Sammenlign og find det bedste lån

 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert
kr.
7 år
Ved brug af vores tjenester accepterer du at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik

Brugernes favorit – juli 2024

Opdateret 19. juli 2024
9.427 har valgt dette de sidste 31 dage
8.0
Vurdering
Beløb 5.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 7.75 – 20.73 %
Udbetaling Mandag 23:21
 • Få svar med det samme
 • Du bestemmer selv, hvad du bruger lånet til
 • Enkel online ansøgningsproces
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 801 kr. til 1.037 kr. Variabel debitorrente fra 7,75 % til 20,73 %. ÅOP fra 7,75 % til 20,73 %. Samlede kreditomkostninger 8.080 kr. til 22.244 kr. Samlet tilbagebetaling fra 48.080 kr. til 62.244 kr. (Annonce)
1.710 har valgt dette de sidste 31 dage
8.8
Vurdering
Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 04:21
 • 100 % online
 • Svar på 24 min. i gennemsnit
 • Rente fra 3,60 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %. Better Compared drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. (Annonce)
6.355 har valgt dette de sidste 31 dage
9.6
Vurdering
Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 08:00
 • Hurtigt svar og udbetaling
 • 18 lånetilbud, én ansøgning
 • Samlelån: spar 1.794 kr./mdr. i snit
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 130.000 kr. – Variable debitorrente: 3,60 – 20,95%. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4,11 – 21,77%. – Forventet månedlig ydelse: 1.364 kr. – Etableringsomkostninger: 3.900 kr. – Samlet tilbagebetalingsbeløb: 167.258 – 260.000 kr. – Max ÅOP: 21,77%. (Annonce)

Hvad bør du vide, når du sammenligner lån?

Det danske lånemarked består af et enormt antal forskellige lånemuligheder. Det gør det stort, uoverskueligt og forvirrende at finde ud af. For hvilken låntype er den rigtige til netop dit behov? Og hvordan er du sikker på, at du har fundet det rigtige lån? 

Med Matchbanker får du et nemt overblik over, hvilke lånemuligheder der er mest relevante for dig. Udfylder du denne formular, modtager du i løbet af få minutter en skræddersyet oversigt i din indbakke over de lån, som passer til netop dit lånebehov og din profil.

Læser du guiden her på siden, får du mere at vide om:

 • Hvordan Matchbankers oversigt gør det nemt at sammenligne lån.
 • Hvad du skal være opmærksom på, når du bruger Matchbanker.
 • Hvordan du nemt og sikkert finder det billigste lån til netop dit behov.

Så med Matchbankers oversigt og guiden her, får du lettere ved at overskue dine lånemuligheder, sammenligne de forskellige lån og finde det mest relevante lån til det, du har brug for.

Oversigten fra Matchbanker er ikke organiseret efter f.eks. laveste rente. Derfor anbefaler vi, at du undersøger alle lånetilbud i listen, før du vælger, hvilken eller hvilke låneudbydere du vil søge om lån hos.
Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

500 kr. 500.000 kr.
12 måneder 180 måneder
0 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Hvordan gør Matchbanker det lettere at sammenligne lån?

Et lån er en vigtig beslutning, som kan få stor indflydelse på din privatøkonomi i mange år. Derfor vil du gerne være sikker på, at du har fundet det billigste lån med de bedste vilkår, før du ansøger en bank eller et finansieringsselskab om et lån.

Men med så mange forskellige forbrugslån, som byder sig til på lånemarkedet i dag, er det svært at bevare overblikket. Samtidig er det svært at skille relevante fra irrelevante lånemuligheder, når du ikke har det fulde overblik.

Med Matchbanker får du en oversigt over præcis de lån, som passer bedst til netop dig. Oversigten indeholder nemlig kun de låneudbydere, som tilbyder lån på det beløb, som du har brug for, og låner penge ud til folk, der matcher præcis din profil.

Samtidig har vi kun medtaget de oplysninger, som er relevante, når du skal sammenligne lån.

Det gør det nemt at bevare overblikket, nemt at finde de låneudbydere, som passer bedst til dit behov, og nemt at ansøge om lånet. For ud for hver lånemulighed er der et link direkte til finansieringsselskabets låneansøgning.

Oversigten koster dig ikke noget, og du forpligter dig på ingen måde til noget som helst.

Det gør det nemmere at sammenligne lån, og det gør det muligt træffe et trygt valg af låneudbyder på et mere sikkert grundlag.

Når du klikker ind på låneansøgningen, foregår al kommunikation med den pågældende låneudbyder. Det betyder, at Matchbanker hverken får noget at vide om din privatøkonomi, eller hvorvidt du får det lån, du har søgt om.

Læs også:

10 trins guide til forbrugslån
Klik på linket og download e-bogen gratis.

FAQ om sammenligning af lån

Hvordan sammenligner du lån?

Den nemmeste måde at sammenligne lån på er ved bruge procentsatsen ud for ÅOP. Det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Den angiver hvor stor en procentdel af dit årlige afdrag på lånet, der går til udgifterne på lånet. Er lånebeløbet og løbetiden den samme på de lån, du sammenligner, er det billigste lån det, som har den laveste procentsats ud for ÅOP.

Hvor finder jeg lånemuligheder?

Skal du låne penge, kan du vælge enten at gå i banken eller afsøge dine lånemuligheder hos de finansieringsselskaber på nettet, som tilbyder forbrugslån, uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Sidstnævnte kan oftest give dig svar på få minutter om, hvorvidt du kan få lånet. I banken tager sagsbehandlingen tit længere tid. Særligt ved større lånebeløb, der skal godkendes i flere afdelinger i banken, inden du kan få svar.

Hvor kan jeg sammenligne lån?

Der findes mange forskellige sammenligningstjenester, som gør det muligt at sammenligne lån. De fleste lister en række forskellige lånemuligheder op uden at tilpasse dem på nogen som helst måde til dine behov. Med Matchbanker får du en skræddersyet liste, som kun indeholder de lånemuligheder, der er mest relevant for dig og din privatøkonomi.

Hvad bør du være opmærksom på, når du sammenligner lån med Matchbanker

Vælger du at bruge oversigten fra Matchbanker, skal du være opmærksom på de fordele og ulemper, der er ved at bruge vores sammenligningstjeneste til at sammenligne lån:

Fordele ved at sammenligne lån med Matchbanker

 • Du får kun vist de lånemuligheder, som passer bedst til netop dit behov.
 • Du får kun vist de oplysninger, som du skal bruge til at sammenligne lån.
 • Du er ikke forpligtet til at optage lån hos nogen af låneudbyderne på listen.

Ulemper ved at sammenligne lån med Matchbanker

 • Du får kun vist de mest relevante lånemuligheder, som passer til din profil.
 • Du får kun vist de vigtigste oplysninger om hver låneudbyder i låneoversigten.
 • Du skal ansøge hos hver enkelt låneudbyder, hvis du vil vide, om du kan få lånet.
Hvordan finder du nemt det billigste lån

Hvordan finder du nemt det billigste lån?

Udgifterne til et lån afhænger af størrelsen på renten og gebyrer, der er på lånet. Så skal du sammenligne flere lån, er du nødt til at finde disse værdier og lave en liste over dem for at finde det billigste lån. Men selv med den oversigt, kan det være svært at gennemskue, hvilken indflydelse de to parametre har på de samlede udgifter til lånet.

Derfor har EU besluttet, at alle låneudbydere skal oplyse den såkaldte ÅOP på deres lån. Det står for Årlige Omkostninger i Procent og angiver, hvor stor en procentdel af det årlige afdrag, der går til renter og gebyrer. Så hvis du sammenligner lån på samme lånebeløb og løbetid, vil det lån, som har den laveste ÅOP være det billigste at tage.

Renten – som er en vigtig del af ÅOP – afhænger af låneudbyderens vurdering af din økonomi. Derfor bør du altid ansøge om lånet hos minimum 3 låneudbydere for at få den nøjagtige ÅOP oplyst. Den står i det lånetilbud, du får tilsendt, hvis du kan få lånet. 

Vælg det lån, som giver dig den laveste ÅOP, og underskriv det digitalt med MitID. Så er du sikker på, at du har fundet det billigste lån.

Det betyder ÅOP for lånets pris

Selv nogle få procents forskel på ÅOP har stor betydning for, hvor meget lånet kommer til at koste dig. Se priseksempel på et lån på 20.000 kroner med en løbetid på 48 måneder herunder.

Repræsentativt låneeksempel:

Kreditbeløb20 000 kr.
Løbetid48 måneder
Månedlig ydelse509 kr. – 591 kr.
Variabel debitorrenteMin. 7,2% – Max 15,8%
Max ÅOPMin. 10,6% – Max 19,9%
Minimum – Maximum løbetid12 – 180 måneder
Andre gebyrer0 kr.
Samlede kreditomkostninger4.432 kr. – 8.368 kr.
Samlet tilbagebetaling24 432 kr. – 28 368 kr.
Repræsentativt eksempel på lån
ÅOP er kun et af de fagudtryk, du skal kende, for at forstå lånemarkedet. Hvis du ønsker at dykke mere ned i forklaringer forslår vi Forbrugerrådet Tænk, hvor du kan du finde forklaringer på flere forskellige lånebegreber.

Hvordan hjælper vi dig?

Har du brug for et lån, men synes det er svært at navigere rundt på det online lånemarked?

Så er du langt fra den eneste.

Konkurrencen på lånemarkedet vokser næsten hver dag! Det kan derfor være forvirrende og komplekst at finde den bedste låneløsning til din situation.

Men det behøver ikke at være så svært at finde et passende lån.

Matchbankers mission er at gøre din online låneproces så troværdig og transparent som muligt.

Det er netop derfor, vi har udviklet en online sammenligningstjeneste af finansielle produkter, som du kan benytte i din søgen efter det bedste lån til dig.

Med Matchbanker kan du nemt og hurtigt få et overblik over et udvalg af aktuelle lån på markedet, som du kan søge allerede i dag.

Alt, du skal gøre, er at udfylde lidt information om dig selv og det lån, du ønsker at optage.

På bare få minutter får du en skræddersyet liste over lånemuligheder, der er tilpasset din alder og dit ønskede lånebeløb.

Sammenlign de enkelte lån ud fra følgende informationer:

 • Lånebeløb
 • Løbetid
 • Renter og ÅOP
 • Estimeret udbetalingstid
 • Krav til dig som låntager
 • Fordele og ulemper

Benytter du Matchbanker, vil du spare en masse tid og besvær, da du ikke selv skal indhente de nødvendige låneinformationer fra flere forskellige hjemmesider.

Med andre ord:

Vi har gjort forarbejdet for dig.

Låneliste giver dig et enkelt overblik over nogle af de bedste lånemuligheder for dig. Måske finder du et lån, der er billigere, end du troede muligt?

Opret en bruger på Matchbanker på blot 3 minutter, få din skræddersyede låneliste med det samme, og lån penge i dag.

Og det bedste af det hele?

Vores service er 100% gratis og uforpligtende for dig som kunde.

Læs Forbrugerrådet Tænk‘s ordbog til at forstå de forskellige lånebegreber, inden du ansøger om et lån.

Finder du ikke det, du leder efter på Matchanker? Lån penge med hjælp fra Superkredit – en anden online sammenligninstjeneste for lån på nettet.

Anmeldelser af lån gennem Matchbanker

rating
4.88 ud af 5 baseret på 1463 anmeldelser


Find dit næste lån på Matchbanker


Andreas Linde
Skrevet af
Låneekspert, Andreas Linde, har arbejdet i finansbranchen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelateret.
Matchbanker

Seneste nyheder