DigiFinans anmeldelse 

DigiFinans er en sammenligningstjeneste, hvor du kan finde og sammenligne lånetilbud fra 11 forskellige samarbejdende banker og låneudbydere. Du kan sammenligne og efterfølgende optage forbrugslån på op til 500.000 kr. uden sikkerhed. DigiFinans tilbyder også sammenligning og formidling af samlelån. 

9.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
10

DigiFinans

592 har valgt dette de sidste 31 dage
8.6
Vurdering
Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4 – 24.99 %
Udbetaling I dag 17:12
 • DKs nemmeste ansøgning
 • Uforpligtende og gratis
 • Udbetaling samme dag
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %. (Annonce)

Om DigiFinans 

DigiFinans tilbyder ikke selv lån men fungerer som en sammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne lån. DigiFinans gør det lettere at træffe beslutninger om lån på et oplyst grundlag. Har man brug for et billån, er man dog bedre tjent med at opsøge sammenligningstjenester for netop dette. 

DigiFinans samarbejder med 11 forskellige banker og låneinstitutter, og sammenligningen foregår ved blot en enkelt ansøgning, hvorefter de enkelte partnere fremsender deres lånetilbud. Disse låntilbud er gratis og uforpligtende, og som låntager kan du frit vælge at sige nej tak. 

Lånene, du kan sammenligne hos DigiFinans, drejer sig om forbrugslån og samlelån. Samlelån kan være aktuelt for dig, som allerede har flere eksisterende forbrugslån, som det derfor kan være en fordel at samle til ét større lån med lavere rente og længere løbetid. Samarbejdspartnerne tilbyder lån på mellem 25.000 kr. og 500.000 kr. 

DigiFinans henvender sig til privatkunder, der har brug for at låne penge. Der er således ikke tale om hverken en bank eller et låneinstitut men en sammenligningsplatform til sammenligning af lån. 

Opsummering af DigiFinans anmeldelse  

DigiFinans tilbyder sammenligning af lån, og på trods af den noget rodede og uindbydende hjemmeside fejler tjenestens ydelser ikke noget, og her kan man trygt finde og sammenligne forbrugslån og samlelån. De 11 samarbejdende låneudbydere tilbyder hurtig svar- og udbetalingstid, og priserne hos flere af partnerne er konkurrencedygtige. 


Anmeldelse af DigiFinans kundeservice

10

Den forældede og rodede hjemmeside giver ikke det bedste førstehåndsindtryk, og brugervenligheden kunne bestemt være bedre. Det kan dog lade sig gøre at finde information om kontaktmuligheder samt virksomhedens produkter. På trods af det uheldige design er kunderne glade og giver DigiFinans 4,5 stjerner på Trustpilot, hvor der meldes om nem og hurtig betjening. 


Priser og tilbud hos DigiFinans

10

DigiFinans tilbyder sammenligning af lån fra 11 forskellige samarbejdspartnere, og priserne er derfor de enkelte partneres. De ligger dog meget godt på linje med det øvrige lånemarked og kan endda bryste sig af at være en smule billigere på ÅOP end en del konkurrenter. Den praktiske låneberegner giver et indtryk af, hvordan et lån kan se ud, men de endelige priser fremgår først af de enkelte lånetilbud. 


Vurdering af online brugervenlighed

10

På grund af hjemmesidens forældede design kan det være svært at orientere sig og finde information. Dette trækker klart ned i den samlede vurdering, og man kan undre sig over, hvorfor man ikke har tillagt butikkens facade større betydning. Det er dog muligt at finde information, men det rodede udtryk fremmer ikke troværdigheden. 


Anmeldelse af DigiFinans’ ekspeditionstid

10

Det varierer fra partner til partner, hvor lang tid der går fra man indsender sin låneansøgning, og til man får svar. Man vil modtage de første tilbud allerede efter meget kort tid, mens de sidste kan være længere undervejs. 

Også udbetalingstiden kan variere. I nogle tilfælde udbetales pengene umiddelbart efter, man som låntager har sat sin underskrift på låneaftalen, mens der i andre tilfælde kan gå op til tre hverdage. For at finde ud af, hvilken udbetalingstid, der er tale om, kan man besøge samarbejdspartneres hjemmeside.


Vurdering af andre fordele

8

De fleste af DigiFinans’ partnere tilbyder lånere at indfri deres lån før tid og dermed blive gældfri. Der kan også være tale om betalingsfri perioder eller muligheden for at tegne låne- eller rejseforsikringer. 


Digifinans.dk Låneberegner
25.000 kr. 400.000 kr.
12 måneder 180 måneder
4 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


DigiFinans Lån

Digifinans.dk

Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
Rente 7 %
ÅOP 4 – 24.99 %
Alder 20 år

Fordele ved DigiFinans 

 • 11 partnere 
 • Mulighed for at sammenligne samlelån 
 • Gratis og uforpligtende 
 • Kun én ansøgning

Ulemper ved DigiFinans

 • Tilbyder ikke de meget benyttede kviklån og andre lån, kun sammenligning 
 • Forældet og uoverskuelig hjemmeside 
 • Generelt dyrt at optage forbrugslån

Anmeldelse af DigiFinans kundeservice

10

DigiFinans’ hjemmeside er endnu ikke trådt ind i det nye årtusind, og brugervenligheden lader noget tilbage at ønske. Her skal man lede for at finde oplysninger om kundeservice, men de findes dog. Det er muligt at ringe og sende mail til virksomheden, og man kan benytte en kontaktformular. 

DigiFinans har en høj score på Trustpilot med 4,5 stjerner, og hele 82% af anmelderne synes, at virksomheden er fremragende. Dette er en af de højeste tilfredshedsangivelser, vi har set. Blandt de positive tilkendegivelser ser man i udpræget grad, at det er hurtigt og nemt at benytte DigiFinans. Virksomheden svarer på negative anmeldelser og kommer dermed kunderne i møde ved at forsøge at løse deres problemer. 

Åbningstiderne er begrænsede, da man kun kan kontakte virksomheden telefonisk i hverdagene, og kun til kl. 16. I weekenden, hvor mange ellers netop har tid til at tage sig af deres økonomiske anliggender, holdes lukket. 

Info om DigiFinans

BankDigiFinans
AdresseBredgade 23B, 2. sal, 1260 København K
Emailkundeservice@digifinans.dk
Telefon70 60 57 30

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos DigiFinans

10

DigiFinans tilbyder ikke selv lån men sammenligner lånetilbud fra 11 samarbejdspartnere. Det er derfor disse partneres individuelle priser, der er gældende. Partnernes priser varierer, og således spænder den variable debitorrente fra 3,49% til 19.95%. Også ÅOP er forskellig fra partner til partner og ligger mellem 4,57% og 20,6%. Dermed matcher DigiFinans’ partnere det generelle lånemarked fint og ligger endda ikke så højt på ÅOP som nogle konkurrenter. 

Når det kommer til oprettelsesgebyrer, er der også forskel, for nogle partnere opkræver et fast beløb, mens andre kører med 1% af lånebeløbet. Nogle partnere har valgt slet ikke at opkræve et gebyr for at etablere lånet. 

Med hjemmesidens låneberegner kan man, ved at angive lånebeløb og løbetid, få et indtryk af, hvordan et givent lån kan se ud. De endelige priser vil dog først fremgå i lånetilbuddene, da der her er foretaget en individuel kreditvurdering. Låneaftalen bør derfor nærlæses, så man er sikker på at forstå, hvilke omkostninger og vilkår, der er tale om. 


Krav: 

 • Du skal være fyldt 18 år og hos nogle partnere 21 eller 22 
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret 
 • Du skal have bopæl i Danmark 
 • Du skal have MitID 

Vurdering af online brugervenlighed

10

DigiFinans’ hjemmeside er uoverskuelig og plages af et forældet design. Hvor man hos de fleste konkurrenter for overskuelighedens skyld har valgt et ekstra klik for at komme ind til de forskellige funktioner, har man hos DigiFinans valgt at have det hele tilgængeligt uden at skulle gå ind på undersider.  

Dette trækker ned på brugeroplevelsen, og det kan være svært at orientere sig blandt store, kioskbaskerlignende rubrikker og grafik og alt for meget information på én gang. Mange vil opleve, at troværdigheden svækkes, og det er en skam. 

Hjemmesiden har ingen hovedmenu, og man skal ind i den anonyme burgermenu (de tre streger) for at finde oplysninger om de forskellige produkter. Herinde finder man desuden svar på et mindre udvalg af relevante spørgsmål om tjenesterne og produkterne.  


Anmeldelse af DigiFinans’ ekspeditionstid

10

Ekspeditionstiden hos DigiFinans’ samarbejdspartnere varierer, men mange er hurtige, og allerede få minutter efter man har sendt sin låneansøgning, tikker de første lånetilbud ind på mailen. Inden for et døgn vil de fleste tilbud, om ikke alle, være ansøgeren i hænde. 

Heller ikke udbetalingstiden kan man sige noget entydigt om, da det også her er op til den enkelte samarbejdspartner. I nogle tilfælde udbetales pengene få timer efter underskrift, mens der hos andre kan gå op til et par hverdage. Hvis man vil være sikker på et hurtigt lån, skal man derfor tjekke med den enkelte låneudbyder, som vil tilbyde information om dette på sin hjemmeside. 


Vurdering af andre fordele

8

DigiFinans tilbyder ikke selv egentlige fordele, men hos de enkelte samarbejdspartnere kan der være noget at komme efter. De fleste tilbyder lånere at betale deres lån ud før tid og dermed blive gældfri. Det kan være aktuelt, hvis man eksempelvis sælger sin bil eller arver en sum penge. Da kan der være penge at spare i renter og kreditomkostninger ved at indfri sit lån før tid.  

Visse partnere tilbyder desuden betalingsfri perioder, som kan være en stor hjælp, hvis man en måned har store regninger og derfor ikke kan afdrage på sit lån. 

Nogle låneudbydere gør det muligt at tegne en låneforsikring, som kan komme i spil, hvis man bliver syg, dør eller mister sit arbejde, så man ikke kan afdrage på sit lån. 


Andre informationer om DigiFinans

DigiFinans samarbejder i skrivende stund med låneinstitutterne nævnt nedenfor. Disse kan ændre sig, og man kan holde sig orienteret om partnerne på DigiFinans’ hjemmeside. 

 • KreditNU 
 • AcceptLån 
 • UniLån 
 • Ferratum Bank 
 • Nordcredit 
 • Express Bank
 • Re:member 
 • Modus Finans 
 • Resurs Bank 
 • Ikano Bank 
 • Fellow Finance

Konklusion på DigiFinans anmeldelse 

Med hele 11 samarbejdspartnere kan DigiFinans absolut måle sig med konkurrenterne, for nogle af disse tilbyder væsentligt færre partnere. Jo flere låneudbydere, man får tilbud fra, jo bedre er chancen for, at man får det helt rigtige, og det har man forstået hos DigiFinans. 

DigiFinans’ partnere matcher det generelle lånemarked fint både på priser, kreditomkostninger samt svar- og udbetalingstid. Flere af partnerne tilbyder endda en væsentligt lavere ÅOP end mange konkurrenter. 

På trods af hjemmesidens forældede udtryk og svage brugervenlighed kan DigiFinans derfor være et fornuftigt valg, når man ønsker at sammenligne forbrugslån og samlelån for at finde det billigste og bedste. 

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af DigiFinans

Anmeldelser: 1378 • God
TrustScore: 4.5 4.7
5 stjerner
83%
4 stjerner
13%
3 stjerner
1%
2 stjerner
0%
1 stjerne
3%
P
Peter 33 Anmeldelser
TrustScore: 5

God service

God service Flinke folk jeg snakkede med

MP
Martin Pedersen 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Mange tilbud

Mange tilbud

FU
flemming uhrenfeldt 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Fik den hjælp jeg havde brug for

Fik alt den hjælp jeg havde brug for og svar på alle se spørgsmål jeg havde, så kan kun være tilfreds.

Matchbanker > Lån penge > DigiFinans anmeldelse 

Seneste nyheder