L’EASY Anmeldelse

Selvom L’EASY bedst er kendt for produkter og varelevering, så udbyder de faktisk også forbrugslån. Det kan betale sig at benytte sig af L’EASYs lånetjeneste, hvis du har brug for at oprette et hurtigt forbrugslån uden at stille sikkerhed. Du kan låne alt mellem 10.000-150.000 og med en løbetid på 2-10 år.  

3.4
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
4
Pris
4
Brugeroplevelse
3
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
2

L’EASY produkter

Beløb 10.000 – 150.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Tirsdag 08:00
 • Brug pengene, som du vil
 • Svar inden for 1 time i deres åbningstid
 • Indfri dit lån før tid, uden omkostninger
Eksempel: 24.000 kr. over 82 måneder Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Løbetid 2 – 10 år. Månedlig ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S.

Om L’EASY 

De fleste kender L’EASY som forhandler af hårde hvide varer og elektronik, men virksomheden er ikke udelukkende forhandler. De udbyder nemlig også forbrugslån via deres hjemmeside.  

Det er mere end 30 år siden, at L’EASY blev etableret. L’EASY har siden da først og fremmest fungeret som forhandler med levering, installation og reparation. Virksomheden blev grundlagt i 1985 af Niels Thorborg, som stadig ejer og driver L’EASY. Da virksomheden er søsat som forhandler, er det stadig grundidéen i foretagendet. Det er derfor stadig hovedsageligt salg og levering af varer, der dominerer hos L’EASY.  

Virksomheden tilbyder dog funktion som kreditformidler i et samarbejde med Facit Bank. Det fungerer således, at L’EASY er formidler af lånet og Facit Bank er dem, der låner kunden pengene. Med denne aftale tilbyder L’EASY forbrugslån nemt, hurtigt og fleksibelt. Hvad end der skal lånes til en vaskemaskine eller et større indskud.  

Opsummering af L’EASY anmeldelse 

L’EASY kan tilbyde et hurtigt og nemt forbrugslån uden sikkerhed. Du kan let og omkostningsfrit beregne et låns forventelige pris med hjemmesidens låneberegner. I udregninger bliver der ikke gemt noget af vejen, så der er en gennemsigtighed i udgifter og omkostninger.  

Der er stor kundetilfredshed, som dog også knytter sig til L’EASYs andre tjenester. Da L’EASY blot er kreditformidler, og Facit Bank er den egentlige låneudbyder, er der mulighed for kundeservice ved begge firmaer. Det kan dog forvirre, at der er to afsendere på lånet. 


Kundeservice

L’EASY har generelt en høj rating på Trustpilot, hvilket vidner om høj kundetilfredshed. Til gengæld omhandler anmeldelserne også L’EASYs øvrige tjenester og produkter. Derfor er det uklart, om tilfredsheden knytter sig til låneservicen. Men de får i alt fald gode tilbagemeldinger fra deres kunder. 


Prist og ÅOP

L’EASY tilbyder forbrugslån, som ikke kræver sikkerhed. Det gør det lettere at låne penge, når du ikke skal stille sikkerhed, men det afspejler sig også i prisen af lånet. Deres pris matcher det øvrige marked af forbrugslån, som generelt er dyre. Men du kan nemt og hurtigt låne alt fra 10.000-150.000 kroner med en løbetid på mellem 2-10 år. Lånet er fleksibelt, og der er en stor gennemsigtighed i udgifter og omkostninger. 


Brugervenlighed

Da L’EASY har flere forskellige tjenester, kræver det lidt at finde rundt på deres hjemmeside. Der er en fane målrettet kontantlån, hvor du finder de fleste informationer. Her kan du benytte dig af en låneberegner, som kan give dig en udregning af et lån. Da der er to involveret i lånet, kan det være lidt svært at finde rundt mellem de to firmaers sider, hvilket forværrer brugervenligheden.


Behandlingstid

Når du låner penge hos L’EASY, kan du forvente en rimelig hurtig behandlingstid. Det er et generelt træk for et forbrugslån, at det går hurtigt. Hvis du ansøger om lån i åbningstiden, så er der svartid på omtrent en time. Hvis du bliver godkendt, kan du forvente at have pengene til rådighed efter få bankdage. 


Andre fordele

L’EASY tilbyder et nemt og hurtigt forbrugslån. Udover de fine fordele, der knytter sig til låneaftalen, er der ikke meget mere at hente i et lån her. Det er derfor ikke her, du skal oprette et lån, hvis du gerne vil opnå ekstra fordele udover låneaftalen.   


Leasy Kontantlån Låneberegner
10.000 kr. 150.000 kr.
24 måneder 120 måneder
11.94 % 24.87 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


L’EASY Minilån

LEASY Minilån

Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
Rente 9.9 – 19.56 %
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Opstartsgebyr 8
Alder 21 år
Årlig indkomst 0 kr.

Fordele

 • Hurtig tilbagemelding på ansøgning. 
 • Nemt og fleksibelt forbrugslån. 
 • Ingen sikkerhed nødvendig.

Ulemper

 • To udbydere af lånet kan skabe forvirring. 
 • Forbrugslån er generelt dyrt. 
 • Den gode rating knytter mere til produktservice end låneservice.

Vurdering af kundeservice

L’EASY har gode anmeldelser på Trust Pilot og har altså en høj rating. Kunderne er generelt rigtig godt stemt over for L’EASY service. Anmeldelserne knytter sig dog både til produkterne og tjenester i forbindelse med dem udover deres lånetilbud. Da vurderingen af firmaet også dækker håndtering af kunder i forbindelse med salg og levering af varer, er det ikke nødvendigvis repræsentativt for L’EASYs lån. Alligevel må man antage, at den høje kundetilfredshed skinner igennem på tværs af virksomhedens tilbud.  

Der er telefontider hos L’EASY alle dage, så næsten alle timer på døgnet, er det muligt at få fat i kundetelefonen. Det er dog uvist, om der er en særlig linje, man skal henvende sig til ved lån, men det er i hvert fald muligt at få fat i en medarbejder, som formentligt kan hjælpe én videre.  

Da bankens låneservice er et samarbejde med Facit Bank, så står de også til rådighed som rådgivende hjælp i forbindelse med lån og låneaftalen. Der er altså flere linjer at række ud til, hvilket øger chancen for let at få fat i nogen.  

Info om L’EASY

BankFacit Bank i samarbejde med L’EASY
AdresseØstre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C
Emailleasy@leasy.dk 
Telefon(+45) 88 88 88 88

Åbningstider for L’EASY kundeservice

Man.08:00-18:00
Tir.08:00-18:00
Ons.08:00-18:00
Tor.08:00-18:00
Fre.08:00-18:00
Lør.10:00-18:00
Søn.10:00-18:00

Vurdering af pris og ÅOP

L’EASY udbyder udelukkende forbrugslån, og forbrugslån er et dyrt lån at oprette. Det gælder ikke kun for L’EASY, men for alle forbrugslånsudbydere. Til gengæld matcher L’EASYS priser på de øvrige forbrugslån på markedet. Der er altså ikke tale om en markant højere pris på lån hos L’EASY, men noget der er gældende for resten af feltet.  

Når du låner hos L’EASY, kan du låne uden sikkerhed, hvilket indebærer, at der ikke skal stilles sikkerhed overfor låneudbyderen i form af pant i værdier som bil eller hus. Det giver en vis frihed, da du ikke nødvendigvis skal eje noget værdifuldt for at låne. Derfor kan du nemt og hurtigt oprette et lån online hos L’EASY. De tilbyder lån i størrelsesordenen fra 10.000 op til 150.000 kroner. Løbetiden kan ligge på alt fra to til ti år. Den endelige pris på lånet afhænger selvfølgelig af løbetiden på det enkelte lån samt en individuel kreditvurdering. Hvis kreditvurdering viser misvedligehold i din økonomi, så bliver det muligvis vanskeligt at oprette et lån. 

At låne uden sikkerhed er til gengæld dyrt. Der er dog en stor grad af gennemsigtighed i L’EASYs låneaftaler, så du kan få ret præcise tal på de udgifter, lånet indebærer. Det kan du gøre ved hjælp af låneberegneren på bankens hjemmeside. Der er altså ikke forsøgt at skjule noget, så alt er lagt frem uden de store omsvøb. Det er en stor fordel, når man skal oprette et lån, så slipper man nemlig for uforudsete udgifter og trælse overraskelser. Kunden kan desuden indbetale hele beløbet uden ekstra omkostninger.  


L’EASYs krav til lån:  

 • Du må minimum være 21 år gammel. 
 • Du kan ikke låne, hvis du er opskrevet i RKI. 
 • Det er nødvendigt at bruge NemID.
 • En individuel kreditvurdering er nødvendig. 

Vurdering af brugervenlighed

L’EASYs hjemmeside kræver lidt tid at finde rundt på, da de har så mange forskellige tjenester, er der mange informationer, som er overflødige. Under fanen kontantlån finder du låneberegneren, som kan justeres i lånebeløb og i løbetid. Med den kan du udregne et overslag på prisen på et bestemt lån. Det viser en vis gennemsigtighed, når der er en låneberegner, da den gør udgifter og omkostninger overskuelige.  

Med både Facit Bank og L’EASY som afsendere på lånet kan det dog være lidt vanskeligt at navigere i, hvor man skal søge informationer og få hjælp. Når du opretter et lån på L’EASYs hjemmeside, så sendes du videre til Facit Banks hjemmeside, og rejsen mellem de to hjemmesider kan godt skabe lidt mere forvirring end højest nødvendigt.  


Vurdering af behandlingstiden

Som med de fleste forbrugslån, er der ikke lang ventetid, når man ansøger om et lån hos L’EASY. Det er nemlig nødvendigt at kunne rykke hurtigt som udbyder, og derfor bliver der fokuseret på en kort ventetid hos banken. Behandlingstiden lettes gevaldigt af, at lånet kan oprettes uden sikkerhed. Det er ofte en af de faktorer, der kan trække lånet i langdrag.  

Hvis blot du søger indenfor L’EASYs åbningstid, kan du være sikker på en meget tjep betjening af låneansøgningen. Så vil du nemlig få godkendt eller afslået din ansøgning på en times tid. Så snart ansøgningen er behandlet, vil du have adgang til lånet efter få bankdage. Hurtigheden afhænger dog sommetider af lånets størrelse, og hvis der er tale om et meget stort lån, så kan der altså gå længere tid.  


Andre fordele

Da L’EASY jo først og fremmest er en forhandler, så er der ikke de store fordele at hente i en låneaftale hos dem. Her menes selvfølgelig udover de fordele, som selve lånet indebærer. Det er klart, at der ligger nogle fordele i lånet for sig. Eksempelvis at der ikke skal stilles sikkerhed. Hos L’EASY kan du altså tegne et favorabelt og hurtigt forbrugslån, som er fleksibelt, da du kan ændre på det månedlige fradrag. Men det er ikke en virksomhed, som tilbyder en masse former for fordele ved siden af sit virke som kreditformidler. Derfor skal det ikke være det, der driver værket. Hvis du er på udkig efter et hurtigt og sikkerhedsfrit lån, så kan du med fordel undersøge L’EASYs muligheder.  


Anden information 

L’EASY er først og fremmest en forretning, som sælger produkter. Derfor skal du lave en grundig research af L’EASYs låneforhold samt Facit Banks forhold. Det er altid vigtigt at være grundig, når man optager et lån. Det gælder selvfølgelig i lige så høj grad, når der er to virksomheder ind over låneaftalen. Det skyldes, at der er flere forhold at tage højde for. Hvis du er i tvivl om, hvilket lån du skal tage, kan du benytte dig af en låneguide.


Konklusion 

L’EASY tilbyder et nemt og hurtigt forbrugslån uden sikkerhed. Beløbet kan ligge mellem 10.000-150.000, og kunden kan justere lånet, så den månedlige ydelse eller løbetiden er fleksibel. Da L’EASY udelukkende tilbyder den ene service, er det ganske gennemskueligt. Ved hjælp af deres låneberegner kan du få et rimeligt præcist overslag på prisen på et lån. 

Når man låner penge hos L’EASY, så låner man i virkeligheden penge af Facit Bank. De to indgår et samarbejde, hvor L’EASY er kreditformidler og Facit Bank har pengene. Derfor er det et lidt utraditionelt lån, hvor det er en god idé at undersøge forhold hos begge udbydere. Til gengæld har du mulighed for at kontakte begge firmaer, når du har behov for hjælp. Samarbejde kan dog også være lidt forvirrende for processen.  

L’EASY tilbyder en høj gennemsigtighed i deres låneaftaler og en hurtig behandling af lån. Lånets pris er også afgjort af denne hurtighed samt at sikkerhed ikke er nødvendig. Det er ikke det billigste lån, men det matcher de øvrige forbrugslån på markedet. 

Matchbanker > Lån penge > L’EASY Anmeldelse

Seneste nyheder