbningstiderne er med kl. 9-16 i hverdage og lukket i weekender begrænsede, men uden for åbningstid er der mulighed for at finde svar på mange hyppigt stillede spørgsmål på hjemmesiden. Det kan altså være en mulighed, hvis man har brug for hjælp på et tidspunkt, hvor telefonerne er lukkede. Det er dog hele døgnet, og også i weekender og på helligdage, muligt at spærre sit kort. 

Virksomheden kan kontaktes per telefon, men da det er svært at finde en e-mailadresse til virksomheden, kan det synes, som om banken ikke er interesseret i at modtage henvendelser denne vej, hvilket kan opfattes som en smule kundefjendsk. 

Info om Re:member

BankRe:member
AdresseArne Jacobsens Allé 13, 2300 København S
Emailremember@entercard.com
Telefon33 42 37 20

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 16:00 – døgnåbent for spærring af kort 
Tirsdag09:00 – 16:00 – døgnåbent for spærring af kort 
Onsdag09:00 – 16:00 – døgnåbent for spærring af kort 
Torsdag09:00 – 16:00 – døgnåbent for spærring af kort 
Fredag09:00 – 16:00 – døgnåbent for spærring af kort 
LørdagLukket – 09:00 – 16:00 – døgnåbent for spærring af kort
SøndagLukket – 09:00 – 16:00 – døgnåbent for spærring af kort

Priser og tilbud hos Re:member

Med et rentespænd på mellem 7,18 % og 21,88 % placerer Re:member sig prismæssigt lidt over middel i det generelle lånemarked, og også ÅOP er lidt til den høje side med op til 22,08%. Nogle konkurrenter er dog væsentligt dyrere, og derfor kan det være en fordel at benytte en sammenligningstjeneste, inden man siger ja til et lån. 

I det hele taget anbefales det at tænke sig godt om, inden man sætter sig i gæld. Her kan man med fordel overveje, hvor nødvendigt lånet er, og om der eventuelt findes alternativer som for eksempel at spare sammen, tage ekstra job eller låne af familiemedlemmer i stedet, alt sammen fordi det aldrig er gratis at låne, men særligt forbrugslån er forbundet med høje renter og omkostninger. 

Re:member opkræver et oprettelsesgebyr på 300 kr. uanset lånebeløb, og dette er absolut i den lave ende, da nogle konkurrenter tager helt op til 3.000 kr. 

Den praktiske låneberegner på hjemmesiden giver et indtryk af, hvordan et lån kan se ud, men den endelige pris afhænger af din personlige økonomi og kan dermed se anderledes ud, når du modtager lånetilbuddet. 


Krav for at optage lån hos Re:member: 

  • Du skal være fyldt 18 år 
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret 
  • Du skal have en fast indtægt

Vurdering af online brugervenlighed

Re:members hjemmeside er ikke voldsomt inspirerende og indbyder ikke til, at man som kunde benytter sig af produkterne, hvilket ikke anses som god brugervenlighed. 

Hjemmesiden er dog forholdsvis enkelt opbygget og det er muligt at finde information om de forskellige ydelser. I bunden af siden finder man de mest nødvendige oplysninger, og det er muligt at få hjælp til at spærre sit kort. 


Anmeldelse af Re:members ekspeditionstid

Hos Re:member er man vaks ved havelågen, når det gælder om at svare på låneansøgninger, for her får man som låner svar umiddelbart efter, man har indsendt sin ansøgning. 

Der kan gå op til tre hverdage, fra man har underskrevet låneaftalen, til pengene lander på Nemkonto, men i mange tilfælde vil pengene være til disposition før. Dette ligger helt på linje med mange konkurrenter, selvom enkelte udbetaler umiddelbart efter underskrift. 


Vurdering af andre fordele

Som kunde i Re:member kan man nyde godt af flere fordele. I bankens fordelsprogram får man med sit MasterCard op til 15% rabat i mere end 125 forskellige netbutikker. Med MasterCardet kan du desuden få en kredit på op til 100.000 kr. og med 52 dages rentefrihed. 

Du har også mulighed for at tilkøbe en låneforsikring, hvis du har et lån hos Re:member. En låneforsikring kan være din redning i det tilfælde, at du bliver syg, mister dit job eller dør, så du ikke kan betale afdragene på dit lån. 

Ligesom hos mange andre banker og låneinstitutter kan du også hos Re:member vælge at betale dit lån ud, hvis du får mulighed for det. Det er ikke alle, der får det, men det kan være aktuelt i den situation, at du vinder i Lotto eller måske sælger en bil, du alligevel ikke brugte og dermed får penge, som du altså så kan betale dit lån ud med. Ved at indfri dit lån før tid kan du spare penge i renter og kreditomkostninger. 


Andre informationer om Re:member 

Re:member er ikke en traditionel bank og tilbyder dermed ikke alle de services, som universalbanker tilbyder. Re:member skal ses som et supplement til din almindelige bank eller som en låneudbyder. 

Når man overvejer at optage et lån, er det vigtigt at forstå, hvad man går ind til. Derfor bør man sætte sig grundigt ind i, hvor meget man skal betale tilbage, og hvornår lånet skal være betalt ud. Når man beregner sit lån med låneberegneren, bør man derfor være opmærksom på de månedlige afdrag, for selvom lånets totale pris er vigtig, er det næsten endnu vigtigere, at man har råd til at betale de månedlige afdrag. Gør man ikke det, risikerer man betalingsanmærkninger, hvilket i sidste ende kan gøre det vanskeligt at låne penge til eksempelvis et hus.  


Konklusion på Re:member anmeldelse 

Vurderingen herfra er, at selvom Re:member ikke direkte bør frarådes, kan det være værd at undersøge, hvilke andre muligheder der findes derude. Den lave kundetilfredshed må få advarselslamperne til at lyse, og det er de færreste banker, der har så lav en score. 

Det er heller ikke til bankens fordel, at man har så begrænsede kontaktmuligheder og at hjemmesiden ikke er synderlig brugervenlig eller for den sags skyld inspirerende

Matchbanker > Lån penge > Re:member anmeldelse 

Seneste nyheder