Lunar anmeldelse

Lunar er udelukkende en digital bank, som fungerer ved hjælp af en brugervenlig app. Lunar henvender sig især til en ung målgruppe, og banken har blandt andet tilbud til 15-17-årige. Ikke desto mindre finder iværksættere og investorer også nogle rigtig gode muligheder i den digitale bank. For dig, der gerne vil have en moderne, online bankløsning, er Lunar et super bud. Læs med og bliv klogere på Lunar her.

3.6
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
4
Pris
4
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
3
Ekstra fordele
3

Om Lunar

Banken blev grundlagt i 2015 og har siden da udelukkende været en mobil bank. Det er et forsøg på at gøre hverdagsøkonomien let, tilgængelig og overskuelig. De fleste bruger en app til at tilgå deres bankoplysninger, og derfor er det hos Lunar den eneste mulighed, der er. Som en udelukkende appbank er det simpelt at være kunde hos Lunar.

Lunar henvender sig først og fremmest til den unge målgruppe. Som 15-17-årig finder du fine muligheder for at tage vare på din opsparing eller lønnen fra dit fritidsjob. Lunar er en god første bank, fordi den er brugervenlig og serverer informationerne meget simpelt og let forståeligt.

Lunar har også deres egen investeringsplatform, hvorfor det er en god bank for investorer. Er du ny iværksætter, tilbyder banken også nogle spændende tilbud og fordele. 

Opsummering af Lunar anmeldelse

Hvis du gerne vil have en bank, som er helt up-to-date i 2022, er Lunar et godt bud. Det er en meget brugervenlig bank-app, som blandt andet giver dig mulighed for at spare op, investere og tage billige og konkurrencedygtige lån. Som ung er Lunar et fint valg af din første bank, og som investor og iværksætter er der også spændende muligheder i banken.


Kundeservice

Lunar er utrolig populær blandt kunderne, og der er allerede en stor skare af tilhængere, som bruger banken flittigt. Bankens kundeservice er primært digital og fungerer blandt andet ved hjælp af chat. Åbningstiderne er nærmest ubegrænsede, og der er derfor mulighed for at få hjælp, hvilket er et stort plus.


Priser

Der er flere prismæssige fordele ved at vælge Lunar som bank. Nogle af fordelene er en relativt lav ÅOP og positiv rente ved indlån. Du slipper også udenom en hel del gebyrer, som er almindelige at støde på hos andre banker og udbydere. Lunar er altså bestemt en fin bank, når det kommer til at tage prisvenlige forbrugslån og i det hele taget få gode priser.


Brugeroplevelse

Brugeroplevelsen hos Lunar er simpel og ligetil, hvilket er noget af det, kunderne er rigtig glade for. Det moderne og indbydende design gør, at bank-aktiviteterne bliver lidt sjovere. I forbindelse med at låne penge online er det nemt at ansøge, og i det hele taget er Lunar kendetegnet ved effektivitet, simplicitet og fleksibilitet. 


Behandlingstid

Er du interesseret i at optage lån, er behandlingstiden af den største vigtighed. Hos Lunar går det ret tjept, selvom de ikke udbyder de hurtigste lån på nettet. Du udfylder en simpel ansøgningsformular, som du får svar på i løbet af et døgns tid. Når du har underskrevet, betales pengene stort set med det samme.


Andre fordele hos Lunar

Hos Lunar kan du vælge mellem nogle forskellige pakkeløsninger. Blandt andet kan du vælge en gratis standardpakke, hvor du får et Visakort med i købet. På den måde kan du afprøve tjenesten, før du investerer i en Pro- eller Premium-pakke. Lunar giver også gode muligheder for at indfri et lån før tid, samt at afdrage ekstra i perioder.


Lunar Lån

Beløb10.000 – 300.000 kr.
Løbetid12 – 180 måneder
ÅOP4 – 15 %

Fordele ved Lunar

  • Positiv rente på op til 50.000 kr.
  • Fleksibel tilbagebetaling.
  • Let og overskuelig brugerflade og god kundeservice.

Ulemper ved Lunar

  • Ikke særlig mange ekstra fordele. 
  • Udelukkende en mobil bank.
  • Generelt dyrt at optage forbrugslån

Vurdering af kundeservice

Da Lunar udelukkende eksisterer i en app, er der mulighed for udvidet åbningstider. Det er derfor muligt at komme i kontakt med Lunars kundeservice stort set alle døgnets vågne timer. Det kan jo være et stort plus for mange, at de altid har adgang til deres bank, hvis der skulle opstå et behov for at komme i kontakt med en rådgiver. 

Der er generelt stor tilfredshed med bankens service blandt kunderne, der kvitterer med gode anmeldelser på Trustpilot. Banken har fået en vurdering på hele 5 stjerner på tjenesten. Her fremhæves især, hvor nemt og enkelt det er med Lunars bankapp. 

Udover den udvidet åbningstid, som gælder den mobile app, hvor man kan chatte direkte med banken, kan man også komme i kontakt med dem via mail eller telefon. Det er dog smart at benytte sig af appens chatfunktion, da den sørger for at dele de nødvendige informationer. 

Info om Lunar

BankLunar
AdresseØstergade 26A, 1100 København K
Hack Kampmanns Plads 10, 8000 Aarhus C
Emailsupport@lunar.app
Telefon70 60 54 54

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 23:00
Tirsdag09:00 – 23:00
Onsdag09:00 – 23:00
Torsdag09:00 – 23:00
Fredag09:00 – 23:00
Lørdag10:00 – 17:00
Søndag10:00 – 17:00

Vurdering af pris og ÅOP

Hos Lunar kan du få færre årlige omkostninger ved et forbrugslån, da de har en ÅOP, der ligger på maksimalt 20%. Den officielle grænse er på 25%, og det er formentlig den, du vil møde hos mange andre låneudbydere. Derfor kan Lunar altså siges at tilbyde et af de billige lån på markedet i forhold til ÅOP. 

Desuden udmærker Lunar sig ved at tilbyde en positiv rente i form af 0,5% i rente på op til 50.000 kr. Det er først, når beløbet når over de 250.000 kr., du begynder at betale negative renter på lånet. Det er ret særligt at tilbyde en positiv rente på indlånskonti, hvilket gør Lunars mindre lån fordelagtigt. Det skal dog siges, at de hurtige lån generelt er dyrere end et ordinært banklån.

De øvrige renter og omkostninger ligger nogenlunde på linje med de øvrige udbud, og det er altså rimelig normale tal, man kan finde hos Lunar. Ved hjælp af Lunars låneberegner kan du beregne omkostningerne ved et bestemt lån ud, hvilket kan være en god måde at få en fornemmelse for valg af beløb og løbetid. 


Bankens krav

  • Du skal være minimum 18 år, hvis du gerne vil optage et lån via Lunar.
  • Du skal have et NemID, som skal bruges i flere forskellige sammenhænge.
  • Du må ikke være registreret i RKI i forbindelse med lån i banken.

Vurdering af brugervenlighed

Eftersom Lunar kun eksisterer i appen, er det dejlig simpelt for kunderne, da der ikke er flere kontaktflader, man skal lære at navigere på. Lunar har formået at levere et simpelt og brugervenligt design i appen. Man kan hurtigt og let danne sig et overblik over hverdagsøkonomi, lån og bevægelser. 

I forhold til ansøgningsprocessen for lån fungerer den også ganske gnidningsfrit. Du kan benytte dig af den tidligere nævnte låneberegner, hvorved du kan indsende en låneansøgning. Når du får et lånetilbud, kan du afslå eller godkende, så der er ingen binding på et tilbud. Det er derfor også nemt at orientere sig i mulighederne for lån foruden forpligtelse. 


Vurdering af behandlingstid

Hos Lunar kan du forvente svar på en låneansøgning inden for omtrent 24 timer. Det er dog nødvendigt at svare på en række spørgsmål, når du ansøger om lån, så det kræver lidt tid at komme igennem. Hvis der er behov for yderligere informationer, så kan det tage længere end angivet.

Når banken har været igennem papirerne, vil du enten modtage et afslag eller en godkendelse. Hvis du har fået godkendt ansøgningen, udbetales pengene kort tid efter, at låneaftalen underskrives.
Hvis du er på udkig efter en lynhurtigt lån, så er det nok ikke Lunar, der er den mest oplagte kandidat, men de leverer en standardhastighed. 


Vurdering af andre fordele

Der er fleksibilitet i forbindelse med tilbagebetaling af lån hos Lunar. Du kan nemlig vælge at indfri dit lån til hver en tid, og du kan betale mere af i nogle måneder og mindre i andre. Så hvis din økonomi er foranderlig og kan ændre sig fra måned til måned, er det en god løsning, da det er rart at få tilbagebetalt et lån hurtigt, så det ikke vokser mere end højst nødvendigt. 

Derudover får du som kunde hos Lunar gratis Visa-kort, når du opretter dig. Ovenikøbet er der to mulige betalingspakker (Pro og Premium), hvortil der kommer en gratis rejseforsikring. Du slipper desuden for at betale gebyrer, når du bruger dine kort. 


Konklusion på Lunar anmeldelse

Den udelukkende mobile bank, Lunar, høster stor ros fra kunder for en nem og let løsning på en mobil bankapp. Det gør det let at styre økonomi og holde øje med lån og renter. Der er gavmilde åbningstider, så der altid er mulighed for at komme i kontakt med banken via appens chatfunktion. Det kan være vigtigt, når der skal handles hurtigt i forbindelse med lån. 

Lunar tilbyder desuden fordelagtige renter, og i forhold til priser er banken stærkt konkurrencedygtig med de øvrige udbydere. Det skyldes mulighed for positiv rente på indlånskonti samt deres 20% ÅOP på forbrugslån.

Det er en god bank for dig, der gerne vil have en moderne og digital løsning. Lunar-appen er meget brugervenlig og indbydende, og den har et simpelt og lækkert design. På platformen finder du gode muligheder som ung, men også som iværksætter eller investor.

Matchbanker > Lån penge > Lunar anmeldelse

Seneste nyheder