Sådan søger du om lån online – INFOGRAFIK

Hvis du før optaget et almindeligt banklån, er du sikkert godt klar over, at det nemt kan blive en tidskrævende og langsommelig proces.

Udover at banken kan forlange, at du angiver, hvad pengene skal bruges til, skal du tit og ofte også bøvle med fysiske møder, lange behandlingstider og en masse papirarbejde.

Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at flere og flere danskere i stedet vælger at optage et lån på nettet.

Her er udvalget af låneudbydere enormt – og uanset om du skal bruge penge til at dække en regning eller finansiere en ferie, kan du med stor sandsynlighed finde det perfekte online lån til netop dine behov.

Har du aldrig lånt penge på nettet før, og er du ikke sikker på, hvordan du skal bære dig ad?

Frygt ej.

Nedenfor kan du læse om alt det, du bør vide om online lån.

Som en ekstra hjælp til dig:

Se vores visuelle guide til hvordan, du ansøger om lån ved hjælp af Matchbanker.

Hvad er et online lån?

Begrebet online lån dækker i virkeligheden over et væld af forskellige lånetyper.

På nettet finder du nemlig både udbydere som tilbyder forbrugslån, små hurtige lån, SMS lån, kassekreditter med mere.

Det er derfor heller ikke svært at finde en låneløsning, der passer til din situation.

Fælles for stort set alle online lån er dog, at du næsten altid kan se frem til at modtage pengene senest dagen efter, du bliver godkendt.

Derudover kan du få en låneaftale i hus uden at skulle bøvle med at indsende dokumentation og stille sikkerhed for lånet.

Du får desuden også friheden til at låne til hvad du vil. Langt de fleste online låneudbydere blander sig nemlig ikke i, hvordan du ønsker at bruge pengene.

Ansøg om lån online: Sådan gør du

Før du begynder at ansøg om lån online, skal du først finde ud af hvor meget, du kan og har brug for at låne.

Det er her, du skal benytte dit budget til at vurdere det eksakte beløb, der kan dække dine behov – uden at vælte din økonomi.

Lånebeløbet afhænger desuden også af den enkelte låneudbyder, da beløbsgrænsen varier gevaldigt fra udbyder til udbyder.

Har du fastlagt en lånesum, du ønsker at låne, samt udvalgt en låneudbyder, er det sidste ende din kreditvurdering, der afgør hvor meget, du kan låne.

Som hovedregel kan langt de fleste danskere dog være med, når det gælder online lån.

Så længe du, som minimum, er myndig, har en fornuftig økonomi og er i stand til at overholde en låneaftale, er der gode chancer for, at du kan få bevilget et lån i dag!

Dog sætter de fleste låneudbydere konkrete krav, når det angår:

  • Alder
  • Indkomst
  • Statsborgerskab
  • RKI

Kan du dog imødekomme de forskellige krav, er du godt stillet, når du ansøger om lån online.

Søger du om lån nettet, skal du ikke bøvle med en masse papirarbejde.

Størstedelen af de online låneudbyderes ansøgningsformularer tager ikke mere end et par minutter at udfylde – og når dette er gjort, underskriver du til sidst din ansøgning med dit NemID.

Dette er 100% sikkert og fortroligt, og giver samtidigt udbyderen mulighed for at indhente oplysninger om din økonomiske situation via SKAT.

Sådan kan de bedre vurdere, om du er kreditværdig og derved kan blive godkendt til et online lån.

Find det bedste lån med Matchbanker

At finde det perfekte online lån blandt de mange online udbydere i dag, kan godt vise sig at blive en udfordring – især hvis du aldrig før har prøvet at låne på nettet.

De enkelte låneudbydere tilbyder forskellige lånevilkår til dig som låntager – og på egen hånd kan det være svært at vurdere hvilket lån, der i sidste ende er det bedste og, ikke mindst, det billigste.

Her på Matchbanker ønsker vi ikke kun, at din låneoplevelse skal forløbe sig så uproblematisk som muligt – men også at du ender med den billigste løsning.

Vi har derfor gjort vores bedste for at gøre det nemt for dig at sammenligne de forskellige lån og udbydere på tværs af parametre som ÅOP, renter, løbetid og udbetaling.

Det eneste, du skal gøre, er at oprette en gratis profil og udfylde nogle basale oplysninger omkring din situation og dine lånebehov.

Herefter vil du få vist en omfattende liste over relevante danske lån til lige netop dig, som du frit kan vælge og vrage imellem.

Vi oplyser desuden altid om alle relaterede omkostninger for de enkelte lån. Når alt kommer til alt, er der nemlig ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt.

Få et lån i dag: Følg Matchbankers 6 simple trin

Med hjælp fra Matchbanker, behøver det altså hverken at være tidskrævende eller besværligt at finde den perfekte låneløsning til dine behov.

Faktisk kan du komme i gang med at udfylde og indsende din ansøgning på bare få minutter.

Tag et kig på vores nedenstående visuelle guide med 6 simple trin, der viser dig hvordan, du kan bruge Matchbanker til at få penge på kontoen inden for blot 24 timer!

6 trin: Sådan ansøger du om lån på Matchbanker
Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker > Lån penge > Sådan søger du om lån online – INFOGRAFIK

Seneste nyheder