Ikano Bank Anmeldelse

Ikano Bank udspringer af IKEA, og de har specialiseret sig i lån og kreditkort, men varetager også opsparing og forsikring. Ikano Bank har en række samarbejder med store, danske detailkæder. Det betyder, at banken byder på mange fordele, tilbud og rabatter. Hvis du gerne vil have noget ekstra ud af din bank, er Ikano derfor en god mulighed. 

4
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
4
Pris
4
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
3
Ekstra fordele
5

Om Ikano Bank 

Ikano Bank er et datterselskab, som hører under den svenske virksomhed, IKEA. Banken er således en del af Ikano Group, som er ejet af familien Kamprad. Ikano Group arbejder med fem forskellige forretningsområder: Finansiering, detailhandel, forsikring, fast ejendom og forvaltning af kapital.  

Ingvar Kamprad stiftede i 1940’erne det store møbelhus, IKEA, og i 1978 opstod banken. Ikano Bank Danmark er således den danske filial af den svenske bank, og de tilbyder først og fremmest lån og kreditkort. Derudover kan du have din opsparing hos Ikano, ligesom du kan tegne forsikring og benytte dig af den brugervenlige netbank. 

Banken tilbyder både privatlån til valgfrit forbrug, konkurrencedygtige billån og samlelån. Det specialdesignede Ikano-kreditkort giver adgang til mange rabatter og tilbud hos bankens samarbejdspartnere.  

I forhold til andre betalingskort kan det give en række fordele, hvilket gør Ikano Bank til et attraktivt valg. I det hele taget er det en styrke hos banken, at de har mange ekstra fordele, som kunderne kan få glæde af.

Opsummering af Ikano Bank anmeldelse 

Hvis du foretrækker en bank, som giver adgang til ekstra fordele, tilbud og rabatter, så er Ikano Bank et godt bud. Benytter du de mange fordele, som banken tilbyder, kan Ikano hurtigt vise sig at være et godt valg, som betaler sig. Er du på udkig efter et konkurrencedygtigt billån, eller eventuelt en fordelagtig opsparing, er Ikano Bank ligeledes en mulighed.


Kundeservice hos Ikano Bank

Hos Ikano Bank oplever kunderne en venlig og hjælpsom service. Responsen er hurtig, og du kan få rådgivning inden for relevante emner. Kundeservicen er åben i hverdagene (ikke i weekenderne), hvor du kan benytte dig af både e-mail og telefon. Derudover besvarer FAQ’en på hjemmesiden de mest basale spørgsmål, du måtte have. 


Vurdering af prisen

De mange fordele og rabatter må tages med i vurderingen af prisen hos Ikano. Udnytter du dem rigtigt, kan du nemlig få mange gode køb og oplevelser for pengene. Derudover kan du finde et billigt billån hos Ikano, ligesom de også tilbyder de populære samlelån, som giver en lav rente. 


Brugeroplevelse

Brugerne er glade og tilfredse med oplevelsen hos Ikano Bank. Som kunde får du adgang til en brugervenlig netbank, hvor du nemt kan holde styr på økonomien. Ved hjælp af netbanken får du også flere muligheder for at tage kontakt til Ikanos personale og få mere ud af kundeservicen. 


Behandlingstid på lån

Behandlingstiden hos Ikano lever op til det forventede, når det kommer til online lån. Det går rimelig hurtigt og effektivt, og den online ansøgning er nem at udfylde og sende afsted. Du får svar umiddelbart efter, og derfra kan der gå et par dage, før pengene står på din konto. 


Andre fordele hos Ikano Bank

Det er særligt de andre fordele, som gør Ikano Bank til noget særligt. Hvis du gerne vil have rabatter på vidt forskellige ting lige fra restauranter til rejser, byggemarkeder og tøj, vil du nyde at være kunde hos Ikano. Der er nemlig ingen tvivl om, at du kan få mange ekstra goder. 


IKANO Bank Lån

Lånebeløb:15.000 – 300.000 kr.
Lånets løbetid:24 – 144 måneder 
ÅOP:Op til 9.9 %

Fordele

 • En stor mængde af rabatter, tilbud og fordele! 
 • Billånet er konkurrencedygtigt og har lav rente. 
 • Du kan få samlelån hos Ikano Bank. 
 • En opsparing kan også være fordelagtig.

Ulemper

 • Kundeservicen er begrænset til hverdagene. 
 • Forbrugslånene kan være dyre. 
 • Behandlingstiden er middelmådig i forhold til resten af markedet.

Anmeldelse af Ikano Banks kundeservice

Hvis du er, som Ikanos kunder er flest, vil du være udmærket tilfreds med bankens kundeservice. Det skal dog bemærkes, at den er en smule begrænset. Du kan således kun kontakte banken i hverdagene mellem klokken ni og klokken tre.  

Til gengæld får du nemt og hurtigt kontakt, og rådgivningen er både venlig og hjælpsom. Du kan benytte e-mail, telefon eller kontaktformular alt afhængigt af dit behov, og hvad du føler dig mest komfortabel med. Desuden får du flere muligheder for kundeservice, hvis du har adgang til Ikanos netbank. 

Ikano Banks hjemmeside er brugervenlig og kan også benyttes til at finde svar på relevante spørgsmål. Her finder du blandt andet en FAQ-sektion med ofte stillede spørgsmål, og her kan du finde svar på det mest presserende. 

Alt i alt må det bemærkes, at kunderne er glade for Ikano Bank. Banken har 600+ anmeldelser på Trustpilot, hvoraf langt de fleste er ovenud positive. Ikano har således en score på 4 ud af 5 stjerner, samt mange rosende tilbagemeldinger i kommentarfeltet. Der findes selvfølgelig undtagelser til reglen, og få kunder er ikke tilfredse med bankens service og priser.

Information om Ikano Bank

Bankens navnIkano Bank
AdresseStationsparken 24, 2600 Glostrup
E-mailkundeservice@ikano.dk
Telefon43 55 66 00

Åbningstider for kundeservice i Ikano Bank

Mandag09:00-15:00
Tirsdag09:00-15:00
Onsdag09:00-15:00
Torsdag09:00-15:00
Fredag09:00-15:00

Vurdering af prisen

Det er helt klart muligt at få meget for pengene hos Ikano Bank, hvis du benytter dig af de mange muligheder for rabatter med mere. Derudover kan du også finde konkurrencedygtige bud på lån, ligesom en opsparing hos banken kan være en investering. 

Hos Ikano Bank er det muligt at låne op til 300.000 kroner, hvor den maksimale løbetid vil være 12 år. Ved at justere lånebeløbet og løbetiden med låneberegneren på hjemmesiden kan du nå frem til et lån, som er et godt match til din situation. 

Prisen på lånet vil afhænge af dets konkrete udformning, ligesom din kreditvurdering også spiller en rolle. Din kreditværdighed har nemlig en indflydelse på, hvor høj eller lav renten bliver. Derfor kan du få bedre lånetilbud, hvis du har en solid og ordentlig økonomi. De mest fordelagtige lån hos Ikano Bank er samlelån og billån. Billånene har en god og konkurrencedygtig rente, som starter ved 4,9% (ÅOP starter ved 6,6%). Det kan altså godt betale sig at tage et kig på dem. Det giver generelt en lavere rente at samle dine små lån til ét stort, og det bidrager også til en mere overskuelig økonomi. Herimod er usikrede privatlån til valgfrit forbrug i reglen dyre.


Krav hos Ikano Bank: 

 • Du skal være minimum 18 år gammel. 
 • Du kan ikke stå i Ribers Kredit Information eller Debitor Registret. 
 • Din kreditvurdering skal falde positivt ud.
 • Du skal have NemID (som fx bruges til underskrivning af lån). 
 • Dansk statsborgerskab er et krav.

Brugeroplevelse hos Ikano Bank

Du finder nemt fra A til B til Z på Ikano Banks hjemmeside og platformer. Med de overordnede kategorier, lån, opsparing, kontokort og kreditkort er det nemt at navigere og finde vej. Informationen om hvert enkelt emne er relevant og præcis. 

Som kunde kan du få adgang til Ikano Banks netbank. Det kan være fordelagtigt af flere grunde, både fordi du får mere direkte adgang til kundeservice, men også fordi platformen overskueliggør økonomien. På den brugervenlige netbank kan du holde styr på din kontoaktivitet, dine overførsler, opsparing, forsikring, lån og renter. 

Det betyder også, at du kan samle de fleste af dine økonomiske sager hos Ikano Bank. Det kan være rart at have forskellige emner samlet på den samme platform. Det overskueliggør økonomien og en række processer, når du ikke skal klikke dig ind på forskellige hjemmesider for at holde styr på henholdsvis lån og opsparing. 

 Hvis du er interesseret i at optage et lån hos Ikano Bank, kan du ansøge online. Det indebærer en meget simpel og effektiv proces, som generelt er hurtigere end i en fysisk bank. Behandlingstiden hos Ikano Bank er udmærket, hvilket du kan blive klogere på nedenfor. 


Behandlingstid hos Ikano Bank Danmark

Der er ikke mange, der vælger at tage et online lån, som har en lang behandlingstid. Generelt forventer vi, at de online løsninger er mere effektive end hos en fysisk bankfilial. Det er heldigvis også tilfældet hos Ikano, som har en udmærket – men også ganske middelmådig – behandlingstid på lån. 

Hvis du er på udkig efter et lån, som bliver udbetalt på den samme dag, skal du søge efter udbydere af kviklån. Det er imidlertid ikke Ikano, som udbyder almindelige forbrugslån, billån og samlelån. Her er behandlingstiden en smule længere end ved de såkaldt hurtige lån. 

Kunderne er dog fint tilfredse med behandlingstiden hos banken. Det tager et par minutter at udfylde den simple ansøgningsformular, og den sendes afsted med et klik. Så vurderes din kreditværdighed, og du får svar ikke lang tid efter, at du har ansøgt (hvis det altså er i åbningstiden). 

Får du et positivt svar på din låneansøgning, kan du underskrive tilbuddet ved hjælp af NemID. Hernæst kan der så gå nogle dage, inden pengene står på din konto, men som regel ikke længere end tre hverdage. Det er en rimelig gennemsnitlig behandlingstid for den type af online lån, som Ikano Bank tilbyder.


Andre fordele hos Ikano Bank

Højdepunktet i denne Ikano anmeldelse er helt klart de ekstra fordele, du kan nyde godt af med denne bank. Hvis du foretrækker en bank, som giver dig mere end bare det basale, så er Ikano Bank altså en oplagt kandidat. 

Du får blandt andet super fordele med Ikanos særlige kreditkort. Du kan eksempelvis få en kassekredit på alt fra 5.000 til 50.000 kroner, og disse penge kan du bruge, som du ønsker. Der er en lav rente på kreditkortet, og du skal ikke betale hverken oprettelses- eller årsgebyr. 

Det er også med dette kort, at du kan indkassere rigtig mange sjove rabatter. Hver måned kan du således nyde godt af en ny, unik rabat. Fx kan du opleve, at får 10% rabat på sko og tøj i januar, 20% rabat på smykker og uger i februar, 15% rabat i sportsbutikker i marts og igen en ny rabat i april.  

Rabatterne kan være vidt forskellige, og du kan få tilbud på alt fra rejsebureauer til benzin, bolig, elektronik, legetøj og byggemarkeder. Samarbejdet med de store butikskæder betyder, at Ikano Bank har mange tråde at trække i. Flere butikker benytter banken til administration af fordelskort, heriblandt IKEA, Magasin, Bauhaus og H&M.


Anden information om banken 

Udover de mange gode fordele, vi har oplistet ovenfor, kan du også få glæde af en opsparing hos Ikano Bank. Her kan du få lav rente på indlån, hvilket i sig selv er favorabelt, og du kan så lade opsparingen vokse for dig. Desuden kan du også forsikre dit lån hos Ikano Bank. Det kan du gøre ved hjælp af ØkonomiSikring, som dækker dig ind i tilfælde af arbejdsløshed eller sygdom.


Konklusion på Ikano Bank anmeldelse 

Med Ikano Bank får du ikke bare konto, kort, lån, opsparing, forsikring og lignende klassiske bankydelser. Du får også en række ekstra fordele og sjove rabatter, som godt kan vise sig at være mange penge værd. Derfor er det en god bank for dig, som gerne vil benytte dig af den slags muligheder. 

Ikano Bank tilbyder nogle udmærkede lån, som sagtens kan være fordelagtige prismæssigt. Billånet er et højdepunkt, og her kan du få en lav og konkurrencedygtig rente. Det kan også vise sig nyttigt, at banken tilbyder samlelån, fordi det både kan give en lav rente og en overskuelig økonomi. 

I den brugervenlige netbank er det nemt at holde styr på dine forskellige økonomiske aktiviteter lige fra lån til opsparing. Det kan være rart at have de økonomiske anliggender samlet på ét sted, og platformen fungerer godt til formålet.

Matchbanker > Lån penge > Ikano Bank Anmeldelse

Seneste nyheder