Coop Bank anmeldelse

De fleste kender Coop som den virksomhed, der ejer og kører supermarkeder som Kvickly, Fakta, SuperBrugsen mfl. Coop har 1,8 millioner medlemmer, som alle har et medejerskab i foretagendet. Da Coops medlemmer udtrykte behov for en bank, etablerede Coop deres egen bank. Banken har ingen filialer, men med et tanke om at møde kunderne der hvor de faktisk er – at foretage indkøb og online. Banken har eksisteret siden 2013 og har i de sidste fire år vundet Bedst i test ved Forbrugerrådet Tænk.  

4.2
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
4
Pris
5
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
4

Om Coop Bank 

Coop bank har i modsætning til de fleste andre banker ingen filialer. De har til gengæld deres mange forskellige butikker under Coop-kæden, hvor man nemt og let kan hæve penge uden gebyr. Med Coop bank kan du altså bruge dit lokale supermarked som hæveautomat samt til at indsætte kontanter på din konto.  

Coop-butikker fungerer derfor som en erstatning for filialerne. På den måde kan man slippe for flere ærinder, når man er i gang, og det hele kan klares ved indkøbet. Hos Coop Bank har man altså samlet to nødvendigheder i en – at handle og at holde styr på finanserne. Hvis ikke man har et Coop-supermarked i nærheden, så kan man også klare alt på nettet. Det er den tilgængelighed banken har haft på sinde siden de åbnede i 2013.  

Banken er desuden blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk i 2020 og fire år forinden, og tilbyder altså et af de bedst mulige lån. Banken har en forskellig række af lånemuligheder, så du kan finde det helt rigtige lån, som passer til lige præcis dine behov.  

Opsummering af anmeldelse 

Coop Bank høster stor tilfredshed hos sine kunder, selvom man ikke kan komme til personlig rådgivning. Med flere forskellige lånetyper, lav rente på lån, gratis etablering af lån og en gennemskuelig låneplan har banken et fordelagtigt lån til kunderne. Det er også blevet belønnet fire år i træk af Forbrugerrådet Tænk, da banken har vundet Bedst i Test. Du er desuden ikke nødsaget til at skifte bank for at oprette et lån hos banken.  


Kundeservice

Selvom Coop bank kun har telefontider i hverdagen, er kunderne ganske tilfredse med deres bank. Der er ikke nogen sure miner at spore i tilbagemeldinger på banken. Kontakten er begrænset til telefontiden og bankens digitale løsninger, da man heller ikke kan opsøge banken fysisk. Derfor kunne tilgængeligheden godt være lidt bedre. 


Priser og ÅOP

Bankens kåring som Bedst i Test i fire år hos Forbrugerrådet Tænk peger på bankens fordelagtige og konkurrencedygtige priser på lån. Det er i særdeleshed deres CoopLån 20+, der viser sig som et godt og sikkert lån for kunden. Banken bliver anerkendt for sin gennemskuelighed, gratis etablering af lån samt en fast rente.  


Brugervenlighed

Brugervenligheden er også i fokus hos Coop. Med en let hjemmeside med låneberegner kan du få svar på de fleste spørgsmål på hjemmesiden. Det er desuden ikke nødvendigt, at du er kunde hos banken, for at oprette et lån. Coop er til gengæld opmærksomme på at afklare om lånet er den rigtig løsning for kunden, så de siger sommetider nej.  


Behandlingstiden

For at oprette et lån hos Coop Bank skal du blot indsende en elektronisk ansøgning, og så snart banken har efterset ansøgningen, får du et lånetilbud. Når det er underskrevet, går der ikke mere end en bankdag, før du har dine penge. Det afhænger af beløb og dine økonomiske omstændigheder. 


Andre fordele

Som bankkunde hos Coop Bank og med et Coop-kort får du adgang til forskellige medlemsfordele, og du optjener bonus, når du handler i adskillige Coop-butikker. Desuden har du som kunde adgang til rabat på forsikringer hos TopDanmark. 


Coop Bank Lån

Beløb20.000 – 350.000 kr.
Løbetid24 – 120 måneder
ÅOP3.25 – 12.95 %

Fordele

  • Fast og fordelagtig rente 
  • Gennemskuelig låneplan og ingen skjulte gebyrer 
  • Bedst i test hos Tænk

Ulemper

  • Begrænset tilgængelighed 
  • Ingen fysisk bank og vejledning 
  • Banken kan afslå ansøgning om lån, hvis de vurderer dig uegnet

Customer service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eget consequat nibh. Nulla facilisi. Aenean sem nisl, mattis et lorem a, pharetra dignissim tortor. Vivamus molestie euismod justo quis bibendum. Nam ex tortor, lobortis vel mattis at, pulvinar quis dolor. Aenean ultricies elit mauris, ut dignissim mi iaculis sed. Etiam hendrerit tortor non metus scelerisque blandit. Aenean eget commodo tellus. Nulla imperdiet malesuada sem. Suspendisse eget ante tincidunt, aliquet dui sed, pharetra mi. Aenean tempus cursus accumsan. Donec non odio quam. Nam imperdiet orci ut metus mollis, vel faucibus nunc fermentum. Proin ullamcorper mauris vel lacinia tincidunt. Suspendisse a rhoncus ligula.

Morbi sapien tortor, feugiat nec tristique tristique, condimentum sed massa. Pellentesque scelerisque pulvinar auctor. Sed feugiat, purus vitae porta laoreet, ipsum nisl cursus enim, sit amet ullamcorper magna nunc at risus. Nulla facilisi. Sed eget commodo risus. Nullam cursus luctus nisl id dignissim. Donec at aliquam diam, a tempus nulla. Donec consequat turpis a porttitor elementum. Integer gravida viverra dolor, vitae pulvinar libero ultrices sed. Aliquam erat volutpat. Sed nec elit sapien. Morbi fringilla aliquam metus id vulputate. Cras sed nunc volutpat erat condimentum ullamcorper. Maecenas sed risus non est tincidunt aliquam. Curabitur faucibus ex quis congue fringilla. Vivamus.

Information om banken

BankCoop Bank
AdresseRoskildevej 65, 2620, Albertslund
Emailkundeservice@coopbank.dk
Telefon43 86 11 11

Kundeservice åbningstider

Mandag09:00-17:00
Tirsdag09:00-17:00
Onsdag09:00-17:00
Torsdag09:00-17:00
Fredag09:00-17:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Vurdering af priser og ÅOP

Coop Bank er som nævnt fået højest samlet bedømmelse af Forbrugerrådet Tænk hele fire år i træk. Efter en grundig evaluering af flere lånemuligheder hos 26 banker har Coop altså excelleret. Det skyldes, at et forbrugslån hos banken er det bedst mulige for kunden blandt andet, fordi der ikke er etableringsomkostninger og en konkurrencedygtig og fast rente. Der er derudover ikke nogen skjulte gebyrer. 

Lånet er blandt andet vurderet ud fra de lave omkostninger og de gennemskuelige vilkår. Det er derfor, at banken er løbet af sted med den bedste placering fire år i træk. Hos Coop Bank er der faste renter, så man ikke får sig nogle store overraskelser og generel gennemskuelighed med de lånevilkår og omkostninger. Banken tilbyder kunderne muligheden for at samle flere lån, og det kan være ganske fordelagtigt og besparende.  

Der er flere forskellige lånemuligheder og typer i Coop Bank, så pris, omkostning og rente afhænger af, hvilket lån der er tale om. Men med CoopLån 20+, som er et forbrugslån, tilbydes der samme pris for alle forbrugere. Det er også denne lånemulighed, der har givet Coop banken en god placering hos Forbrugerrådet. Det er derfor meget sandsynligt, at det er hos Coop Bank, man får et af Danmarks billigste lån.  


Bankens krav 

  • Du skal have CPR-nummer 
  • Du skal have fast bopæl i Danmark 
  • Du skal være minimum 18 år
  • Du må ikke være registreret RKI eller Debitor Registret 

Vurdering af brugervenlighed

Coop Bank har en ganske overskuelig hjemmeside, hvor man hurtigt kan danne sig et overblik over de tjenester, som banker udbyder. Hvad end der er tale om billån, boliglån eller investeringer. Under de forskellige faner, som blandt andet tæller konti, lån og kort, kan du orientere dig i, hvad banken tilbyder af tjenester og andre udbud.  

Det kan let blive vanskeligt at gennemskue alle de småting, der kan være afgørende i et lån, men hos Coop Banks hjemmeside er der generelt en stor gennemskuelig. Det gælder også for deres låneberegner, der kan give kunden forholdsvis præcise udregninger af omkostningerne på et lån for den enkelte kunde. Den store forskel fra andre banker er, at der ikke er etableringsomkostninger, og at de øvrige vilkår står fast og klart.  

Hos banken er det derudover ikke nødvendigt, at man skifter bank for at oprette et lån. Du kan altså uden problemer oprette lån, selvom du er kunde i en anden bank. Det gør det mindre omstændigt at benytte sig af bankens gode lånevilkår. Til gengæld har banken en interesse i, at deres kunder kan betale lånet tilbage, og hvis de vurderer, at en økonomi ser for ustabil ud, så vil de muligvis afvise kunden. De kan derfor finde på at spørge ind til dit budget, så de er sikre på, at det er en god idé for dig at oprette et lån.  


Vurdering af behandlingstiden

Det er nemt at oprette et lån hos Coop Bank. Du skal blot oprette en elektronisk ansøgning med NemID eller MitID. Efter banken har kigget på din ansøgning og vurderet dine omstændigheder, får du et lånetilbud. Så snart du har underskrevet dit lånetilbud, kan du få dine penge udbetalt meget hurtigt.  

Der går typisk 2-3 bankdage, før du får svar på din ansøgning i form af en låneaftale. Det forudsætter, at alt er udfyldt korrekt, og at der ikke mangler nogle informationer. Men så snart låneaftalen er i hus og underskrevet, så går der blot en dag, før du kan tilgå pengene på din konto. Hvis der er tale om et lån på mere end 100.000 kr., ser processen lidt anderledes ud, da det kræver et budget. Du kan finde en budgetskabelon på bankens hjemmeside, så det kan gå forholdsvis hurtigt med ansøgningen.  


Vurdering af andre fordele

Som medlem af Coop og som kunde hos banken kan du få rabat på forsikringer hos TopDanmark. TopDanmark udbyder et stort udvalg af forskellige forsikringer, som kunder hos Coop let og nemt kan få billig adgang til.  

Når du har et kort hos Coop bank, fungerer kortet ligeledes som et fordels- og medlemskort til Coop-butikkerne. Du får nemlig hele 20 % i butikkerne, hvis du handler med dit Coop-kort. Og der sker en helt automatisk registrering af medlemstilbud og diverse bonusser og rabatter. Du optjener 1% fast bonus hver måned, som du kan indkassere ved handel i Coops butikker. 

Der er desuden mulighed for store kassekreditter, så du altid har penge ved hånden. Afhængigt af dit behov er der forskellige kort at vælge. Ligegyldigt hvilket kort, du vælger, er der ingen gebyr på handel eller hævning af penge i Coop-butikkerne.


Anden information 

Banken tilbyder samlelån, hvilket indebærer, at du samler flere lån i et. Det kan oftest gøre lånene billigere for dig at holde. Det kan være en stor hjælp, hvis du har flere lån. Mange små lån kan være en dyr fornøjelse, og det kan være rart at få indfriet gælden. Og det kan derfor være en stor fordel, hvis en bank tilbyder at lægge lån sammen til fordelagtige pris og rente. Hos Coop kan du få en lav rente på samlelån, hvis du står med flere små lån, som trækker i din hverdagsøkonomi. 


Konklusion 

Coop Bank er en bank for dig, som ønsker fordele og bonusser i de mange Coop-butikker. Som kunde hos banken får du adgang til en del fordele i hverdagsindkøbene. Banken er derudover for dem, som ønsker en høj gennemskuelighed og fordelagtige lån. Bankens kåring som Bedst i Test beretter om de fordelagtige priser på lån og faste, lave renter. 

Kunderne hos banken udtrykker stort set kun tilfredshed. Den overskuelige hjemmeside og bankens digitale løsninger er tilfredsstillende. Det kan dog være en ulempe, at banken ikke har nogen filial, hvor man kan komme til møde med rådgiver. 

Matchbanker > Lån penge > Coop Bank anmeldelse

Seneste nyheder