LånLet anmeldelse 

Hvis du pludselig står og mangler penge til et indskud eller til et projekt i hjemmet, så er LånLet en effektiv låneløsning. Her kan du nemlig få dine penge udbetalt på usandsynlig kort tid. Du kan dog maksimalt låne 50.000 kroner, så hvis du har brug for det derover, så skal du finde andre låneudbydere.  

3.6
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
4
Pris
3
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
5
Ekstra fordele
2

Om LånLet 

LånLet er ejet af den danske internetbank, Basisbank. Hos Basisbank har man praktiseret online låneløsninger i over tyve år og har altså rig erfaring på området. Hvis du låner penge hos LånLet, er det faktisk Basisbank, der låner dig pengene. Sådan fungerer det hos flere låneudbydere, men det kan skabe lidt forvirring omkring lånet. 

LånLet er altså formidler af Basisbanks lån, og her kan du oprette lån på alt mellem 10.000-50.000 kroner. Hvis det er i den størrelsesorden, så er LånLet et godt bud. De profilerer sig nemlig især på deres hurtige behandlingstid. LånLet er altså en oplagt løsning, når det skal gå hurtigt, og det kan jo være nødvendigt i forskellige sammenhænge. Hos LånLet kan du forvente at få dit lån udbetalt efter blot 10 minutter.  

Opsummering af LånLet anmeldelse 

Hvis du mangler et lynhurtigt lån, så kan LånLet levere varen. Det er især på grund af deres meget hurtige behandling og udbetaling, at de udmærker sig i anmeldelsen. På blot 10 minutter kan man få et lån udbetalt. Det er i særdeleshed her de adskiller sig fra andre låneudbydere. Det er desuden nemt at oprette en ansøgning om lån, hvis du opfylder bankens krav. Du kan dog kun låne mellem 10.000-50.000 kroner hos LånLet, så der er begrænsning på beløbet.

De hurtige lån er ofte dyrere end normale lån, og det er også tilfældet med LånLet. Det afhænger selvfølgelig af lån og løbetid, og her kan du med fordel benytte dig af en låneberegner


Kundeservice

De fleste kunder udtrykker stor begejstring for LånLet. De er især tilfredse med, hvor nemt og hurtigt det går. Derfor får LånLet god vurdering i kundeservice. Der er dog ikke så mange anmeldelser, så det er måske ikke det mest repræsentative billede. Desuden kunne deres åbningstider være mere udvidede.  


Pris og ÅOP

LånLet udbyder hurtige lån på mellem 10.000-50.000 kr., og de hurtige lån er generelt dyrere end et banklån. Derfor er det ikke for lånets pris, at man skal vælge LånLet. Deres priser er dog konkurrencedygtige med de øvrige udbydere af hurtige lån. 


Brugervenlighed

Det er meget nemt at oprette et lån hos LånLet. Du behøver bare dit NemID. Det er generelt let at betjene sig af Lånlets hjemmeside, hvor man hurtigt finder svar på eventuelle spørgsmål. Det er vigtigt i forbindelse med lån. At LånLet blot er formidler af lånet, og Basisbank er den egentlige kilde til lånet, kan godt være lidt forvirrende som ansøger.


Behandlingstid

Når det kommer til behandlingstiden, er der ikke en finger at sætte på LånLet. Man kan nemlig ansøge om et lån, som 10 minutter efter kan være på din konto, hvis du altså ansøger indenfor åbningstiderne. Det er altså især deres effektive betjening, som gør LånLet populær og værd at kende. Det er velegnet til, når du mangler en hurtig finansieringsløsning.  


Andre fordele

Det er ikke for de mange fordele, at man skal benytte sig af LånLet. De har en enkel service, som udbyder lån og ikke så meget andet. De tilbyder dog en tryghedsforsikring i forbindelse med oprettelse af lån. Det kan være en rigtig god sikkerhed at have, når man låner penge. Derfor er denne lille ekstra fordel vigtig at nævne.  


LånLet Lån

Beløb10.000 – 50.000 kr.
Løbetid24 – 72 måneder
ÅOP12.61 – 23.54 %

Fordele ved LånLet

 • Få lånet udbetalt på 10 minutter. 
 • Gode anmeldelser af effektivitet og betjening.  
 • Mulighed for forsikring. 

Ulemper ved LånLet

 • Lånebegrænsning på 50.000 kr.  
 • Der er to afsendere på lånet. 
 • Ikke det billigste lån.

Vurdering af kundeservice

Der er meget få anmeldelser af LånLet på Trust Pilot. De der er, er til gengæld rigtig gode. Der er muligvis få, der benytter sig af Lånlets service, men dem, der gør, er fuldt ud tilfredse. De fleste anmeldelser melder om fin kundeservice og ukompliceret betjening. Lånlets telefoniske åbningstider er dog begrænset til hverdagene, og der er altså ikke mulighed for at komme i kontakt med banken alle dage. 

Det kan godt være en udfordring for kunder, som arbejder i hverdagene. Derfor kan andre kontaktveje være nødvendige, men det er altså ikke tilfældet ved LånLet. Der er dog alligevel tilfredshed med kundeservicen fra de kunder, der melder tilbage. 

Info om LånLet

BankLånLet
AdressePark Allé 295, 2605 Brøndby
Emailkontakt@laanlet.dk
Telefon70 20 58 22

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Vurdering af pris og ÅOP

Det centrale for LånLet er, som navnet indikerer, det lette lån. Når det skal gøres nemt og hurtigt, kan det samtidig betyde, at lånet bliver dyrere. De lån, som LånLet udbyder, er tiltænkt hurtig behandling og udbetaling, og den slags lån er generelt dyrere i renter end et ordinært banklån. Hos LånLet kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner. 

Det er altså ikke de helt store lån, der skal planlægges her. Der er mulighed for at låne hurtigt. Prisen på det enkelte lån afhænger selvfølgelig af, hvor mange penge du låner, samt hvilken anslået løbetid, der er på lånet. De vil altid have en betydning for prisen, hvor længe lånet står og forrenter sig. 


Lånlets krav:

 • Ansøger skal have fast indtægt 
 • Ansøger skal være over 18 år 
 • Ansøger skal have NemID.
 • Ansøger skal have fast bopæl i DK.  
 • Ansøger må ikke være registreret i Debitorregistret eller RKI.

Vurdering af brugervenlighed

Et af de fremtrædende punkter i anmeldelserne af LånLet var, hvor nemt og let det gik med ansøgning og udbetaling. Låneservicen scorer altså højt på brugervenligheden, da det er nemt at betjene sig af den. Det er dog ikke LånLet, man låner pengene af, men Basisbank, og Lånlet er altså bare formidler af lånet. Der er derfor flere instanser, man skal igennem, når man låner penge af LånLet. Det er dog nemt at ansøge, da man blot skal benytte sig af sit NemID.  

Det kan være forvirrende, at man bliver sendt videre til Basisbank, som er den egentlige låneudbyder. Den del af processen er ikke det mest brugervenlige. Til gengæld er det meget nemt at finde informationer og svar på spørgsmål på Lånlets hjemmeside. Det er nemt at finde rundt og at benytte sig af deres design. 


Vurdering af behandlingstid

LånLet slår sig fast som en bank, der udbyder hurtige lån. Og med en mulighed for at få lånet udbetalt efter blot 10 minutter må man sige, at de efterlever det. Ifølge de fleste anmeldelser er der hurtig behandling og hurtig udbetaling på lån hos LånLet, så det lader til, at de holder, hvad de lover. Det er altså en god bank at benytte sig af, hvis du står og mangler en hurtig finansiering.  

For de allerfleste lån gælder det, at de bliver udbetalt hurtigst muligt, og her skal man altså stort set ikke vente på sit lån. Det forudsætter, at ansøgningen falder i åbningstiden. Ved henvendelser i forbindelse med lån kan man også forvente et hurtigt svar i alt fald, hvis man ringer eller skriver i bankens åbningstider. 


Vurdering af andre fordele

Når du opretter et lån gennem LånLet ved Basisbank, har du mulighed for at oprette en tryghedsforsikring. En tryghedsforsikring kan sørge for, at du ikke ender i ubehagelige eller uforudsete situationer i forbindelse med lånet. Den er til for at dække dig, hvis der skulle opstå særlige situationer uventet. Det kan være ganske vigtigt at oprette en forsikring i forbindelse med et lån, så man ikke ender med at skylde endnu flere penge væk. 

Tryghedsforsikringer dækker blandt andet ved død, indlæggelse, ufrivillig arbejdsløshed. Der er dog et maksimalt beløb, der kan dækkes, men sikkerheden kan alligevel være nødvendig at have.  


Konklusion på anmeldelse af LånLet 

LånLet er en god løsning, hvis du leder efter en bank, der kan håndtere et lån hurtigt, nemt og effektivt. Det er dog begrænset, hvor meget du kan låne, og med et maks. på 50.000 kr., så er det selvfølgelig ikke velegnet til alle situationer. Der er dog hurtigt betjening hos LånLet, og udbetalingen vil være meget hurtig. Ved de meget hurtige lån er der oftest flere omkostninger. 

Lån hos LånLet er altså ikke det billigste på markedet, men det konkurrerer fint med andre udbydere af hurtiglån. Når du låner penge hos LånLet, låner du reelt penge af Basisbank, LånLet formidler lånet. Det kan skabe lidt forvirring som ansøger, da man skal forholde sig til to afsendere og bliver sendt videre i systemet. Det er altså i særdeleshed den hurtige behandling og udbetaling, der er særlig ved LånLet.  

Matchbanker > Lån penge > LånLet anmeldelse 

Seneste nyheder