Ferratum Anmeldelse

Med denne Ferratum anmeldelse er det vores formål at gøre dig meget klogere på den digitale bank. Hvis du er på udkig efter fleksibel kredit, som kan give luft i hverdagsbudgettet – ja, så kan Ferratum være et godt bud. Banken tilbyder hurtig service og udbetaling, og det hele foregår online. 

3.8
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
3
Pris
4
Brugeroplevelse
5
Behandlingstid
5
Ekstra fordele
2

Ferratum produkter

Beløb 1.500 – 50.000 kr.
Løbetid 9 – 199 måneder
ÅOP 24.99 – 24.99 %
Udbetaling Mandag 08:00
 • Ny lav rente
 • Betal kun for det, du bruger
 • Få penge samme dag, du søger
Eksempel: 16.000 kr. over 12 mdr. Etableringsomkostninger: 0 kr. ÅOP: 24,99%. Fast debitorrente: 22.51%. Månedlig ydelse: 1.495,93 kr. Samlede kreditomkostninger: 1.951,14 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 17.951,14 kr. ÅOP 24,99 – 24,99. Løbetid 9 – 199 måneder. Max ÅOP 24,99 %.

Om Ferratum 

I dag forventer danskerne, at de økonomiske transaktioner kan foregå digitalt. Ferratum Bank har valgt at følge med tiden og tilbyder kredit, som du nemt kan tilgå fra en enhed med internet. Det er en brugervenlig og fleksibel service, og rigtig mange kunder er allerede glade for produktet. 

Oplevelsen af at være kunde hos Ferratum Bank er kendetegnet ved simplicitet og klare, rene linjer. De tilbyder nemlig bare et enkelt produkt med en dertilhørende digital platform. Produktet er kredit til hverdagsbrug, hvor beløbet ligger mellem 1.500 og 50.000 kroner.  

Løbetiden kan vare mellem 9 og 199 måneder, og du sætter selv din kreditramme ved hjælp af den online låneberegner på hjemmesiden. Behandlingstiden er kort, og du kan hurtigt få pengene udbetalt, såfremt din ansøgning godkendes. 

Det er særligt effektiviteten, som gør Ferratum til en populær løsning. På Trustpilot nyder banken godt af hele 5 ud af 5 stjerner, og denne topscore taler for sig selv. Over 3.000 kunder har anmeldt udbyderen, og langt de fleste mener, at produktet er “Fremragende”. 

Ferratum Bank er et offentligt handlet aktieselskab med europæisk bank-licens. Selskabet har adresse på Malta, er registreret under Maltesisk lov, og som kreditvirksomhed hos Malta Financial Services.

Opsummering af Ferratum anmeldelse 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce gravida rutrum nunc vitae elementum. Donec eget aliquam turpis. Pellentesque laoreet

Ferratum tilbyder et gennemarbejdet produkt uden slinger i valsen – nemlig fleksibel kredit, som du løbende kan hæve. Ferratum har generelt meget glade kunder, og de er et godt bud på en udbyder, hvis du søger simpel, digital og effektiv kredit til hverdagsbrug.  

Er du derimod på udkig efter en bank, der tilbyder mange slags services og produkter, og måske ekstra fordele, er det ikke Ferratum Bank, du skal vælge.


Ferratums kundeservice

Kunderne rater generelt Ferratum rigtig højt. På Trustpilot fremgår det, at kundeservicen er hurtig og fungerer. Du har dog kun enkelte muligheder for at tage kontakt, og hvis du eksempelvis gerne vil ringe banken op, kan det være svært at finde et telefonnummer. 


Prisen hos Ferratum

Hos Ferratum er der klare linjer, når det kommer til pris og betaling. Du skal minimum betale 3,5% af den udestående kredit om måneden – eller 200 kroner, alt efter hvilket beløb, der er højest. Du kan løbende hæve kreditten, og du kan altid vælge at indfri den.


Brugeroplevelse på hjemmesiden

Som nævnt er Ferratum en digital udbyder, og den online brugeroplevelse er derfor vigtig. Det er heldigvis lige til at bruge Ferratums hjemmeside, og designet er overskueligt. Du finder blot et enkelt produkt, relevant information og ikke nogen overflødige elementer. Det er simpelt og godt!


Behandlingstid af ansøgning

Ferratum scorer også højt, når emnet er behandlingstiden af ansøgninger. Det er særligt på dette punkt, at kunderne er begejstrede for banken. Ansøgninger behandles nemlig meget effektivt, og pengene kan blive udbetalt den selv samme dag. Processen er digitaliseret og forløber nemt og problemfrit. 


Andre fordele ved Ferratum Bank

Det er ikke Ferratum Bank, du skal gå til, hvis du vil have mange valgmuligheder. Du finder ikke et stort udvalg af online lån eller særlige tilbud og fordele. Til gengæld får du en meget simpel og effektiv løsning på kredit – og det kan i sig selv være en fordel, hvis det er dét, du søger. 


Ferratum Kredit Låneberegner
1.500 kr. 50.000 kr.
9 måneder 199 måneder
24.99 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Ferratum Kredit

Beløb1.500 – 50.000 kr.
Løbetid9 – 199 måneder
ÅOP24.99 – 24.99 %
Alder21 år
Årlig indkomst0 kr.

Fordele ved Ferratum Bank

 • Du får en effektiv løsning på kredit. 
 • Du får pengene udbetalt samme dag. 
 • Du kan hæve løbende. 
 • Du kan indfri før tid. 
 • 5 stjerner på Trustpilot.

Ulemper

 • Kundeservice er god, men begrænset. 
 • Svært at finde et telefonnummer. 
 • Ingen ekstra tilbud og fordele. 
 • Kreditvurderingen er hurtig, men kunne være mere grundig.

Kundeservice hos Ferratum Bank

Som det fremgår af diverse Ferratum anmeldelser, er kunderne meget tilfredse med servicen og produktet. Det er særligt effektiviteten, som værdsættes, for det er nemlig utrolig enkelt og hurtigt at ansøge om et lån – og pengene kan stå klar samme dag. 

Også når det kommer til kundeservicen, fremhæves effektiviteten hos Ferratum Bank. Kunderne bemærker, at der hurtigt responderes på diverse henvendelser, og at svarene er hjælpsomme og informative, hvilket er et plus. 

Som kunde hos Ferratum Bank skal du være indstillet på – og foretrække – at kommunikere online. Det er nemlig ved hjælp af den digitale platform, at interaktionen foregår, og det er vigtigt, at du selv er i stand til at navigere på hjemmesiden. 

Ved hjælp af undersiden, “Hjælpecenteret”, kan du komme i kontakt med en ledig medarbejder. Her kan du stille spørgsmål i Live Chatten, på Messenger eller via WhatsApp. Det er lidt af et detektivarbejde at opstøve et telefonnummer. 

Du skal naturligvis også være også være opmærksom på, at der ikke findes nogen fysiske filialer i Danmark. Hvis du foretrækker at kunne møde op i banken på mere traditionel vis, skal du altså kigge efter en langt mindre digital løsning end Ferratum.

Ferratum Anmeldelse 

BankFerratum Bank p.l.c.
AdresseBusiness Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta
E-mailkundeservice@ferratumbank.dk 
Telefon70 20 70 46

Åbningstider for bankens kundeservice

Man09:00-17:00
Tir09:00-17:00
Ons09:00-17:00
Tor09:00-17:00
Fre09:00-17:00

Vurdering af prisen

Du har gode muligheder for at justere din kreditramme, så prisen bliver, som du ønsker, hos Ferratum Bank. Du kan få kredit på mellem 1.500 og 50.000 kroner hos udbyderen, og du skal betale pengene tilbage indenfor en periode på mellem 9 måneder og 199 måneder – alt efter den specifikke aftale, du indgår. 

Ferratum opererer med en månedlig minimumsbetaling. Af den udestående kredit skal du således tilbagebetale minimum 3,5% eller 200 kroner, betinget af hvilket af de to beløb, som er det største. Ved hjælp af låneberegneren på hjemmesiden kan du hurtigt blive klogere på, hvordan minimumsbetalingen for et specifikt lån vil se ud. 

Lad os tage et eksempel: Du får godkendt din ansøgning om kredit på 25.000 kroner, og du udtrækker pengene med det samme. De skal tilbagebetales i løbet af et år. I dette tilfælde vil du minimalt skulle betale 2.337,29 kroner tilbage om måneden. Du kan dog altid vælge at indfri din kredit, hvis du gerne vil minimere omkostningerne. Der hersker overordnet tilfredshed med priserne på Ferratums lån til valgfrit forbrug, og der er mange positive anmeldelser for hver negativ. Enkelte kunder kommenterer dog, at de synes, at renten er for høj.


Krav til kunder hos Ferratum Bank: 

 • Du kan kun få kredit, hvis du er minimum 21 år. 
 • Der skal foretages en (positiv) kreditvurdering. 
 • Du kan ikke stå i Debitor Registret eller RKI.
 • Din adresse og dit CPR-nummer skal være dansk. 
 • Din e-mail fungerer, og dit telefonnummer er åbent.

Brugeroplevelsen hos Ferratum Bank

Brugeroplevelsen, når du har kredit hos Ferratum, er simpel og til at forstå. Fordi udbyderen kun har det ene produkt – digital kredit – er platformen kendetegnet ved helt rene og klare linjer. Det er med andre ord meget nemt at finde rundt, og du farer ikke vild i unødvendig information eller ligegyldige undersider. 

Kunderne sætter stor pris på effektiviteten, som er noget af det, der fremhæves i Ferratum anmeldelserne på Trustpilot. Det tager hverken mange minutter at ansøge om kredit, få svar eller modtage indbetalingen på din konto. Faktisk går det nogenlunde ligesom hurtigt som at tage et kviklån, alle tre steps kan være gennemført i løbet af bare nogle timer. 

Fordi Ferratum Bank er så nøgterne i deres fremgangsmåde, skal man næsten gøre sig umage for at miste overblikket. Oplevelsen er altså ret brugervenlig. Ikke desto mindre skal du være indstillet på at være selvkørende på den digitale platform.


Behandlingstid af ansøgning

Vi har allerede inde på den hurtige behandlingstid. Som nævnt kan du få kreditten udbetalt allerede den samme dag, som du ansøger. Det eneste du gøre er at oplyse nogle få informationer i en digital formular. Det er altså en lynhurtig procedure, som er svær at hamle op med for konkurrenterne. 

Ferratum Bank tager et kig på din kreditværdighed, før de godkender eller afslår din ansøgning. Hvis du ikke lader til at være i stand til at betale pengene tilbage, får du afslag. Der skal nemlig forelægge en positiv kreditvurdering for, at det er lovligt at låne dig penge. En positiv kreditvurdering indebærer blandt andet, at du ikke har betalingsanmærkninger, står i RKI og lignende. 

Hos Ferratum overstås kreditvurderingen i løbet af meget kort tid. Den er altså ikke lige så grundig som ved et realkreditlån eller måske et billån. Det kan både være en fordel og en ulempe: Den gode side af mønten er, at det går hurtigt; den mindre gode side er, at du måske får svært ved at betale pengene tilbage på løbetiden. Det er derfor afgørende, at du har styr på din økonomi, før du vælger at tage et lån.


Andre fordele hos Ferratum Bank

Det eneste punkt, hvor Ferratum scorer under middel, er “Andre fordele”. Hos denne bank kan du få brugervenlig kredit til hverdagsbrug – ikke en masse forskellige lån, konti, kort, investering, opsparing, tilbud eller rabatter. Hvis det er ekstra fordele, du er ude efter, er Ferratum ikke banken for dig. 

Mange foretrækker at have en bank, hvor de økonomiske emner kan være samlet. På den måde skal man ikke holde styr på forskellige udbydere og platforme. Nogle foretrækker også at samle mindre lån til et stort samlelån hos en enkelt bank. Ferratum tilbyder imidlertid ikke nogen af disse ting, de tilbyder blot kredit. 

Du kan ikke desto mindre se simpliciteten som en fordel i sin egen ret. Du er ikke i tvivl om, hvad du får hos Ferratum, og du kan være sikker på, at det ene produkt, de markedsfører, er i topklasse.


Anden information om banken 

Vil du gerne have hjælp, råd og vejledning til, hvordan du kan håndtere din privatøkonomi endnu bedre? Så har Ferratum faktisk et enkelt tilbud til dig. Du kan nemlig tilgå “Økonomiskolen” på platformen og få gode tips og tricks til økonomien. 

Du kan blandt andet finde informative artikler, som giver dig indblik i relevante emner og diskussioner. Ferratum har desuden også en blog, hvor du kan finde endnu mere læsestof. Hvis du gerne vil uddanne dig selv på emnet, kan det være et fint sted at klikke sig hen. Det er også sandsynligt, at du finder svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have.  

Er du i tvivl om, hvorvidt kredit og lignende lån er en god løsning for dig, kan artiklerne også virke opklarende. Det er altid vigtigt at skaffe den fornødne information, inden du tager en så stor beslutning – og lån er altid en stor beslutning, uanset om de er store eller små.


Konklusion på Ferratum anmeldelse 

Du finder næppe et mere simpelt og effektivt tilbud på kredit som hos Ferratum. Missionen er at give alle adgang til en fleksibel kredit til hverdagsbrug, og banken har sat alt ind på at indfri netop dette formål. 

De har derfor blot dette enkelte produkt – kredit på mellem 1.500 og 50.000 kroner – som de løbende udvikler og fintuner. Det er en digital løsning, og du ansøger om, og administrerer, kreditten online. Derfor skal du være indstillet på at håndtere økonomien digitalt. Ferratum har en meget brugervenlig platform til formålet, og det er nemt at komme fra A til B. 

Ferratum Bank lovprises især for effektiviteten. De har en utrolig hurtig behandlingstid på ansøgninger, og pengene kan udbetales den samme dag. Kunderne giver banken 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og flere beskriver oplevelsen som “gnidningsfri”, “nem” og “hurtig”. 

Det er til gengæld ikke en bank for dig, som vil have alle dine økonomiske aktiviteter samlet på én platform. Ferratum tilbyder kredit, og kun kredit, du finder ikke andre typer af lån eller ekstra fordele, tilbud og rabatter.

Matchbanker > Lån penge > Ferratum Anmeldelse

Seneste nyheder