Bankly anmeldelse 

Bankly er en digital platform til sammenligning af lån. Bankly tilbyder ikke selv lån men samarbejder med otte banker og låneinstitutter. Med kun én ansøgning kan du modtage lånetilbud fra de forskellige samarbejdspartnere og på den måde finde det billigste lån med de bedste vilkår. 

3.2
Rating
Anmeldt af Matchbanker
Kundeservice
4
Pris
3
Brugeroplevelse
3
Behandlingstid
3
Ekstra fordele
3

Om Bankly 

Bankly er en dansk portal til sammenligning af lån. Der er mange låneudbydere på markedet, og alle har de forskellige priser og vilkår. Der kan derfor være mange penge at spare ved at sammenligne forskellige udbydere for at finde den bedste pris og de bedste vilkår. 

Bankly tilbyder sammenligning af forbrugslån uden sikkerhed, billån samt samlelån. Et samlelån er et lån, hvor man kan samle flere mindre lån til ét større. Det kan være fordel, fordi man herved får bedre overblik over sine lån og sin økonomi. Herudover kan man i mange tilfælde spare penge, da samlelån ofte har en lavere rente og en længere løbetid end et almindeligt forbrugslån

Bankly henvender sig udelukkende til privatkunder, der har brug for at låne penge og derfor kan være interesseret i at sammenligne priser. Tjenesten egner sig ikke til erhvervskunder, som derfor må søge andre muligheder. 

Opsummering af Bankly anmeldelse  

Hvis du har brug for at låne penge, kan du trygt bruge Bankly til at sammenligne lån. Med kun én ansøgning modtager du lånetilbud fra de otte samarbejdspartnere, som du derefter kan nærlæse, når du har tid. Bankly har en høj grad af kundeservice, hvilket altid er en betryggende faktor. Hos Bankly kan du sammenligne forbrugslån, billån og samlelån. 


Anmeldelse af Bankly kundeservice

Bankly nyder en høj grad af kundetilfredshed og scorer højt hos Trustpilot, hvor hele 86% synes, at tjenesten er fremragende. Banklys åbningstider er begrænsede, men til gengæld kan man kontakte kundeservice både via telefon, mail, kontaktformular og chat. På hjemmesiden er det desuden muligt at finde svar på mange relevante spørgsmål.


Priser og tilbud hos Bankly

Bankly er ikke en låneudbyder men en sammenligningstjeneste, og det er derfor de enkelte samarbejdspartneres priser, man får. I låneberegneren kan man få et indtryk af, hvordan et lån kan skrues sammen, og når man modtager lånetilbuddene, kan man se de endelige priser. 


Vurdering af online brugervenlighed

Hos Bankly er det nemt og hurtigt at sammenligne lån, og med kun få klik er man i gang. Man starter i låneberegneren, hvorefter enkelte oplysninger angives, og herefter er det blot at sætte sig klar ved mailen, hvor tilbuddene tikker ind. Hjemmesiden er let at navigere i, og der findes meget nyttig information om de enkelte lån. 


Anmeldelse af Banklys ekspeditionstid

Når man har sendt sin låneansøgning afsted, vil man modtage de første lånetilbud allerede efter få minutter, og alle tilbud afsendes inden for et døgn. Bliver man godkendt til et lån, vil udbetalingen i nogle tilfælde ske allerede umiddelbart efter, du har underskrevet låneaftalen, mens der hos nogle partnere kan gå op til tre hverdage. 


Vurdering af andre fordele

Bankly er gratis og uforpligtende at bruge, og på hjemmesiden kan du desuden fordybe dig i en række gratis artikler om forskellige aspekter af privatøkonomi. Herudover tilbyder nogle af de samarbejdende låneudbydere forskellige fordele som eksempelvis indfrielse af lån før tid, betalingsfri perioder eller mulighed for tilkøb af forsikringer. 


Bankly Lån

Bankly

Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 144 måneder
ÅOP 3.34 – 24.99 %
Alder 18 år

Fordele ved Bankly 

 • Sammenlign priser fra otte forskellige banker og låneinstitutter 
 • Gratis og uforpligtende 
 • Gode kundeanmeldelser

Ulemper ved Bankly


Anmeldelse af Bankly kundeservice

Bankly lægger vægt på kundeservice, og der er da også adskillige muligheder for at kontakte tjenesten, hvis du har brug for hjælp. Du kan både ringe, sende e-mail og udfylde kontaktformular, og herudover har Bankly en velfungerende chat, som du finder i hjemmesidens højre hjørne. 

Banklys åbningstider for personlig henvendelse er begrænset til hverdage kl. 10-16, men på alle tidspunkter er det på hjemmesiden muligt at finde svar på en lang række hyppigt stillede spørgsmål. 

Det er let at finde både kontaktinformationer og andre informationer på hjemmesiden, og når siden tilgås, dukker chatvinduet automatisk op i sidens nederste højre hjørne. 

Bankly er særdeles populær hos kunderne, som kvitterer med 4,5 stjerner ud af 5 på Trustpilot. Her siger hele 86% af anmelderne, at Bankly er fremragende, og dette er væsentligt mere end hos de fleste konkurrenter. Særligt den gode kundeservice og enkle måde at sammenligne og ansøge om lån på fremhæves. 

Info om Bankly

BankBankly
AdresseKristianiagade 1, 2100 København Ø
Emailinfo@bankly.dk
Telefon70 60 65 66

Åbningstider for kundeservice

Mandag10:00 – 16:00
Tirsdag10:00 – 16:00
Onsdag10:00 – 16:00
Torsdag10:00 – 16:00
Fredag10:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos Bankly

Bankly tilbyder ikke selv nogle former for lån men agerer som en sammenligningstjeneste for en række samarbejdende banker og låneinstitutter. Det er derfor de enkelte partneres priser, man får. Partnerne udgør et bredt udvalg på det generelle lånemarked, og der kan derfor være store forskelle i både renter, ÅOP, gebyrer og andre omkostninger. Netop derfor er det en fordel at sammenligne priser, inden man beslutter sig for et lån. 

Med låneberegneren på hjemmesiden kan man få et indtryk af, hvordan et lån kan se ud. Dette er dog kun et eksempel, og de endelige priser og vilkår fremgår af lånetilbuddene, der fremsendes på mail. I låneberegneren kan man skrue på løbetiden, så de månedlige afdrag passer til ens økonomi, og netop de månedlige afdrag er særdeles vigtige at være opmærksom på, da det kan have store konsekvenser at misligholde sit lån. 

Når man har modtaget lånetilbuddene, kan man i ro og mag studere dem og sammenligne de forskellige priser. Hvis man finder det uoverskueligt, kan man se på det samlede tilbagebetalingsbeløb for at se, hvilket det er det billigste, men som nævnt bør løbetiden og de månedlige afdrag også prioriteres. 


Krav:

For at for lov til at låne penge, stilles der altid nogle krav, og disse kan variere fra den ene lånebyder til den anden. Som regel er der dog tale om dem, du kan se i listen herunder. 

 • Du skal være fyldt 18 år – hos nogle partnere 20 eller 21 år 
 • Du skal have en fast indkomst 
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du skal have NemID eller MitID 
 • Du skal have en fungerende e-mailadresse

Vurdering af online brugervenlighed

Kunderne er, som nævnt, glade for Bankly, og det skyldes ikke mindst den høje grad af brugervenlighed, der tilbydes. Med kun en enkelt ansøgning vil man modtage tilbud fra op mod otte låneudbydere, og herefter kan man nemt og hurtigt ansøge om det lån, man finder passende. 

Hjemmesiden er holdt i et neutralt, men venligt, design, og det er let at navigere rundt mellem de forskellige produkter. I den overskuelige hovedmenuer finder man hurtigt de forskellige lån, som man ved klik på menupunktet kan læse mere og om altså også sammenligne. 

Sammenligningen starter ved at angive lånebeløb og løbetid i den brugervenlige låneberegner, og efter indtastning af få oplysninger sendes lånetilbuddene afsted fra samarbejdspartnerne. 


Anmeldelse af Banklys ekspeditionstid

Da Bankly ikke selv tilbyder lån, er det også her de enkelte samarbejdspartneres ekspeditionstider, der gælder. Når man har sendt sin låneansøgning afsted, går der kun få minutter, før de første lånetilbud tikker ind på mailen, og alle tilbud er modtaget inden for 24 timer. 

Når det gælder udbetaling af lånet, kan der også være forskel fra den ene partner til den anden. Hos nogle partnere lander pengene på din konto umiddelbart efter, du har underskrevet låneaftalen, mens der hos andre kan gå op til tre hverdage. Udbetalingstiden vil ofte fremgå af lånetilbuddet, men du kan også altid finde information om dette på de enkelte partneres hjemmesider. 


Vurdering af andre fordele

Der er flere fordele ved at benytte Bankly til sammenligning af lån. Dels er det helt gratis og uforpligtende, og dels er der den høje kundetilfredshed, hvilket altid er en god indikator for, om en tjeneste er værd at benytte. Desuden kan du på Banklys blog læse nyttige artikler om privatøkonomi. 

Herudover tilbyder flere af samarbejdspartnerne fordele som eksempelvis mulighed for at tilkøbe forsikringer, at indfri lån før tid eller betalingsfri perioder. Betalingsfri perioder kan være en kærkommen mulighed, hvis man en måned har en stor uforudset udgift, som gør det vanskeligt at betale det månedlige afdrag på lånet. 


Andre informationer om Bankly

I skrivende stund samarbejder Bankly med nedenstående banker og låneinstitutter. Disse kan dog ændre sig, og på hjemmesiden kan man holde sig orienteret om partnerne. 

 • Express Bank 
 • Resurs Bank 
 • AcceptLån 
 • Ferratum 
 • SparXPress 
 • Resurs Bank Billån 
 • Re:member 
 • Nordcredit 

Konklusion på Bankly anmeldelse 

Alt i alt er der hos Bankly tale om en rigtig fin mulighed for at sammenligne forskellige typer af lån og dermed potentielt spare mange penge. Det er aldrig billigt at låne penge, og netop derfor kan det betale sig at benytte en sammenligningsportal for at finde det lån, der bedst passer til ens økonomi. 

Bankly samarbejder med otte forskellige banker og låneinstitutter, og der kan derfor potentielt være endnu billigere muligheder hos ikke samarbejdende låneudbydere. Visse konkurrenter har endnu flere partnere end Bankly, men der er intet i vejen for, udover Bankly, også at benytte andre sammenligningstjenester for at have endnu mere at vælge melle

Matchbanker > Bankly anmeldelse 

Seneste nyheder