Basisbank Anmeldelse

Basisbank er en digital bank – og den er faktisk den første af sin slags. Banken er to gange blevet kåret i kategorien Vækst som Årets Bank i henholdsvis 2018 og 2019. Basisbank løb af med sejren i 2018, og siden da har banken fortsat været i vækst og overskud. Banken tilbyder forskellige finansieringsløsninger herunder private lån samt lån til detailhandel.  

3.6
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
4
Pris
3
Brugeroplevelse
3
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
4

Basisbank produkter

Beløb 30.000 – 500.000 kr.
Løbetid 24 – 144 måneder
ÅOP 5.4 – 20.6 %
Udbetaling Mandag 08:00
 • 100% digital bank
 • Lån helt op til 500.000 kr.
 • Få pengene med det samme
Eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 – 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 – 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Løbetid 2 – 12 år. Samlede kreditomkostninger: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebetaling: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomkostninger: 2%. Månedsgebyr: 0 kr. Max ÅOP 20,60 %.

Om Basisbank 

Basisbank er Danmarks internetbank. Siden 2000 har de tjent kunder landet over med nemme og tilgængelige lån. Da banken åbnede, var den landets første udelukkende internetbank. Den dag i dag er det stadig det digitale fokus, der driver banken løsninger. Selvom banken er en rendyrket internetbank, har de base i Brøndby, hvorfra de administrerer de mange lånemuligheder.  

Banken er udelukkende danskejet, og den har oplevet vækst og overskud de sidste mange år. Udover det digitale fokus har banken en række værdier, som er grundlaget for, hvordan de driver deres forretning. Banken har en vision om at føre afslappet og uformel omgang både internt og eksternt. De sætter en dyd i at tænke i innovation og vil derfor gerne støtte de kreative og entreprenante.  

Basisbank vil gerne have kunden i fokus, når der udvikles nye tilbud og løsninger. Banken har et bredt udvalg af forskellige låneaftaler blandt andet privatlån, forbrugslån og ikke mindst det fordelagtige samlelån. Derudover kan du som kunde i banken oprette konto, hvor du kan administrere opsparing og investeringer.  

Opsummering af Basisbank anmeldelse 

Basisbank er en digital bank, der tilbyder mange forskellige lån samt kort og konti. Det er en oplagt mulighed, hvis du skal låne til en mindre eller større udgift, hvad end det er til en cykel eller til dit drømmebryllup. Banken kræver ikke, at du stiller sikkerhed, hvilket gør behandlingstiden meget kort.  

Med digitale løsninger, net- og mobilbank er det nemt at betjene sig af bankens service. Basisbank kunne have flere telefontider og en mere tilgængelig kundeservice, men kunderne er generelt meget tilfredse.  

Lånets pris afhænger af kundens økonomi, men ved hjælp af låneberegneren på Basisbanks hjemmeside kan man udregne et overslag på prisen på et lån. Banken tilbyder en høj fleksibilitet i deres løsninger, hvilket kan være et stort plus for mange kunder.  


Kundeservice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce non auctor nibh. Cras justo massa, tristique sed ornare eu, rhoncus quis eros. Ut justo nibh, fermentum viverra ligula quis, viverra pulvinar orci. Proin condimentum imperdiet felis non maximus. Vestibulum velit diam, sodales a nisl sit amet, fermentum pharetra nibh. Etiam.


Pris og ÅOP

Hos Basisbank kan man låne alt mellem 30.000 og 500.000 kroner uden sikkerhed med en debitorrente på mellem 4,95 og 15,95. Prisen på bankens forskellige lån afhænger af den enkelte kundes økonomi, og jo bedre din økonomi er, desto billigere vil et lån være. 


Brugervenlighed

Basisbanks brugervenlighed udgøres af en overskuelig og let anvendelig hjemmeside. Som digital bank bruger de naturligvis net- og mobilbank som platform. Banken har en velfungerende låneberegner, som man kan benytte til at udregne en nogenlunde pris på lånets omkostninger. 


Behandlingstid

Hos Basisbank kan man forvente en meget kort behandlingstid. Der kan nemlig gå helt ned til en dag, før du har pengene på din konto. Det kræver naturligvis, at din låneansøgning er godkendt. Hastigheden af behandling og udbetaling skyldes blandt andet, at der ikke skal stilles sikkerhed på lånet.


Andre fordele

Basisbank tilbyder generelt meget fleksible aftaler med deres lån. Du kan nemlig ændre i dit månedlige afdrage samt løbetid. Den store fleksibilitet kan være afgørende i en husstands økonomi, da omstændighederne hurtigt kan forandre sig.  


Basisbank Låneberegner
30.000 kr. 500.000 kr.
24 måneder 144 måneder
5.4 % 20.6 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Basisbank Samlelån

Beløb30.000 – 500.000 kr.
Løbetid24 – 144 måneder
Rente4.95 – 19.95 %
ÅOP5.4 – 20.6 %
Alder18 år

Fordele

 • Stor fleksibilitet i lånemulighederne.  
 • Meget kort behandlingstid. 
 • Du kan samle flere lån i banken.

Ulemper

 • Tilgængeligheden kunne være bedre. 
 • Rente og omkostning varierer. 
 • Der er ingen fysisk bank.

Vurdering af kundeservice

På Trustpilot får Basisbank rigtig gode anmeldelser og scorer en rating på 4 ud af 5. De fleste af anmeldelserne er krydset af ved fremragende. Det ser altså ud til, at Basisbank har gjort mange kunder tilfredse med deres løsninger. Selvom der er nogle dårlige anmeldelser indimellem, så er det altså bemærkelsesværdigt godt. Det skal dog nævnes, at der er tale om et total på 1539 anmeldelser, hvilket ikke er voldsomt mange. Dem, der har afgivet anmeldelse, er til gengæld godt tilfredse. 

Banken har forskellige telefontider, hvis det drejer sig om noget generelt, så kan man ringe mellem 10-12 på alle hverdage. Hvis opkaldet knytter sig til et forbrugslån, så er telefontiden mellem 9-16 alle hverdage. Det kan gøre det lidt lettere, at man ved, hvornår man skal ringe, men til gengæld er det et kort tidsrum, der efterlades til alt udover forbrugslån. Banken tilbyder ikke en online chat, men har en mail, man kan benytte sig af døgnet rundt. Svar-tiden afhænger selvfølgelig af, hvornår på døgnet, man kontakter virksomheden.  

Information om Basisbank

Bankens navnBasisbank
Bankens adressePark Allé 295, 2605 Brøndby
E-mailkontakt@basisbank.dk
Telefon70 22 09 29

Åbningstider for kundeservice i Basisbank

MandagBank: 10-12. Forbrugslån: 09-16
TirsdagBank: 10-12. Forbrugslån: 09-16
OnsdagBank: 10-12. Forbrugslån: 09-16
TorsdagBank: 10-12. Forbrugslån: 09-16
FredagBank: 10-12. Forbrugslån: 09-16

Vurdering af pris og ÅOP

ÅOP er et udtryk for et låns årlige omkostninger i procent, og det er altså en ÅOP, der beretter om prisen på et lån. Hos Basisbank kan du oprette lån på alt mellem 30.000 og 500.000 kroner. Banken kan altså både benyttes til de mindre projekter eller ønsker og de store drømme og indskud. Det er hverken nødvendigt at stille sikkerhed, som andre banker kan forlange. Det betyder, at du ikke skal pantsætte andre værdier i lånet. 

Debitorrenten kan ligge på mellem 4,95 og 15,95, men den afhænger af flere forskellige faktorer. Heriblandt din kreditvurdering og din indtægt. Som hos alle andre banker og låneudbydere, vil det være billigere at låne jo bedre din økonomi er.  

Ved hjælp af bankens låneberegner kan du få et overslag på omkostninger og pris på et eventuelt lån hos Basisbank. De tilbyder samlelån, hvilket kan være en stor fordel, hvis du har eller vil oprette flere forskellige lån hos banken.  


Basisbankens krav:  

 • Du skal være over 18 år. 
 • Du skal være bosiddende i Danmark. 
 • Du skal have NemID.
 • Du skal have en fast indtægt. 
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. 
 • Du skal igennem en kreditvurdering. 

Vurdering af brugervenlighed hos Basisbank

Da Basisbank har en høj vurdering på Trustpilot, kan man antage, at kunderne har en god oplevelse med bankens brugervenlighed. Bankens online låneløsning fungerer nemt og hurtigt, og det er ikke nødvendigt at samle sine bankaktiviteter for at optage lån i banken.  

Der er derfor en stor grad af fleksibilitet, og kunden kan altid finde informationer og tilgå lånet online. Basisbank tilbyder en ret stor fleksibilitet i deres lån i form af løbetid og afbetaling. Det er med til at skabe en god oplevelse hos brugeren. Bankens hjemmeside er præsenteret overskueligt, og man kan som kunde forholdsvist let finde frem til informationer om lån og oftest stillede spørgsmål om låneaftaler og andet. Med en rendyrket digital bank benytter Basisbank sig af netbank og mobilbank. Du har derfor altid din bank ved hånden og kan let og nemt tjekke din finanser.  

Hvis det drejer sig om lån kan man benytte sig af bankens låneberegner, som kan udregne mere eller mindre præcise priser og omkostninger baseret på kundes konkrete økonomiske situation.  


Vurdering af behandlingstid

Som alt andet hos Basisbank, så foregår ansøgningsprocessen til et lån online. Det er derfor hverken en omstændig eller særligt tidskrævende proces. Hvis du har alle de oplysninger, der er nødvendige og dit NemID, så kan du hurtigt oprette en låneansøgning. Du kan forvente, at Basisbank er hurtige på aftrækkeren med svaret. De ved, at det sommetider skal gå hurtigt med finansieringen.  

Hvis din låneansøgning er blevet godkendt, så vil du have pengene på din konto indenfor få dage. Du kan endda være heldig, at der ikke går længere end en dag. Det er altså en rimelig tjep proces, når du låner hos Basisbank. Det skyldes blandt andet, at der ikke skal stilles sikkerhed på lånet. Hvis det er tilfældet, skal der indhentes en tinglysning på ejendommen, der benyttes som sikkerhed. Det kræver både mere tid og flere penge.  

Lån uden sikkerhed hos Basisbanken er derfor på alle måder et lån med en hurtig behandlingstid. Låneudbydere er generelt opmærksomme på at minimere behandlingstiden, men det er formentlig de færreste, der kan konkurrere med hastighed på en dag. 


Andre fordele

Hos Basisbank er din ansøgning om lån ikke bindende, og du kan altså trække din ansøgning tilbage uden problemer. Desuden er du helt selv herre over, hvad pengene skal bruges til. Lånets beløb og løbetid kan tilpasses efter dit behov og dine ønsker, og du kan ændre på det månedlige afdrag, når som helst. Det er en god fleksibilitet at have som kunde. Økonomi kan være vanskelig at overskue for de fleste, derfor er det belejligt, når banken tilbyder plads til forandring og fleksibilitet. 

Basisbank udbyder muligheden for at oprette et samlelån. Det kan være en stor fordel for kunder med flere lån. Fremfor at have flere forskellige lån stående hos forskellige banker, så kan man samle alt. På den måde skal man blot forholde sig til en rente og en omkostning.


Anden information om banken 

Udover over 20 års erfaring med private låneløsninger, har Basisbank også støttet detailhandel med diverse finansieringsløsninger. De forskellige løsninger hos Basisbank er tilpasset flere forskellige detailbrancher, og de kan målrettes din forretning bedst muligt. Det er derfor også en bank for forretningsdrivende eller forretningsejere, der måtte have behov for finansieringsløsninger. 

Foruden deres låneudbud til private som erhverv fungerer banken som sponsor for Nykøbing Falster Håndbold samt deres kvindehold. Sponsoratet stemmer overens med en af bankens kerneværdier, nemlig at støtte lokale ildsjæle.  


Konklusion  

Basisbank var i 2000 den eneste udelukkende digitale bank i Danmark, og som digital pioner har banken holdt fast i sine online-lån. Med over 20 års erfaring formår banken at skabe simple og nemme løsninger med et fokus på brugervenlighed. Der kunne være bedre telefontider og mere tilgængelighed, men kunderne giver ros.  

Der er stor fleksibilitet i deres lån og tilbud, hvilket giver en stor kundetilfredshed. Bankens fleksibilitet gælder både lånets størrelse og løbetid. De tilbyder forskellige låneaftaler herunder privatlån, samlelån og billån. Derudover kan du som kunde hos banken have din opsparing stående og administrere investeringer. Det gør sig gældende for private såvel som erhvervskunder.  

Finansieringsløsningernes omkostninger sættes ud fra en kreditvurdering af kunden og bestemmes altså efter den enkeltes økonomi. Banken tilbyder en låneberegner som kan give en formodet pris på lånet. Renten på lånet kan altså variere alt efter kundens omstændigheder, lånets størrelse og løbetid. 

Matchbanker > Lån penge > Basisbank Anmeldelse

Seneste nyheder